Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

Hot_M@n 17-01-11 16:07

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3994379)
Tu usor usor o iei randeaua cu masina asta =))))

ee dah, lasa bro sa descopere si romanii un OZn, ce drak numa americanii sa se laude :tenisclap

Geo_ZGA 17-01-11 16:48

In primul rand ca ERD-ul nu a pus saibe. S-a modificat geometria rotilor spate la o punte cu discuri de Opel. In al 2lea rand, masina nu este una de zi cu zi.

O sa fac un poll pt fiecare topic "Club...", in care va rog sa votati ;)

Am facut poll, va rog sa votati despre cum vreti sa pastrati acest topic: https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ub-espero.html

CT97AMD 17-01-11 17:18

Defapt ERD a pus saibe,este scris pe topicul lui,daca arunci un ochi ai sa vezi;)

low. 17-01-11 18:18

deja in club nu mai sunt multi esperisti....3`4..hai 5....asa ca nu stiu la ce vrei sa te astepti....sa discutam cum se invart rotile sau cum se aprind becurile...de aceea a devenit mircuiala...nu mai sunt subiecte...nu mai suntem multi..poate gandesc aiurea..dar cam asta`i situatia..:rolleyes2
daca`l pastram "clean" o sa se mai posteze ..odata pe luna...
daca`l facem mirc..o sa se posteze...dar mai mult pe langa...
asa ca...o iau randeaua,poate pana la sfarsitul lunii o fac decapotabila sau hibrida;)

Geo_ZGA 17-01-11 18:29

Sunteti liberi, si chiar va rog, sa scrieti in acele poll-uri ce considerati voi ca ar fii "la subiect" si ce nu.

low. 17-01-11 18:51

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 3994578)
In primul rand ca ERD-ul nu a pus saibe. S-a modificat geometria rotilor spate la o punte cu discuri de Opel. In al 2lea rand, masina nu este una de zi cu zi.

O sa fac un poll pt fiecare topic "Club...", in care va rog sa votati ;)

Am facut poll, va rog sa votati despre cum vreti sa pastrati acest topic: https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ub-espero.html

eu mi`am scris parerea,si zic ca ar fi bine si voi sa lasa-ti un gand;)
bv geo,chiar trebuia sa deschizi un topic despre forum,sa vedem ce se va intampla pe viitor.
cheers!;)

Hot_M@n 18-01-11 09:33

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3994955)
eu mi`am scris parerea,si zic ca ar fi bine si voi sa lasa-ti un gand;)
bv geo,chiar trebuia sa deschizi un topic despre forum,sa vedem ce se va intampla pe viitor.
cheers!;)

6 membri ;) - scz off topic

eugenprundea 19-01-11 09:14

ESPERO 1.5 DOHC 16V 1996
Nu stiu de ce am descoperit Club ESPERO asa tarziu :)!
O masina excelenta!!!
Doar ca imi papa apa+antigelu! Nu am avut cand ($) sa o verific.
Toate cele bune!

vladutzu 19-01-11 11:34

Quote:

Originally Posted by eugenprundea (Post 4000060)
ESPERO 1.5 DOHC 16V 1996
O masina excelenta!!!
Toate cele bune!

fa rost rapid de bani si verific-o:)) ca is probleme serioase:D

eugenprundea 19-01-11 12:44

Eu am crezut ca nu sunt atat de grave. Oricum, sunt cu ochii pe ea, cum nu mai baga bine caldura e semn ca a scazut apa. Dar o fac eu cat de curand. Trebuie sa ii schimb si distributia si mai multe... Deocamdata nu e nici una foarte grava si cum banutii sunt subtiri... o mai aman putin.

low. 19-01-11 18:01

Are cineva inaltatoare spate de vanzare?mc

jhonny23 20-01-11 08:08

Quote:

Originally Posted by eugenprundea (Post 4000060)
ESPERO 1.5 DOHC 16V 1996
O masina excelenta!!!
Toate cele bune!

bine ai venit printe noi
apropo te topic........mai bine il lasam asa cxa oricum vad ca sunt din ce in ce mai putini esperisti............si mai sunt uni care daca siau pus un autocolant,un xenon in far si cateva leduri in masina , geamuri colorate si cica "muzica adevarata" luata din talcioc au inpresia ca au cea mai tunata masina........si daca ai iei la bani marunti ei nici nu au habar de asa ceva adica esenta cuvantului TUNING AUTO.........imi cer scuze daca cunva am jignit pe cineva sau se simte jignit la cele spuse mai sus........dar asta este parerea mea si mio sustin

low. 20-01-11 15:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 4003254)
bine ai venit printe noi
apropo te topic........mai bine il lasam asa cxa oricum vad ca sunt din ce in ce mai putini esperisti............si mai sunt uni care daca siau pus un autocolant,un xenon in far si cateva leduri in masina , geamuri colorate si cica "muzica adevarata" luata din talcioc au inpresia ca au cea mai tunata masina........si daca ai iei la bani marunti ei nici nu au habar de asa ceva adica esenta cuvantului TUNING AUTO.........imi cer scuze daca cunva am jignit pe cineva sau se simte jignit la cele spuse mai sus........dar asta este parerea mea si mio sustin

word!

Geo_ZGA 29-01-11 12:07

Rezultatul votului a fost 8 la 3, in favoarea unui topic curat.
Va rog sa nu mai faceti chat/mirc aici, sa scrieti la subiect, corect gramatical.

low. 29-01-11 22:43

Off,nu ajungem nicaieri asa,eu zic sa ajungem la un comun acord.Parerea mea ar fi sa mai putem face putin off,deoarece si asa suntem putini,sa fim seriosi,nu cam prea se omoara nimeni sa citeasca despre acest club...pentru ca nu a mai aparut nimic nou sau constructiv..umpic de off,umpic de tuning,decat deloc.

Vin cu o idee,daca tot ne zbatem,haideti sa ducem la bun sfarsit faza cu sticker-ele,il rog pe jhony ,sa ne faca o sigla,o scoatem,este 5 lei,macar atat sa avem:sad:
Ce ziceti?

Cheers!

Geo_ZGA 29-01-11 23:05

Sper sa nu se ajunga si aici ca pe Club Tico...
Incerc sa ma inteleg cu voi, dar intelegeti si voi ca astea sunt regulile site-ului. E un forum auto, nu putem discuta despre cafele si femei (exista sectiuni si pt astea :lol:).
Daca un nou-venit cauta o informatie, nu va gasi nimic... fiindca sunt atatea alte posturi off-topic incat ori se pierde raspunsul prin pagini, ori se pierde intrebarea din prima si nu mai exista raspuns...
Inteleg ca poate nu exista discutii noi, dar asta nu inseamna sa postam orice, doar de dragul de a posta... nu ai ce sa spui, nu spui. Nu e obligatoriu sa scriem pe forum ca si pe mirc.

Creez acum un topic "cafenea", pt discutii offtopic. Incercati sa pastrati limita intre cele 2.

low. 29-01-11 23:23

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 4033317)
Sper sa nu se ajunga si aici ca pe Club Tico...
Incerc sa ma inteleg cu voi, dar intelegeti si voi ca astea sunt regulile site-ului. E un forum auto, nu putem discuta despre cafele si femei (exista sectiuni si pt astea :lol:).
Daca un nou-venit cauta o informatie, nu va gasi nimic... fiindca sunt atatea alte posturi off-topic incat ori se pierde raspunsul prin pagini, ori se pierde intrebarea din prima si nu mai exista raspuns...
Inteleg ca poate nu exista discutii noi, dar asta nu inseamna sa postam orice, doar de dragul de a posta... nu ai ce sa spui, nu spui. Nu e obligatoriu sa scriem pe forum ca si pe mirc.

Creez acum un topic "cafenea", pt discutii offtopic. Incercati sa pastrati limita intre cele 2.

Pai,parerea mea ar fi bine,daca ai putea face cafenea,pentru fiecare club in parte,deoarece noi nu ne cunoastem cu cei din tico sau cielo,si asa am rezolva toate problemele,ce zici?..si toata lumea ar fi happy,ca sa nu ne destramam,asa putini cat mai cati mai suntem.Si cu asta am terminat cu off-ul.Thx

Geo_ZGA 29-01-11 23:25

Quote:

Originally Posted by low. (Post 4033379)
Pai,parerea mea ar fi bine,daca ai putea face cafenea,pentru fiecare club in parte,deoarece noi nu ne cunoastem cu cei din tico sau cielo,si asa am rezolva toate problemele,ce zici?,ca sa nu ne mai certam,si toata lumea ar fi happy,ca sa nu ne destramam,asa putini cat mai cati mai suntem.Si cu asta am terminat cu off-ul.Thx

Am anticipat si am facut cafeneaua :)
https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...off-topic.html

ing3r 30-01-11 00:37

NU vreau sa ma bag aiurea, dar zic si eu in calitate de fost Esperist, care am scris destule pe topicul asta... Nu mai aruncati cu pietre in saracul Geo ca si asa se chinuie sa mentina curate topicurile de pe Daewoo si face o munca tot pt noi, userii 4t, ca sa gasim informatia de care avem nevoie. Plus ca e baiat ok, nu are rost sa il blamati doar ca isi face treaba!
Masini Espero sunt f multe pe strada, doar ca f putini posesori intra pe net, pe 4t. De aceea sunt putini useri care conduc Espero, de aceea se punea praf pe topicul ala.
Mai bine vb mai putin si mai la obiect, parerea mea, decat mult si prost! In plus, puteti sa va cereti id-urile de mess ca sa vb in parte cu fiecare despre ce doriti...Eu pe multi dintre voi va aveam in lista de mess, deci se poate da?
Bafta multa cu masinile si cand mai pot, mai intru si pe aici, la o vorba cu voi ;)
Va salut!

Hot_M@n 30-01-11 06:53

Quote:

Originally Posted by low. (Post 4033262)
Off,nu ajungem nicaieri asa,eu zic sa ajungem la un comun acord.Parerea mea ar fi sa mai putem face putin off,deoarece si asa suntem putini,sa fim seriosi,nu cam prea se omoara nimeni sa citeasca despre acest club...pentru ca nu a mai aparut nimic nou sau constructiv..umpic de off,umpic de tuning,decat deloc.

Vin cu o idee,daca tot ne zbatem,haideti sa ducem la bun sfarsit faza cu sticker-ele,il rog pe jhony ,sa ne faca o sigla,o scoatem,este 5 lei,macar atat sa avem:sad:
Ce ziceti?

Cheers!

si mie mi se pare o idee buna cu sticker ul :-)

low. 30-01-11 15:10

Poate o sa-mi sariti in cap,dar avand in vedere criza si scumpirea din ce in ce mai mare a carburantului,intreb,daca se poate sa trec pe motor de 1.5 8v cielo,fara sa mai schimb cutia,m-am cam linistit si cu viteza,masinile au cam acelasi tonaj,mai mult de 130jm/h nu am mai sarit in ultimul timp,iar acum are prioritate consumul,ce ziceti,se poate?

johnsonxxl 30-01-11 15:57

de ce sa nu se poata?

vladutzu 30-01-11 16:04

Quote:

Originally Posted by low. (Post 4035026)
Poate o sa-mi sariti in cap,dar avand in vedere criza si scumpirea din ce in ce mai mare a carburantului,intreb,daca se poate sa trec pe motor de 1.5 8v cielo,fara sa mai schimb cutia,m-am cam linistit si cu viteza,masinile au cam acelasi tonaj,mai mult de 130jm/h nu am mai sarit in ultimul timp,iar acum are prioritate consumul,ce ziceti,se poate?

cred ca o sa ajung sa montez inapoi c20xe-u:)) ca imediat i gata, da cand o sa vad cat consuma ma linistesc si trec la un 1.5 8v, pe gpl=)))

low. 30-01-11 16:16

Eu asta intentionez,1.5 8v +gpl,consum cat mai redus,deoarece majoritatea timpului ma deplasez cu masina in oras,si mi-ar fi mai bine cu un buzunar cat de cat mai plinut,la sfarsitul zilei,atat vreau anul acesta,sa termin exteriorul si sa ajung la un consum cat mai redus.
Johny baby care,faci si pentru noi o sigla a clubului?,o silueta de Espero,am mai discutat noi,plss :)
p.s. este cip pentru consum redus? si daca da,da randament?

johnsonxxl 30-01-11 16:19

Quote:

Originally Posted by low. (Post 4035243)
Eu asta intentionez,1.5 8v +gpl(si am mai auzit cu variata de cip pentru consum),consum cat mai redus,deoarece majoritatea timpului ma deplasez cu masina in oras,si mi-ar fi mai bine cu un buzunar cat de cat mai plinut,la sfarsitul zilei,atat vreau anul acesta,sa termin exteriorul si sa ajung la un consum cat mai redus.
Johny baby care,faci si pentru noi o sigla a clubului?,o silueta de Espero,am mai discutat noi,plss :)

era o sigla facuta de cineva..sa ma gandesc la ceva ..am nevoie de inspiratie...so rabdare cu mine :lol:

low. 30-01-11 16:30

4 Attachment(s)
cateva poze,si cu cele vechi,poate reusesti o combinatie draguta:)

maryus_83 30-01-11 18:42

Umbla vorba prin targ ca Cielo 1.5 8v + injectoare Supernova/Logan 1.4 = Consum redus. Mit sau nu, habarnam.

johnsonxxl 30-01-11 20:06

1 Attachment(s)
si versiunea finala este...
Attachment 1848088
astept orice critici/idei..mie asta imi place cel mai mult

CT97AMD 30-01-11 21:36

E fortza,daca reusim sa le facem stickere ar fi....

johnsonxxl 30-01-11 21:46

de ce sa nu mearga facut sticker? am sa ma duc cand am timp la un copyshop sa imi scoata unul(exact ca si pe cel cu 4tuning).ma gandesc la o marime potrivita :S

low. 30-01-11 22:20

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4036340)
de ce sa nu mearga facut sticker? am sa ma duc cand am timp la un copyshop sa imi scoata unul(exact ca si pe cel cu 4tuning).ma gandesc la o marime potrivita :S

Alai frate!!! Bravo!! Auzi,ar fi nice,daca l-ai mai lati putiiin desenul,foarte,foarte putin:D
Hai,cand le scoti? vreau si eu urgent!!

johnsonxxl 30-01-11 22:42

1 Attachment(s)
Attachment 1848420

marimea ..

vladutzu 30-01-11 22:46

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4036553)

super araataa felicitari:D:))

johnsonxxl 30-01-11 22:49

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 4036566)
super araataa felicitari:D:))

mersi sefule..sa te vad cu el in geam :D:P

vladutzu 30-01-11 22:54

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4036581)
mersi sefule..sa te vad cu el in geam :D:P

o sa ma vezi sigur:D

CT97AMD 31-01-11 08:28

Jhonson toata stima,asteptam sa se faca stikerele.
Vorba lu low ,cand e vorba de espero sti ce sa faci date-n balsam:))

johnsonxxl 31-01-11 13:35

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 4037305)
Jhonson toata stima,asteptam sa se faca stikerele.
Vorba lu low ,cand e vorba de espero sti ce sa faci date-n balsam:))

ms ms :D :oops:

maryus_83 31-01-11 19:42

A incercat cineva sa puna jantele de tabla de espero pe megane 1 sau logan? Merg?

low. 31-01-11 20:05

Eu am 1 de logan,merge 100%,stai fara griji;)

maryus_83 01-02-11 18:00

Pai invers stiu ca merge. Dar treaba ca cica astea de espero nu intra pe reno ca espero are 56.6 gaura aia centrala si reno 60.1.

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning