Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

XoRRo 30-03-09 08:17

Re: Club CIELO

ca piese -> placa, disc, rulment, levier debraiere, bolturi timonerie vreo 520 lei, ca manopera lucrez la service daewoo, deci intelegi tu...

Afrikanu 30-03-09 08:41

Foarte tare , oricum daca ii schimbi evacuarea....sau macar toba + filtru sport banuiesc ca o sa traga cat de cat mai usor... eu de cand iam pus filtru urca mult mai repede in rure...si nu este cine stie ce filtru (Monza 40 ron luat din targ) si reductia facuta de mine :P.Acum vreau sa ma apuc de exterior...e cam busumata...

Geo_ZGA 30-03-09 10:28

Filtrul... :lol: efect placebo mai mult... doar cu un filtru nu o sa se simta mare lucru.
Si cu toba finala nu faci altceva decat zgomot... pt performanta ai nevoie de evacure completa, nu doar o toba sau o bucata de teava.

Xorro, ai vorbit ceva la tine la munca? Sunt inca in cautari... :(

Afrikanu 30-03-09 11:31

Appo cam cat este o punte de vectra...dupa cum stiti Cielo sta prost cu franele in special pe spate...si trebuie dusa la rar dupa ce este schimbata ?cam cat mai trebuie platit si acolo?

Geo_ZGA 30-03-09 12:17

In teorie orice modificare trebuie omologata la RAR... dar practic nu e cazul...
Puntea spate cu discuri e in jur de 350-400ron, depinde de noroc si de starea ei.

XoRRo 30-03-09 12:30

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2195765)
Filtrul... :lol: efect placebo mai mult... doar cu un filtru nu o sa se simta mare lucru.
Si cu toba finala nu faci altceva decat zgomot... pt performanta ai nevoie de evacure completa, nu doar o toba sau o bucata de teava.

Xorro, ai vorbit ceva la tine la munca? Sunt inca in cautari... :(

imi pare rau geo_zga , nu am nici un butuc (majoritatea celor care le schimba le vor inapoi)

si apropo de performate... daca schimb toba sau filtru e apa de ploaie... la mine e de la injectoare... as pune injectoare de espero 1,8 dar la stilul meu de condus a dau in 20% consum.... si asa nu prea imi consuma sub 13-14....

referitor la frana spate cielo, cel mai important e sa fie reglati cum trebuie sabotii... si mai intai sa pui cilindrii de frana de nubira, pe urma incerci punte de opel....

Afrikanu 30-03-09 12:33

Hmm...inseamna ca si mie la fel :))....deci mai putin de 3500 nu-i dau....asta doar daca nu am benzina si bani :))....dar daca ii schimi injectoarele nush ce sa zic daca ii pui de 1.8 :-s nu il cam omori pe motor ?:P

Si appo de frane...am reglat sabotii am facut aerisiri peste aerisiri....clar au fost varza intotdeauna...deci spatele nu se blocheaza deloc ,am dat blana n-a lasat pic de urma.

Geo_ZGA 30-03-09 12:40

Nu-i problema, merci oricum Xorro... o sa mai caut si maine si, daca nu rezolv, poate ma ajuta Donn. Nu e vorba de bani, ca sunt ieftine, dar nu gasesc :(

XoRRo 30-03-09 12:49

la cat ai cautat mai bine iti cumparai unul nou cu tot cu chei... e pana in 40 lei

cielo asa e conceput sa nu se blocheze franele pe spate... eu m-am obisnuit la franari mai bruste sa trag si de frana de mana

Geo_ZGA 01-04-09 20:58

Am gasit iala pt usa... 30ron. Merci pt ajutor si intentie Donn, dar nu are rost sa o iau de la tine... nici nu merita sa o dai jos de pe masina si nici nu renteaza cu transportul. Merci din nou.

XoRRo 02-04-09 08:23

vezi ca e usor de schimbat... dai fata de usa jos (daca nu ai geamuri electrice iti ia juma de ora sa dai manivela de la geam jos), bagi butucul din exterior spre interior, fixezi tija de la broasca in patratu de plastic de la butuc, bagi siguranta si gata... si cu ogazia asta gresezi broasca (arculetele) si daca ai inchidere si nu e din fabrica, sa strangi si tijele de la actuator... poti face asta si pe stanga....

D o n n 02-04-09 11:45

Cu mare placere Geo.....atata timp cat pot si am cu ce ajut....Mai ales ca se dezmembreaza total nexia...deci cine are nevoie...de orice imi ziceti (nu e totul gratis ;))) )

XoRRo 02-04-09 13:04

parca e albastru inchis masina... aripa dreapta fata zi un pret (daca e impecabila -- fara rugina sau zgarieturi sau indoita --- daca nu e nu te mai obosi)

XoRRo 02-04-09 13:07

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 2205642)
parca e albastru inchis masina... aripa dreapta fata zi un pret (daca e impecabila -- fara rugina sau zgarieturi sau indoita --- daca nu e nu te mai obosi)

aaa P.S.: daca are volan in 4 spite ... (cu airbag) ma intereseaza.. ma rog.. fara airbag, iti dau la schimb volan normal de cielo (in 3 spite) imbracat in piele

alex.chh 02-04-09 13:14

zicea un baiat ca tre sa schimbe distributia..nu te obosii ca daca se rupe motoru nu pateste nimic :)))

D o n n 02-04-09 14:44

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 2205653)
aaa P.S.: daca are volan in 4 spite ... (cu airbag) ma intereseaza.. ma rog.. fara airbag, iti dau la schimb volan normal de cielo (in 3 spite) imbracat in piele

Aripa fata si usa spate dreapta,sunt promise...iar volanul de ce crezi ca l-as da la schimb,ce mai fac cu el?totul se vinde.

scuze de offtopic,geo_gza,daca poti deschide topicul celalalt si sa pot sa vb acolo cu colegii de forum,sa nu poluez aici !ms frumos.

RD-Woo 02-04-09 14:59

- - -
Quote:

Originally Posted by D o n n
geo_gza,daca poti deschide topicul celalalt si sa pot sa vb acolo cu colegii de forum,sa nu poluez aici!

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA
Donn, daca il vrei redeschis imi dai un PM.

Afrikanu 02-04-09 15:59

Quote:

Originally Posted by alex.chh (Post 2205678)
zicea un baiat ca tre sa schimbe distributia..nu te obosii ca daca se rupe motoru nu pateste nimic :)))

Pai stiu ca are o catare...,mi-a zis cineva ca s-a chinuit sa o puna dupa ce i sa rupt....

aa si as avea nevoie de o aripa stanga si o capota :P un pret ...dar sa fie neindoite sau ruginite....

alex.chh 02-04-09 18:23

frate ew am o vectra a 1.6 cam acelasi motor cu cielo..si am avut cureaua ciupita pe jumate si am mers cu ea 60 000 de km :D :)) sunt motoare f bune..are un unchi un cielo si a dat kilometraju peste cap asa ca..cielo si opel sunt masini foarte bune ;)

Afrikanu 02-04-09 21:05

Dea stiu ca sunt motoare bune :P.....adica lam forjat nu gluma :)) nu pot sa ma abtin cateodata sa-i dau limitare....oricum nu este foarte alergat.....are 152000 din 95.....s-a mers mai mult prin oras cu el...dar de cand am pus mana pe el....saracu' :)) problema este ca l-a cam luat rugina....nu foarte rau ...dar .... as vrea sa-l reconditionez...momentan nu-s pe salariul meu...si e greu sa ma apuc de ceva asa:)

alex.chh 02-04-09 21:36

nu e scump de reconditionat..cielo in general e ieftin..dar tre sa gasesti meserias nu..pamfletari dastia..

XoRRo 03-04-09 10:35

Quote:

Originally Posted by alex.chh (Post 2205678)

nu pateste nimic motorul... dar ramai in camp cu ea...

eu sunt patit, am ramas vinerea de 8 martie la 8 seara in mijlocul intersectiei... m-au impins 2 politisti sa o pun pe trotoar.... si chiar mi-a stricat seara

CT-13-TGR 11-04-09 12:12

ati avut montat vreodata pe masina FLUIER PIPA ... cica reproduce sunetul BLOW OFF-ului.... vreau sa stiu daca este adevarat si se merita sa dai 70 mi pe el!!! astept pareri!

banzay 11-04-09 12:36

Pai daca e doar 70 de mii arunca bani si vezi. Nu se compara cu blow-off v. dar unele au un sunet asemanator. Bineinteles ca sunt si balarii care 'te ajuta' cu un suierat enervant deloc asemanator. Cel mai bine o pui pe masina si dai o tura.

Afrikanu 11-04-09 15:51

Ce-i aia ...fulier pipa ?? unde il pui ? :P

alex.chh 11-04-09 19:19

e o porcarii ce faci cu ala se numeste tuning vitan :))) aruncal

Kent8 11-04-09 19:39

https://www.youtube.com/watch?v=jRRAu-hdI2g

sa zice ca seamana

https://www.youtube.com/watch?v=26q6W...eature=related

sa zicem ca ii vorba de asa ceva :d

CT-13-TGR 11-04-09 21:46

pai da ma banzay dar cine imi da mie sa il pun pe masina sa dau o tura si sa vad daca imi convine sau nu... eu am cerut parerea celor care au montat asa ceva.... plm or fi balarii da pana nu vezi si nu auzi nu stiu ce sa zic....
BE FAST OR BE LAST!

CT-13-TGR 11-04-09 21:47

sincer eu eram curios ce *** de sunet poate sa scoata o dracie de fier!!!

CT-13-TGR 11-04-09 21:53

pai daca se aude fluieratu ca la break-u lu ala ... e jmekerie!!! in ture si cand skimbi viteza sa se auda sunetu e beelea!!

Afrikanu 11-04-09 22:26

Incearca sa nu mai scrii 3 posturi unul dupa altul :P .....si da e super marfa daca se aude asa...insa cred ca intra la categoria kitch :D....eu mi-am schimbat doar filtrul si se aude belea de belea...acum urmeaaza toba :D

alex.chh 11-04-09 22:48

nu o sa se auda asa niciodata

banzay 11-04-09 23:53

Eu personal cred ca e o tampenie. Si eu caut solutii ca sa fac masina mai silentioasa nu sa suiere sau sa boncane espamentul, dar asta sunt eu :) Fiecare e cu piticii lui :) Si eu zic ca ti-l da la o tura cel de la magazin. La noi prin C-ta am vazut ca se probeaza tot felul de balarii...

PS: banuiesc ca pe poporului ai gasit chestia asta nu? :)

CT-13-TGR 12-04-09 10:51

sincer nici nu prea imi vine sa trec pe poporului ca e jale ma enerveaza atitudinea tziganilor... "asta ... cumpara... vrei " plm.... am vazut pe net dracia... auzi ma afrikne cu ce te deranjaza pe tine ca scriu 3 post-ituri??? moderezi cumva forumu...si nu mai ai loc sa scrii de mine...

CT-13-TGR 12-04-09 10:54

de ce ma .... filtru este evacuare cap coada inox este.... modificari in motor este... de ce crezi tu ca nu ar putea sa se auda ca la ala....

Afrikanu 12-04-09 10:54

Aaa nu ma deranjeaza pe mine cu nimic:P nu am zis-o cu rea vointa...ba din contra ...

CT-13-TGR 12-04-09 11:03

ok np.... am crezut ca o incerci cu mine... plm cer si eu pareri in general sa vad ce mai face lumea cu "carutzele lor" poate ma sinspira si pe mine la anumite kestii! inregistrativa si aici! http://www.1tuning.ro/masini_tunate/...ielo/4195.html

banzay 12-04-09 11:20

Uh...daca e pe net asa e...cam greu cu probatul :) Stiu ca pe poporului numai tampenii sunt si mai sunt si scumpe :| Deci pe unele masini, se aude binisor chestia aia (daca esti amator al suieratului ala), dar pe unele cam da chix si numai a blow-off nu semana(se aude doar ca un suierat tampit). Nu reusesc sa gasesc link-ul ala pe ce motor se auzea nasol...

PS: imi plac jantele tale :) Dar nu imi place autocolantul negru de pe semnalizari din fata :) Da-mi si mie niste detalii despre jante te rog :)

Afrikanu 12-04-09 11:22

Sunt o gramada pe youtube care se aud ca dr*cu :P.....cel mai bine...ii schimbi motoru ..ii arunci un turbo la misto si gata :D :))

CT-13-TGR 12-04-09 11:29

pai am avut o ocazie... 700 euro - 2.0L 180HP . 16V - dar nu mil omologa.... nu treceam raru....si asa k m-am lasat pagubas si am luat o masina noua in leasing... si sunt multumit de amandoua si daewoo si honda!!!!

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning