![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
prezent si pro
|
daca pot sa ajung,pot sa vin si eu?:Ddar nu promit k stau pana la sfarsit
|
PrEzEnT...
|
se poate spune "prezent" cu o jumatate de gura ? http://www.imagehost.ro/pict/222105404b82d5843998a.gif
|
[QUOTE=lupalb;3112247](ideal ar fi fara depasiri, vedem noi ordinea)
nu e vorba de depasiri , ca oricum sa ne spargem pana la destinatie , din cauza semafoarelor si a traficului :)) Ar merge un gratarel ceva , undeva pe la malu alb, sau undeva unde e mult spatiu si pentru persoane si masini... in fine...ne sfatuim... |
la 3 3.30 o sa fie garda prin oras si foarte mare aglomeratia :(
|
daca e vorba de gratar mai bine stabiliti sambata/duminica
|
ar fi frumos sa ne strangem toti MEMBRII FORUMULUI 4TUNING,sa fim 20,30 de masini in coloana cu avarii puse,poze peste poze, filmari si mai stiu eu ce :) .
|
sa ne organizam cum trebuie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor, eu ma supun majoritatii...
Eu am zis de miercuri ca am inteles ca miercuri se serbeaza "ziua 4tuning valcea" Merge si sambata, nu ar fi problema. Dar sambata mai pe la 12 , sa se trezeasca lumea. Programu` ar putea ramane acelasi (mai putin orele). |
Quote:
ce faceti mai baieti ? ati ajuns de la intalniri la miezu noptii... la 10 seara.. dupa 7-`7:30 :lol: acum la 3... :)) sau la 12 .... :lol: grataru " suna" bine... dar nu prea cred ca e inca vreme de el :) treaba voastra |
nu pot ajunge sambata.sorry
|
lucrezi sambata trafy ? http://www.imagehost.ro/pict/230917214b83810110a5d.gif
|
si asta...si am si 2 examene la facultate exact in mijlocul zilei
|
hai ca vb si nimeni nu ia o decizie....
|
Quote:
De-asta am zis pe zi, ca sa existe timp sa se faca de toate. Daca vrei sa faci altceva, poti foarte linistit sa astepti seara. Eu am zis la 12 sa ne intalnim pentru ca exista oameni care au examene de la 5 la 7....sau alte probleme. De curiozitate, tu poti sa ajungi la 5?? sau la 7? Esti in Valcea? |
Cel mai bine ar fi sa ramana MIERCURI ...care lucreaza iese mai devreme sau se invoieste, care sunteti la scoala chiuliti fratilor sa nu va invoiti va dau eu scutiri =)) ...impartitiva programu cumva , pt ca in wichend fiecare are ceva de facut, de ex: trafy ... are ex.
SI MIERCURI SE FAC SI 3 ANI 4TUNING RM. VALCEA... |
momentan la cluj ... dar crd ca vineri vin la vl pana duminica :) nu e nimc sigur ...
daca o sa fiu in vl ... o sa pot la orice ora sambata :) ONTOPIC: de ce nu va strangeti voi pe la 5-6 miercuri ? miercuri e 4TD Rm Valcea.. si chiar daca e deja inserat majoriatea ies de la scoala / munca.. impacati si capra si varza ...sau nu aveti blitz la camere pt poze si va trebuie lumina naturala ? :lol: |
Deci ramane la 15:00 da ? cine vine bine, cine nu iarasi bine..or sa mai fie intalniri. Am cumparat deja pufuletii ;))
|
K ....:lol:....mai ia si tec, daca ai luat pufuletii...
|
copilasi .... la 3 und eva intalniti ? la zavoi ? :lol: ca os a fie full de masini :) cu examene , etc
pe bulevard... la fel o sa fie destul de aglomerat ca intre 3-4 ies oamenii de la combinat de la Oltchim si probabi ati obs ca de la intersectia dacia pana in centru la romtelecom sunt papagalii in fiecare intersectie intre orele alea ca e cel mai aglomerat atunci in timpul saptamanii :) cum vreti.... :) |
nu avem treaba cu papagalii http://www.imagehost.ro/pict/231231234b83ae7b0a86a.gif
|
Stai relax, ca nu tre sa fie la 3 fix. Tocmai asta e ideea. Ca stam pe bvd de la 3 la 3 jumate cel tarziu 4 sa se stranga lumea, dupa care de acolo incolo vedem.
Cat despre blitz la camera avem, dar de filmat cum filmezi tu noaptea? De curiozitate intreb... se vede mult mai bine filmat ziua decat noaptea..cel putin cu camerele noastre.. L.E.: Rog pe cei care vin maine sa posteze, sa stim pe cine sa asteptam. Oricum noi vom fi probabil pana pe la 4 acolo. |
pana la urma cum ramane?
|
maine ora 15:00, am mai vb cu cativa baieti si vin !cine vrea vine, cine nu foarte bine !
|
incerc si eu sa ajung, dar nu promit nimic.
|
Sper ca voi ajunge si eu :D :)
|
Prezent
|
vin si eu...unde ne vedem la 3?
|
Imi pare sincer rau dar nu o sa pot ajunge pt ca lucrez pana la 10 seara....multa bafta
|
mie nu imi pare rau :( nu crek ajung nici eu
|
nici eu
|
:lol:
|
nici eu nu vin ;).....
|
nici eu nu pot sa ajung :sad:
|
ahahaha, v-ati dat toti la "fund" :))
|
Frumos...
|
e clar... eu vin daca nu intervine ceva anume... :D sunt mai nou pe aici... :oops: ma stiu cativa baieti care au fost acum 2 - 3 saptamani duminca "pi bulivard" :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning