![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
|
Quote:
|
mah drace tu vrei sa cunosti fata si te dai interesat de epava:lol:...vezi daca merge ca a-s avea si eu niste intrebari.ciao
|
Quote:
|
300 zxtt-ai pm
zbuf:am nevasta :) Si on topic:Azi la munca accident intre o caruta plina de tigani si o dacie logan :) nu s-a soldat cu nimic urat decat cu mici zgarieturi la logan si niste julituri la vopsiti :)) Nu am poze sorry :( |
Sa se faca replay la accident, dar tziganii sa stea langa caruta, acolo unde loveste loganul, care de data asta sa isi ia mai multa viteza
|
1 Attachment(s)
Oboseala accentuată la volan a fost cauza unui accident rutier produs marţi noaptea, la intrarea īn comuna constănţeană Poarta Albă, soldat cu moartea unui bărbat īn vīrstă de 42 de ani din Ovidiu. Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că Ioan Roşca şofa o Dacie cu numărul de īnmatriculare CT 01 AJJ, dinspre Constanţa, către Medgidia şi, la intrarea īn comuna Poarta Albă, din cauza oboselii, a aţipit la volan. Īn acel moment, maşina a scăpat de sub control, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tir marca Scania īnmatriculat VN 11 KRY, condus regulamentar din sens opus de Petrică Manolache, īn vīrstă de 44 de ani, din Adjud. Impactul a fost atīt de puternic īncīt Dacia s-a transformat īntr-un morman de fiare, iar şoferul ei a murit pe loc din cauza gravelor traumatisme craniene suferite. Maşina a fost distrusă īn proporţie de peste 70%, iar pentru scoaterea cadavrului şoferului din maşină a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor militari.
Dumnezeu sa-l ierte! |
Accident nasol o dacia nova cu un motor in fata la politia judetzeana ...nush prea multe detalii ca era ditamai coada si nu se vedea decat o casca pe masina ...
|
2 Attachment(s)
Asta e. Dacia iesit fara sa se asigure de pe straduta de langa IPJ sa faca stanga pe Mamaia spre Capitol. Moto... in plin
|
sincer ... am vazut accidentu ... era un x5 cu geamuri fumuri parcat pe coltul strazii ... ca el e smecher ... crezi ca a vazut asta cu dacia ceva de el ? sa poate sa se asigure ?
|
DyZ, asta se intampla de prea multe ori, cu parcatul aiurea. da crezi ca ii trage careva la raspundere ?
|
Constanta - Accidente
Sa moara familia mea azi la`m vzt pe om se plimba intreg si acum uite ..............a patit ceva ? :-?
|
I`a dat`o cam bine motoru` :| Sper ca nu s`a lasat cu victime !
|
am inteles ca erau 2 pe motor la momentul producerii accidentului ... unu a sarit prin boschetii de pe rondul din mijlocul bulevardului si celalalt pe plafonul masinii ...
|
Amandoi la spital, cica ok
|
1 Attachment(s)
o poza la putin timp dupa accident...
|
urat accident .. beliti ochii ca sunt si motociclisti in trafic
|
5 Attachment(s)
In seara asta pe la ora 03:30 pe soveja la intersectie cu chiliei un clio facut praf am inteles conducatoru auto nu a patit nimik dar a fugit de la locul accidentului
|
Bah esti nebun.....s-a facut ***.
|
:O cum a reusit sa o faca asa praf ca vad barile intregi si capota, plafon ...varza
|
s-a rasturnat barca.... :|
probabil a fugit de beat ce era ... si a 2`a zi ce o sa zica la politie ? ca asa a gasit-o in parcare ? :lol: |
Parca a luat-o vantu de pe sosea. :shock: :yikes: Pare lovit in dreapta spate.
|
Zici ca a fost in programul NASA si acum a aterizat de pe luna :)
|
1 Attachment(s)
Dupa cum se vedea urmele si dupa spusele celor de la rutiera venea din tomis 3 spre delfinariu cu viteza mare si in curba a pierdut controlu masini a intrat in sant si cand a iesit din sant sa rasturnat sa lovit de un pom care la respins iar in sant
|
Si daca soferul totusi a fugit de la masina inseamna ca a fost un mare norocos si a scapat intreg. :shock:
|
tocmai intrebam pe cineva serile trecute daca stie ceva ..c a era ulei pe jos .. era sticla sparta pe jos si nu intelegeam cine si in ce hal a pierdut controlul masinii de a facut-o asa .. dar acum am vazut pozele .. sutn unii care nu au ce cauta pe drumurile publice
|
Stie cineva ce s-a intamplat aseara pe drumul spre Kogalniceanu ? Am inteles ca a fost un accident acolo iar o persoana si-a pierdut viata. :(
Later Edit: Accident Oituz :sad: |
daca aveam permis ... stiam mai mult ca sigur ... fac constanta-kogalniceanu zilnic ...chiar de mai multe ori pe zi...
|
6 Attachment(s)
ferdinand x mihai viteazu (nush cand a fost. eu am ajuns pe la 01.20 acolo si masina era abandonata )
|
altu care a baut prea mult in seara asta :drunk:
|
Pe la 1 sau ceva inainte de 1 s-a intamplat. A intrat in lateralul dreapta al unui Megane 2. Megane-ul defapt a rupt cu fundul stalpul care continea semaforul. Nu stiu care de unde venea. Eu am trecut la maxim 5 min dupa accident insa n-am putut sa stau. Cert e ca passatu era langa bordura paralel cu trotuarul pe care este urcat acum, iar megane era cu fundul urcat pe stalp si cu toata partea dreapta indoita si cu cortina sarita. Nu cred ca au fugit nicaieri, probabil au plecat amandoi la politie cu o singura masina. Pacat de Passat...
|
Constanta - Accidente
Ehee peste drum acolo in poza a 4`a zacea acum ceva timp un x5 pocnit :)) masinilor le plac stalpi de pe acolo !
|
nu a vazut stopu :))
http://www.deepjiveinterests.com/wp-...ammer-time.jpg |
exact in intersectia aia era sa ma prapadesc si eu aseara din cauza unui taximetrist. mergeam spre casa si am luat un taxiu (indicativ 80) un mos prost de la 944 (nu stiu firma). Mihai viteaza catre inel 2 .. la intersectia cu ferdinand trece glont prin intersectie. Umblam in telefon si am realizat dupa ce am trecut. Porma am tresarit si am inceput sa tip la el. Omu cica "pai aveam prioritate..e galben intermitent". Plus ca mergea si cu faza lunga prin oras....
|
Quote:
|
deabia acum ati aflat de "prioritate de taximetrist" ? ... eu incep sa ma obisnuiesc ... si o las mai moale sau chiar opresc sa ma asigur chiar daca am prioritate ... in special pe stradutele alea simpatice de prin coiciu ...
|
am aflat mai de mult, nu ne-ai luminat tu :lol:
foarte bine faci ca te asiguri. face parte din conduita preventiva ;) |
Quote:
nu ati vrea sa stiti cum era pe acolo ... ca era nasol rau ... eu unul am ajuns la 2 min dupa ce sa intamplat accidentul si am aflat cu stupoare ca cel din dreapta a murit la spital ... pacat ca erau tineri si se putea evita. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. |
Quote:
|
In seara asta 2 accidente destul de nasoale....
Ora 20:00 intersectia de la spital de pe Mircea o tanti cu un opel Astra H frumos modificat albastru/bleu venea de pe mircea cu prioritate si un pusti idiot care era in fata mea a plecat fara sa se asigure cu un Fiat mai vechi CCC la nr gri metalizat si l-a lovit opel-u direct in roata/usa spate l-a aruncat si l-a invartit in toata intersectia si dupaia tot ala din fiat sarea la aia ca cica ar fi avut viteza dar nu era adevarat asa ca politistii i-au zis sa plimbe calu :) Ora 2 si jumatate dimineata pe Mamaia intersectia care duce spre magazinul Tomis ( imi scapa acum denumirea strazii) o ambulanta cu semnalele luminoase aprinse venea pe mamaia si un 206 nu a dat prioritate cu toate ca era gooool pe strada , ambulanta l-a luat din plin si l-a facut pilaf .... destul de nasol. DRIVE SAFE |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning