Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

scturoag 18-11-09 18:32

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Stiu ca nu e zona comerciala, dar scriu aici pentru ca:
1. E valabil numai pentru cunostinte/prieteni... nu fac asta pentru oricine.
2. Numai pentru cei din Neamt,Bacau sau Iasi(orasele din aproprierea Romanului)
3. Cine vrea sa le retapiteze, vine personal cu ele(scaune,fete de usi..etc) in Roman, la fel le ia inapoi, eventual daca am drum in orasul respectiv le voi aduce/returna eu.
4. Si.. off-topicul este permis.
Deci, cine doreste retapitare la scaune, banchete, fete usi, piele schimbator, piele frana de mana...etc(in afara de invelit volan in piele) si nu numai elemente de masini... va pot oferi o MARE reducere !
Materiale disponibile:
-Piele, foarte multe culori, diferite grosimi.
-Musama, foarte multe culori, diferite grosimi.
-Material textil, dar foarte subtire, recomandat doar pentru fete de usi ca ii cam subtire.
Iar daca vreti se pot face alte cusaturi(mai mari,mai mici, duble,triple..etc), modele facute din cusaturi, scris-uri, combinatie de culori, combintie de materiale...etc.

Alte detalii vorbim in P.M: Pret, culoare..etc.

dangti16v 18-11-09 18:53

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2811311)
promovare turistica in Neamt :peace::tenisclap:giggle:

cam tacut in ultima vreme aline...oare planuiesti ceva;):lol:??
sa spun eu???:lol::lol::twisted:

Jok3r K10 18-11-09 19:46

Care imi puteti recomanda un SERVICE bun care lucreaza cu asigurarile.....

Daca se poate cu mentionari....

Jok3r K10 18-11-09 19:49

Uite ca la-am dat eu de gol....OUPSS!!

https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...upe-white.html

otzy_007 20-11-09 12:11

mai avem inca un sens giratoriu :D http://picasaweb.google.com/otzy007/...tal#slideshow/

askhy 20-11-09 12:35

ieri cand treceam pe la intersectia de la spital trasau astia si turnau nush ce pe acolo....

VaLeX 20-11-09 14:28

Azi e sens giratoriu in toata regula. Si unul foarte prost , aglomerat , am stat 10 min pana sa intru in sens, ora 14:30. Parerea mea era ca era mult mai bine cu semafor , cu acest sens , si cu urmatorul semafor de la Floraria aia (nu stiu cum se cheama) inspre Maratei , se face o coloana pana la Thor :|

stefan_88 20-11-09 15:46

Au innebunit oamenii astia ... cred ca P.Neamt e orasul sensurilor giratorii . Sunt cateva intersectii in orasu asta ... si putem sa ne comparam cu capitala la numarul de sensuri giratorii .
Incercati sa va imaginati ce v-a fi inainte de sarbatori :(.

ThunderRa 20-11-09 15:47

E facut aiurea... Am sa incerc sa cer din partea spitalului sa se modifice ceva, intrarea in spital fiind o adevarata aventura, mai ales cand vii dinspre muzeu...

DarkNight_Racer 20-11-09 15:52

Face primaria economie la electricitate, k doar e criza!!!:D:D:D

Jok3r K10 20-11-09 20:22

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2823407)

Da economie...mai bine zis domnul Stefan sa certat cu ala care are semafoarele ...si vez doamne acum lea venit economia la cap.....Stefan vrea sa il ruineze putin pe acel om care lua o gramada de bani de pe urma semafoarelor.....

ThunderRa 21-11-09 07:04

Nu cred ca s-a certat cu dl. Faraon (aka. "ala de la semafoare") pentru ca masinile cu Ramses erau in intersectie azi...

Jok3r K10 21-11-09 10:47

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2824658)
Nu cred ca s-a certat cu dl. Faraon (aka. "ala de la semafoare") pentru ca masinile cu Ramses erau in intersectie azi...

eu asta am auzit ....probabil erau prin intersectie ca sa opresca semafoarele sau cine stie ce....

ThunderRa 21-11-09 12:14

Oricum e aiurea la spital... Acum au si anulat o banda cu marcajele lor tampite... dinspre muzeu, banda 3 a devenit total inutilizabila. Lame...

buddy_lexx 21-11-09 19:07

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2823407)

ce economie sa faca cand firma furnizoare de electricitate e a lu ficioru`sau.
asta`i cea mai mare vrajeala :))

ThunderRa 21-11-09 20:39

Nu cred ca primaria are contract cu Green Energy...

Teo MTM 22-11-09 08:41

E mai bine cu girator ! Cei care stau īn Mărăţei, 1 Mai ... au observat ! Aceiaşi oră zi cu semafor coada pānă la Ţiriac, cu girator coada doar pānă la GM ... un pas īnainte ! Şi mai ales noaptea cānd nu e trafic şi stai aiurea la semafor ... ! Părerea mea !

DarkNight_Racer 22-11-09 13:19

Da, noaptea ar fi mai bine, cineva cu tractiune spate ar putea folosi altfel noile intersectii giratorii......macar pentru asta sa fie bune!!!

razvy_2002 22-11-09 14:12

si eu stiu aceeasi poveste cu cearta dintre primar si ramses, care au cerut prea mult pentru chirie si intretinere semafare...:)
p.s. din cate stiu eu nu mai exista firma green energy...

Ali_ump 22-11-09 15:47

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2827152)
Da, noaptea ar fi mai bine, cineva cu tractiune spate ar putea folosi altfel noile intersectii giratorii......macar pentru asta sa fie bune!!!

:twisted::twisted:

FLAME 22-11-09 16:30

cunoaste cineva proprietarul unui opel vectra,culoare neagra,interior de piele(nu sunt sigur),geamuri fumurii cu nr de inmatriculare: B numar(nu-l mai tin minte) BDV?

ThunderRa 22-11-09 18:10

Ieri seara / noapte, in intersectia dintre Burebista si Independentei, un cretin / o cretina cu masina alba a intors in intersectie si a reusit sa-mi zgaraie spoilerul la Sandero sotiei, care era parcat legal, pe locul de parcare platit la Parking. Masina o voi face pe CASCO insa ofer recompensa 500 ron persoanei care-mi gaseste vinovatul (si se dovedeste ca este vinovatul). Respectivul are cel mai probabil stanga fata atinsa (la pasager) si urme de vopsea rosie. Nu vreau decat sa-l dau pe mana politiei, nu umblu cu altfel de razbunari. Multumesc anticipat.

P.S. Va sigur de discretia mea in cazul in care veti gasi vinovatul.

scturoag 22-11-09 18:20

500 de ron?
Cam mult :lol:
Pentru banii astia ti-l gasesc si de la Bucuresti :lol:

ThunderRa 22-11-09 18:23

Daca vrei tu, tie iti dau mai putin :) Glumesc... Vreau neaparat sa-l vad prins pentru ca hit&run-ul e o marlanie si consider ca merita. Sunt dispus sa dau suma asta si sa-l vad ca ramane fara permis. Urmeaza apoi proces din partea mea pentru acoperirea daunelor and so on. Daca-l aflu va garantez pe langa recompensa si o distractie pe cinste.

Repet anuntul:

Ieri seara / noapte (vineri spre sambata), in intersectia dintre Burebista si Independentei, un cretin / o cretina cu masina alba a intors in intersectie si a reusit sa-mi zgaraie spoilerul la Sandero sotiei, care era parcat legal, pe locul de parcare platit la Parking. Masina o voi face pe CASCO insa ofer recompensa 500 ron persoanei care-mi gaseste vinovatul (si se dovedeste ca este vinovatul). Respectivul are cel mai probabil stanga fata atinsa (la pasager) si urme de vopsea rosie. Nu vreau decat sa-l dau pe mana politiei, nu umblu cu altfel de razbunari decat cele legale. Multumesc anticipat.

buddy_lexx 22-11-09 22:41

e naspa situatia...am patit`o si eu de cateva ori(chiar de muulte ori) de la zgarieturi pana la reparatii de 1500roni. Norocul a facut ca in 2 din cele mai grave cazuri persoanele vinovate m`au cautat si am reparat masinile pe asigurarile lor. Spre uimirea mea..la ultima patanie... am fost sunat de un barbat de nationalitate greaca care stalcea limba romana..dar macar a avut bunul simt si m`a cautat! Nu va mai spun ce impresie avea omu despre tara noastra si alte chestii. L`am intrebat de ce a tinut sa ma caute( ca putea la fel de usor sa plece pt ca el avea o duba si m`a tamponat cu bara de protectie metalica din spatele masinii..) la care mi-a dat urmatorul raspuns : " asa e omeneste in viata!" .

ThunderRa 22-11-09 23:30

Si la mine reparatia va trece de 1000 lei. Chiar daca e pe CASCO, ma va afecta la urmatoarea asigurare...

DarkNight_Racer 24-11-09 15:54

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2827735)
Daca vrei tu, tie iti dau mai putin :) Glumesc... Vreau neaparat sa-l vad prins pentru ca hit&run-ul e o marlanie si consider ca merita. Sunt dispus sa dau suma asta si sa-l vad ca ramane fara permis. Urmeaza apoi proces din partea mea pentru acoperirea daunelor and so on. Daca-l aflu va garantez pe langa recompensa si o distractie pe cinste.

Repet anuntul:

Ieri seara / noapte (vineri spre sambata), in intersectia dintre Burebista si Independentei, un cretin / o cretina cu masina alba a intors in intersectie si a reusit sa-mi zgaraie spoilerul la Sandero sotiei, care era parcat legal, pe locul de parcare platit la Parking. Masina o voi face pe CASCO insa ofer recompensa 500 ron persoanei care-mi gaseste vinovatul (si se dovedeste ca este vinovatul). Respectivul are cel mai probabil stanga fata atinsa (la pasager) si urme de vopsea rosie. Nu vreau decat sa-l dau pe mana politiei, nu umblu cu altfel de razbunari decat cele legale. Multumesc anticipat.

Da cum vrei k sa gasesti vinovatul dak lumea nu prea te stiu la fata......
P.S. ai fost la vreo intalnire de vinerea?

mariusD 24-11-09 18:33

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2828540)
Si la mine reparatia va trece de 1000 lei. Chiar daca e pe CASCO, ma va afecta la urmatoarea asigurare...

cam nasol locul unde ai tu trasa masina... in curba acolo... la cati soferi meseriasi sunt care i`au viraju mai in "lung" posibil sa nu fie si ultima oara cand o so patesti... mai ales ca prin zona e cam circulat ...

ThunderRa 24-11-09 20:31

Acolo am gasit loc, ce sa fac... Mi-am instalat alarma cu pager si daca se mai intampla am sa si vad masina. Macar atat.

@DarkNight_Racer: am vost vinerea la intalniri dar nu la intalnirile de care intrebi tu :) Cine vrea sa ma gaseasca, ma contacteaza pe forum si primeste numarul meu sau ma cauta la spital.

L.E. Ce legatura are fata mea cu gasirea celui care mi-a busit masina?

DarkNight_Racer 25-11-09 16:33

La spital pentru ce!!!:D...sau acolo lucrezi?....
Pai nu cred ca jumatate din lumea care vine pe la intalnire te stie??...mai mult de pe formu si inca o intrebare: Tu nu faci parte din nici un club de tuning?

ThunderRa 25-11-09 17:48

Eu nu inteleg de ce ar trebui sa ma stie lumea... Oricum, numarul masinii mele este pe forum, numarul de telefon il dau pe PM, daca cineva gaseste o masina alba cu urme rosii de vopsea pe partea stanga, e usor sa ma gaseasca.

Da, lucrez la spital si acolo sunt de gasit in majoritatea timpului.

Nu, nu cred ca ma stiu nici 5% din cei care merg la intalniri. Nici nu le doresc, de obicei lumea ajunge la mine in ultima parte a vietii.

Nu, nu fac parte din niciun club de tuning pentru ca cel putin deocamdata am timpul umplut de altele... Poate dupa ce se schimba situatia mea actuala (nu mai e mult). Oricum, nu consider apartenenta la un club ca fiind o necesitate. In plus, avand in vedere generatia din care fac parte, cred ca nu am prea multe in comun cu majoritatea celor care frecventeaza cluburile auto (no offence, am trecut si eu prin asta si m-am distrat teribil in perioada respectiva, doar ca acum am alte prioritati).

Tot n-am inteles ce legatura are gasirea celui care a lovit masina cu faptul ca eu sunt sau nu sunt cunoscut... Repet, pot fi contactat pe forum cu usurinta. Daca totusi simti nevoia sa ma asociezi cu o persoana cunoscuta, atunci poti comunica cu Johnson si am sa primesc toate mesajele.

D@N_NSL 25-11-09 19:14

2 Attachment(s)
astazi in sensu' giratoriu de la spital

AnDrEiCa 25-11-09 19:19

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 2836543)

Saraca babutza:)):D:D

Jok3r K10 25-11-09 19:49

Quote:

halal politisti.....

otzy_007 25-11-09 20:39

mai nou sensurile giratorii sunt si pt pietoni :))

stefan_88 25-11-09 21:47

Quote:

Mersi de poze Dan :). Chiar eram curios cum se circula in acest sens giratoriu .
Oricum eu raman tot la parerea ca la spital nu isi avea rost acest sens giratoriu.
Cum se circula in miezul zilei ? E cumva mai bine fara semafoare ? ..

VaLeX 25-11-09 21:54

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2837129)
Mersi de poze Dan :). Chiar eram curios cum se circula in acest sens giratoriu .
Oricum eu raman tot la parerea ca la spital nu isi avea rost acest sens giratoriu.
Cum se circula in miezul zilei ? E cumva mai bine fara semafoare ? ..

Nu ... :)

Lucian3003 26-11-09 08:04

Caut inele cromate,Ford focus....stie careva unde pot gasi?

VaLeX 26-11-09 11:55

La multi ani Askhy :D

scturoag 26-11-09 12:23

LA MULTI bANI ASKHY !!!
Sa ne traiesti !!! :D

:hug::flower::woowoo::woowoo::drunk::drunk::2gun:
:lalala::peace::peace:
Emoticon party !! :lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:31.

- Copyright 2026 4Tuning