![]() |
Re: Live for Speed
nu va suparati vreau si eu niste salvari la lfs va rog ajutati-ma!!!Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si photoshop+dds plugin pt modificari texturi |
Un nou team de lfs apare pe piata din Romania.Ei se numesc "HKS Romania" si sunt un team de driting..Am observat ca sunt foarte seriosi , iar membrii sunt prietenosi si cu skill mare.Nici site-ul lor nu e prea rau " www.hks-ro.clan.su " ..Nu stiu ce sa zic..Cred ca intru si eu in team-ul lor..Daca vreti si voi lasati un mesaj la " www.hks-ro.clan.su/gb " sau dati add la Y!M: juNNNkey
|
Quote:
|
nu ii echipa mea :| m-a rugat sa ii fac reclama la echipa lui
PS: ms maryus |
9 Attachment(s)
Am jucat si eu pe HKS... si sunt slabi...
Cateva poze de la antrenament :) cu jucarioara mea ;). |
Ti'am dat add :) , il facem noi cumva :) si intri pe un server/team pe care joc :).
|
da , sunt slabi cei din HKS am fost si eu momentan is in sidesmoke .....frumos R8 si eu tot ala il am
|
salut....am lfs DEMO si as dori un link de download pt o masina/textura BMW m3,pt ca mam plictisit de masinile alea slabe si ireale,daca este cineva binedispus sa ma ajute il rog foarte frumos sa imi dea add la [email protected]
|
4 Attachment(s)
Salut, pun si eu cateva poze din LFS:
|
Quote:
se pot modifica performantele ? motorul , cp etc ? |
4 Attachment(s)
N-am mai postat de mult si eu pe aici...
|
sky daca tinea mai aproape in a II-a poza era perfect:D
|
Stii cum e el, cred ca mai mult de 15 fps nu avea :lol:
|
dragii mei :) unde jucati voi asa frumos , pe ce server ? ...m-am jucat la HKS vreo 3-4 zile ...pana mi-am luat ban de la niste copii ....pe motiv ca s-a invaritit hostul din cauza ca fac drift prea incet :) ...infine ..spuneti-mi si mie unde gasesc un server de drift cu oameni cumsecade...
mersi |
sall
va rog sa ma ajutati si pe mn:) 1cum fac si eu rost de versiunea full , vreau sa ma joc si cu celelalte masini si mape:D 2Pot sa bag si alte masini in joc? dak da.. cum? 3 cum as putea sa ma joc pe servere? |
niste idei de setari pt mai mult fps din joc ? gen rezolutie herti etc...
|
toate setarile la minim la grafica, eu am 200 fps.
|
Quote:
|
Ok , am inteles ideea . Pana ma hotarasc daca merita , imi puteti da alt server ...pe care se joaca ..in afara de HKS ? asa crackuit ....multumesc
|
Quote:
|
Cine mai vorbeste de crack, are ban direct !
|
Quote:
|
Adevarul e ca in ultimele paginii se vorbeste numai de CRACK.
|
Quote:
|
Pei ce faceti voi e promovarea pirateriei , ceea ce e ilegal. Un joc ca acesta merita tratat altfel , nu hamachi , crack sau mai stiu eu ce variante aveti voi. Jucati o data pe S2 si vedeti ce inseamna.
|
Ar trebui sa se faca un topic cu LFS Crack:mrhappy::rah:
|
Quote:
Dar fara suparare . domnu moderator de ce nu e voie sa se vorbeasca de pe crack ? Topicul se numeste LFS , crackul tine de jocu asta . care'i problema ? E un forum public in care vorbesti si iti exprimi parerea cu bune cu rele . Nu va inteleg serios . |
Crack-ul este ceva ilegal in jocul asta, si cea ce faceti uni dintre voi este promovarea lui.
Niciodata nu o sa aflatii adevaratul LFS, finca pe CRACK nu ai de la cine sa invetii (finca aproape toti sunt la un acelasi nivel) sa devii din ce in ce mai bun finca nu ai de la cine, mai sunt si cativa piloti buni. Si Co5m1n eXtreme da topicul se numsete LFS dar nu LFS CRACK, si crack-ul nu tine de lfs este ceva ilegal pentru jocul asta, daca nu vorbeste cu Scawen Roberts, Eric Bailey si Victor van Vlaardingen sunt cei care au inventat jocul. |
Quote:
Dute tu si pupai in f0nd pe aia de au inventat . Nu am vorbit despre asa ceva , dar tot sustin ca este legat de joc . Si app. am voie sa zic orice . intelegi ? Ps:din cate inteleg tu toate jocurile le ai cumparate , originale deci la niciunu nu ai crack ? pai daca e asa dai inainte cheltuiesti banii pe jocuri :)) Nu toti avem bani sa ii dam aiurea pe jocuri . GET A LIFE |
Quote:
Am dat bani pe jocul asta finca merita. |
cine poate da un ip de un server bun...pls?
|
Quote:
|
Quote:
3) Nu cereţi/oferiţi crackuri, torente, serial numbers sau explicaţii de folosire a acestora. Sanctiune: Warning la prima abatere, BAN la a doua. Quote:
|
nu ma de gand sa cumpar nici un joc eu am intrebat daca stie cineva un server bun daca nu nu
|
cine ma ajuta si pe mine cu un setup pt drift.?sa il uploadeze aici sa sa imi dea un site de unde sa il descarc
|
Quote:
HTML Code:
www.setupgrid.net |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning