![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
si din partea ema LA MULTI ANI
|
mersi ;)
|
LMA si din partea mea:)
|
pe noul bulevard distanta intre sensurile giratorii este de 800-900 m si se poate trece pe banda 1 fara probleme prin sensul giratoriu de la mijloc in caz ca nu ajung 400 m de franare.
locul este perfect pt a se organiza niste legale cum au fost de zilele valcii :D |
super!! numai vointa sa fie si sa ne dea strada primarul :D
dar parca are si ceva hopuri ... :D LE: cel mai bine facem si noi intalnire ca oamenii la o samanta si studiem\incercam traseul :D |
Quote:
|
nu are hopuri din cate am simtit:) numa ca la iesire de pe bulevard spre oras, in sens e ditamai canalu pe mijloc, mi`am lasat partea de jos de la spoiler azi:)
|
Pai trafy, tu cam peste tot iti lasi spoileru`, daca vrei sa scapi de el, vinde-l frate:))
|
nu vreau
|
1 Attachment(s)
o liniuta in 4:))
|
si cine a castigat?
|
pai kalu vs baiatu cu cupra si eu vs un bmw 520...la mine am fost egali :) la ei nu stiu ca nu prea eram atent:)
|
aHaaa...deci si tu erai printre ei...ca am auzit..apoi i`am vazut pe acolo prin ostroveni prin zona cu halta :-P
|
pe acolo nu am fost, eu am prins doar pe podu vinerii mari :)
|
da, si dupa ce a fost trafy egal cu 520 u, a venit unu cu bicicleta si s-a dat cu baiatu` cu leonu`, si era sa il faca nu EMO?
|
NU =))
|
cand va mai dati sa ma chemati si pe mine... nu am cine stie ce vitezista dar am 116 ponei :D
YM: unqsapro18 |
Quote:
|
pacat ca n`ai vazut fatza alora de pe pod:)) erau 2 care au ramas :O
Sapro, tot 318 ala ai ?:X |
Quote:
|
Va salut baieti !
Joi urmeaza sa fac un drum pana la Valcea, si as dori si eu sa stiu cum este vremea pe acolo , daca a nins, si cam pe ce drumuri as merg, tocami la iesire din Valcea o sa merg, va multumesc frumos . |
nu a nins ink, asta seara 0 grade....
|
Doresc sa imprumut/inchiriez o macara pentru ridicat motoare. Aveti/cunoasteti pe cineva sa aiba?
|
trafy-vr6 - multumesc frumos, diseara la 12:00 plec spre valcea
|
anytime, astazi e putin mai frig vad, nu e exclus sa fi nins undeva la munte:)
|
Sa nu ninga ca nu am lanturi
|
ca sa ajungi in valcea niciodata nu a fost nevoie sa ai lanturi. Deci stai linistit ca drumurile o sa fie ok.
|
Va multumesc pentru sfaturi
|
Baieti...am luat filmul de la intalnire, are 560 MB ...
NU stiu pe ce site sa`l uploadez...deocamdata e in curs de trimitere la Trafy. Si baiatu cu Bmw e36 rosu ...ti`am vazut masina azi la Hermes..e foarte ingrijita..si te`am vazut si prin oras cu ea :-P |
Quote:
|
Sorry ca ma bag ..... dar dragos cu Cupra are 310 cp acum ? Si`a schimbat turbina ?
|
La Interex e un logan alb de Bucuresti cu Radar, Take care:)
|
pentru cine nu a vazut, recomand : Jeff.Dunham's.Very.Special.Christmas.Special 2008. e foarte tare show`ul. Cine nu il are si il vrea buzz pe mess sau pm aici ca vi`l fac pe cd, stick sau ce vreti voi !!!! E foarte foarte foarte foarte foarte tare !
|
Quote:
|
da, pe dealu negru mai e un logan rosu care te ia din mers
|
Am ajuns sa fim tratati ca niste criminali ! Umbla cu masina pe strada sa ne lase fara permise si bani, chiar prea de tot !
|
Ai dreptate Daniel. Chiar au ajuns astia de la circulatie sa stea la panda dupa cate o curba sau dupa cate un boschet ca sa faca bani. Si chiar daca nu au dreptate ei tot dau amenda sau iti cer spaga....
|
din nou recomand www.amenda.ro :)
|
Cine e interesat, vand credit pe Orange si Cosmote incepand cu 12 ianuarie 2009. Pretu o sa fie de 3 lei / 1 euro, minim 10 euro . Asa ca rezervari se fac de acuma:))
|
eu cosmote :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning