Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Barum 09-10-06 14:02

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
COmment plsz :D

Reme 09-10-06 14:35

mi s-a facut frica! ce BIG e! wow! super marfa!

Ace Axel 09-10-06 15:40

aerisirea aia de pe spate e km ireala... lai micsorat... si i-ai facut usa aia de nu mai intra nimeni p ea... iar rotile arata ireal ... pt k ar trebui sa intre sub caroserie... dar ele sunt p afara....

Barum 09-10-06 16:02

Ace Axel cred ca nu ai vazut niciodata un Monster Truck Rotziile nu intra sub ccapota deloc ca chiar nu au unde sa intre ditamai rotziile ma gandesq eu....da ms pt comentariu oricum:lol:

Ace Axel 09-10-06 17:34

ba de fapt intra un pic... dar nu asta e relevant... ma refeream strict la imaginea ta... dak t uiti la jumatatea din stanga a rotii iti da impresia k jumatate e sub caroserie... dak t uiti la partea dreapta e in afara caroseriei ... plus k e si foarte umbrita partea dreapta... lucru kre nu ar putea fi posibil dak ar fi complet in afara....

razvanwrx 09-10-06 18:22

Sal , am inceput si eu de 2 zile sa lucrez in photoshop ... cam asta a iesit
https://img208.imageshack.us/img208/8...novarj4.th.jpg https://img208.imageshack.us/img208/9...ing2gx3.th.jpg

https://img212.imageshack.us/img212/8...b15djd5.th.jpg https://img69.imageshack.us/img69/732...inalfw2.th.jpg

https://img213.imageshack.us/img213/6...overso9.th.jpg https://img220.imageshack.us/img220/3...inalfu9.th.jpg
.... ceva sfaturi ? ce parere aveti de masini :?:

OmB* 09-10-06 18:29

2 Attachment(s)
pun si eu un chevy.....

patriotu90 09-10-06 20:57

*razvanwrx - ai f multe greseli ... intelegem ca esti incepator dar incearca sa nu te arunci la atatea modificari ... mai bine fa putine si bune (de calitate) ... selectiii strambe, jante plate, culoare ireala, blurr, plasa prea mare, capote care nu se pot descide, vyniluri ireale ...
*OmB* - arata bine ... n-ai refacut backgroundu cand ai coborat masina ... in rest ok ...

Kolegosu' 09-10-06 21:13

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 580762)
*razvanwrx - ai f multe greseli ... intelegem ca esti incepator dar incearca sa nu te arunci la atatea modificari ... mai bine fa putine si bune (de calitate) ... selectiii strambe, jante plate, culoare ireala, blurr, plasa prea mare, capote care nu se pot descide, vyniluri ireale ...

+ 1 .... Un sfat: ***citeste niste tutoriale*** si Keep it Clean => Skillz style :P

@ OmB* In prima faza arata bine dar de praguri ai "tras" prea mult la fel si de jante iar evacuarea sta ca nuca in perete! Trebuia sa o faci la 1024x si era super lucrarea .... Keep it up ;)

Trickz 09-10-06 22:36

3 Attachment(s)
hai k urc si io duba mea:D

razvanwrx 09-10-06 22:37

De 2 zile asta fac citesc tutoriale :D , dar din pacate mai am si scoala k altfel as fi stat mai mult la modificari , leam facut cam in graba si cum am stiut :) . La urmatoru chop o sa fac cum miati sugerat:) , am totusi o intrebare cum adik capote care nu se pot deschide si jante plate ?

Gabi 09-10-06 22:39

Quote:

Originally Posted by razvanwrx (Post 580905)
[...] am totusi cateva intrebari cum adik capote care nu se pot deschide si jante plate ?

Ai acoperit capota si jantele sunt plate, adica par ca o foaie de hartie.

razvanwrx 09-10-06 22:45

pei cum as putea sa fac jantele sa se vada calumea ? iar la capota te referi k iam acoperit grila ?

Gabi 09-10-06 22:49

Daca masina e in pozitia asta "/", nu pui jante de pe o masina din pozitia asta "|", ci de pe una vazuta din aproximativ aceeasi pozitie. Sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic.

Acum m-am uitat mai bine la poza si am vazut care e problema. Ai prelungit capota si ai acoperit grila, da' grila ai lipit-o de spoiler. Daca se desface capota cu tot cu spoiler, nu e problema, dar daca nu... :)

razvanwrx 09-10-06 22:52

da gata am inteles , ms pt sfat , apropo u esti Gabi de pe photoshopedup ?

Da, dar nu sunt prea activ - Gabi

striker_vali 09-10-06 23:56

4 Attachment(s)
Sal all!!! M-am apucat si eu de virtual tuning si as vrea sa stiu ce parere aveti despre masinile pe kre le-am tunat.Ce nu am facut bine?Ce mai trebuia facut?Care vrea sa ma ajute ma poate gasi si pe mess id: striker_vali

Ace Axel 10-10-06 00:15

arata bine... felicitari ... roata spate la polo mi se pare km plata... in rest nik kre sa imi sara in oki :p

Kolegosu' 10-10-06 00:35

Bine ai veni Vali Striker !

Daca astea is primele tale 2 lucrari nu pot spune decat ca ai un viitor in VT toata treaba este sa nu faci VT in 20 min ci sa citesti cat mai mult tutorialul sa iti iasa si tie lucrarea(respectiv partea la care lucrezi ex.: jante, carbon, s.a.m.d.) aproximativ ca in tut. Legat de lucrarile tale ai cateva probleme pe acolo dar fiind primele tale lucrari nu-i problema sper ca in viitor sa inveti din greseli sa progresezi.

@ Dacia Logan
- janta spate descentrata ( nu mai folosi aceeasi janta si pe spate si pe fata)
- spoilerul spate are niste imperfectiuni (buza dreapta jos este in scari) si este putin descentrat(aici vin cu un sfat cand faci C/P* copy/paste incerca sa day opacity mai mic ca sa il poti centra pe pozitie dupa care poti sa-i dai opacity 0 sau sa-l ascunzi sa iti dai seama daca este pe pozitie;) acelasi lucru il poti face si la jante)
-eleronul mai bine renunti la el nu sta bine acolo .... arata ciudat :|
- vinyl pixelat ar arata mai bine daca era mai mic ;)
- transformarea din berlina in coupe este okay dar se vede o mica imperfectiune pe luneta :D
- de apreciat selectiile care sunt bune :)
- si inca un + pt elereonul(sau cum ii spune buzei aleia) de deasupra lunetei

@ VW Polo
- farurile difera unul de celalat
- carbon ireal si difera fata de cel de la far :)
- bara fata incadrata bine in timp o faci mult mai bine deocamdata vad ca te joci cu smudge-ul te sfatuiesc sa folosesti si Clone stamp
- aerisirile de pe capota is un pic descentrate
- noua oglinda arata bine dar ar trebui sa refaci umbra de pe usa :D noua oglinda fiind mai mica
- selectiile sunt destul de bune mai ai cateva muchii uitate :)

Cam asta este ceea ce vad(la ora asta) este prima data cand fac o analiza completa ca sa zic aja dar stiu cum este sa fi nou sa nu te bage nimeni in seama. Iti urez succes si astept sa iti vad si alte lucrari, ca sa am ce comenta :D

P.S. Ceea ce am scris mai sus nu este critica ci sfaturi succes pe viitor cu respect Kolegu :peace:

maf 10-10-06 10:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Barum (Post 580309)
COmment plsz :D

nu e facut prea bine :)) nici rotile nu par reale si nici aeresirea, si de obicei rotile is mai iesite in afara si amortizoarele is mai mari :) unde un exemplu

maf 10-10-06 10:34

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 580899)
hai k urc si io duba mea:D

trickz e craciun in duba ta :))

ra2 10-10-06 11:08

2 Attachment(s)
am mai facut si eu o masina...dupa o pauza mai lunga :sad: mi-am cam iesit din mana nu?:???: :rolleyes2

patriotu90 10-10-06 11:18

mie unu nu imi place carbonu ... unde se schimba unghiul spoilerului, pragului, unde apare o "inclinatei", o "curba" trebuie sa se schimbe si directia liniilor alea ... la tine toate sunt in aceeasi directie ... mai sunt parti in care masina se vede rosie ... ai vopsit emblema dp laterala ... linia departata a capotei sub far e cam groasa fata de cea apropiata ...

maf 10-10-06 11:19

las ra2 e bun, noi tot te iubim :))

Barum 10-10-06 13:34

maf......nu eee MONSTER mare cum ai pus tu poza...e un fel de mini Monster :D orium tnx d obs :lol:

Gabi 10-10-06 13:38

2 Attachment(s)
Mda... Audi S4 :arrow:

Mishu-f 10-10-06 14:06

1 Attachment(s)
astept parerile voastre :D

george GMN 10-10-06 16:29

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 581523)
Mda... Audi S4 :arrow:

imi plac farurile, si nu numai...si ca-i curat lucrata.
spoileru si jantele dau si ele super bine, da' park sunt puutin blurry.

L33L00 10-10-06 18:18

cand se vede mica e misto dar de aproape are ceva ... nj ce srry 4u gabi ...

L33L00 10-10-06 18:50

2 Attachment(s)
... comment pls

OmB* 10-10-06 20:50

2 Attachment(s)
gabi .... superb... finutz si curat lucrat ... mai ales k nai schimbat nici culoarea la masina.... :lol: (pun si ultima lucrare)

patriotu90 10-10-06 20:56

*Gabi - foarte tare ... singurele lucruri care nu-mi plac sunt carbonu dp oglinzi ... si pragu care mi se pare k e un pic blurry ... in rest e Ok ...
*Mishu-f - rozu ala arata nasol ... ai tras cva de prag si e blurry ... n-ai refacut backgroundu cand ai coborat-o ... suportu pe care era plasata emblema din fata se vede cam stramb (are un colt in sus) ...
*L33L00 - prin roata fata se vede un peissaj care nu exista ... in rest e curata lcurarea ...

Iricsa 10-10-06 21:50

2 Attachment(s)
dati-va si voi cu o parere..sunt incep...:rolleyes2

patriotu90 10-10-06 22:06

*OmB* - contrastul jantelor e cam mare ... spoileru fata descentar ... daca sus ai vrut sa faci carbon nu ti-ai iesit prea bine ... daca ai vrut sa faci altcva oricum nu e bine ... pt ca ai selectii strambe (se mai vad parti unde masina e galbena) si nu se regasesc reflexiile ...
*Iricsa - sfatul meu citeste niste tutoriale ... eleronu e pus stramb ... pe caroserie nu are nici o umbra/reflexie ... pragu l-ai marit si se vede blurry ... jantele mai mici decat cele originale ... masina e in miscare ... ele nu dau impresia ca se invart ... sunt puse total aiurea ... la vynil trebuia sa scazi opacitatea ... asa e total ireal ... pe caroserie ink se vede reflexia fostei oglinzi retrovizoare ... chiar dak tu ai schimbat-o ...

Iricsa 10-10-06 22:20

okas first time lucrez in photoshop..pt mine e ceva nou.. nu am vrut sa fac nik in carbon poate spoilerul da impresia ..oricum nu mi-a iesit..:D iar cu umbra, reflexie, alte efecte nu am lucrat nik :( am facut-o in graba ..oricum thnx ;)

Mishu-f 10-10-06 23:16

ms patriostu... chiar uitasem de fundal :D si de emblema cat despre prag nu prea am idee c sa ii fac

Gabi 10-10-06 23:19

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 581767)
*Gabi - foarte tare ... singurele lucruri care nu-mi plac sunt carbonu dp oglinzi ... si pragu care mi se pare k e un pic blurry ... in rest e Ok ... [...]

Merci mult! Carbonu' de pe oglinzi... se scoate, iar pragu' pare blurry pentru ca am facut eu un experiment care n-a iesit cum trebuia. Merci, merci ! :wink:

Merci si celorlalti care si-au spus parerea.

Din punctul meu de vedere, e cea mai reusita masina a mea de pana acum !

peter 11-10-06 11:18

frumos Gabi...

farul e cam ireal...in rest e super..;)

Ace Axel 11-10-06 14:56

gabi ai uitat sa faci prelungirea la eleron .... si mi se apr un pic blurry jantele :p .. oricum marfa ;)

P.I.M.P boy 11-10-06 14:59

2 Attachment(s)
am si eu ultima lucrare a mea m3 sper sa va placa dar nu vreau sami spuneti k am facut aripile prea mari sau bla bla vreau sa aud unde am gresit atat

Gabi 11-10-06 15:05

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 582514)
gabi ai uitat sa faci prelungirea la eleron .... si mi se apr un pic blurry jantele :p .. oricum marfa ;)]

Sef, ce prelungire la eleron ? :roll: Eleronu' ala e cel al masinii, pe care l-am facut negru; atat! :-P

Jantele par blurry pentru ca am dat cu destul de mult burn tool pe ele :wink:

PS: P.I.M.P, parerea mea o stii ! Nota 9.90, din cauza culorii jantelor :-P

All times are GMT +2. The time now is 07:16.

- Copyright 2026 4Tuning