![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
da..stiu straduta aia si curba...acolo se intra "cu tupeu" si fara sa se asigure... eu eram sa o patesc..desi nu aveam viteza... dar acum iarna..si cu putina zapada ce te fura...cred ca e crima sa mergi pe acolo |
vinde cineva un capac de skoda octavia 2 ?
|
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Esti nebun! Ai innebunit! Ai grija sa nu o lovesti :D |
unde va jucati si nu vine politia?
|
Maaa azi am turbat. Toti care merg incet ca le e frica, sau nu sunt pregatiti de iarna. (nu ca merg cu viteza dar nici 10 la ora nu este posibil :evil:) Am avut si putin balet in fata si spatele meu, un a4 si un papuc mergeau de-a latul:-P
|
toti au caucioage de vara ce sa faci...
|
Quote:
|
si eu am slickuri si merg tot cu 20 la ora ! asta e viata
|
eu am cauciucuri de iarna si fata imi sta pe drum. dar daca franez sa se blocheze rotile, spatele mi-o ia inainte :)
e periculos, nu va jucati in trafic si MARE ATENTIE la liniile de tramvai. |
Quote:
La linia de finis sa fiu asteptat de aia de la descarcerare :lol: |
Quote:
Si ca tine sunt multi care inca merg in " sandale"....si incurca circulatia....sper totusi sa nu dea" peste mine.... ca inca n-am scos-o pe cealalta de la reparat :-P Aveti Mare Grija cum circulati...atentie si la ceilalti din trafic, fiti pe faza si feriti-va pe cat posibil de cei care poate-s mai ghinionisti sau nu stiu cum sa circule iarna. Ningeeeee !!!!! Urrraaaaaa !!!! A venit Iarna !!!! |
cel mai naspa e de soferii care au luat permisu vara asta...pentru ca e prima iarna pentru ei si sunt mai temosi umpic:rolleyes2
|
Quote:
|
Acum o ora am fost la ERA, si deja se invarteau oamenii:rolleyes2 Dar cei de la ERA au un plug si presupun ca vor curata parcarea.
PS: Nu stiu cum aveti curaj cu anvelopele de vara: ma gandesc ca decat sa lovesc masina sau sa imi fie frica (nu excludem faptul ca nici cu anvelope de iarna nu te simti stapan, dar te ajuta) SA NINGAAAA :peace: |
mai inainte se adunasera baietii in fata la palat , eu prinsesem un c-klass care se invartea...
|
se poate juca si la stadion la intrarea laterala, acu 30 min nu era nici o masina si te puteai invarti lejer,da cand iesi pe copou deja iti trece tot chefu cand stai intr-o coloana de 6 masini care merg cu 10 km/h ca nu au cauciucuri de iarna:(
|
eu cu slickurile mele ! de Liniute nu am probleme in trafic ! la plecarea de pe loc in rampa e mai greu dar in rest nu-s probleme! azi ne-am invartit cam 2 ore IN Danuc la baieti ! fff tare
|
ce frumos suna. pacat ca e scumpa benzina :)
|
de asta si-a luat mnezo diesel :D sa se invarta iarna ieftin
|
nu stiu ce consum scoate o benzinara dar mie mi-a afisat consum de 10-12 pe conditiile astea de trafic.am vazut unii care mergeau chiar cu lanturi si altii care abia daca plecau de pe loc. ESP e f bun pe zapada care e in oras.
|
Ce frumos e afara :oops:
|
am 1 metru de zapada pe masina :evil: , trebe sa ma duc acus sa o dau jos :D
|
eu am scos consum 5,5 prin oras ! daca nu credeti va fac si poza ! si la Dancu Cu golfu Meu tractiune spate in drift am scos 7 :)) Mers non-stop in PLafonare !
|
schimbi la 1500 de rpm ? :))
|
|
vreau si eu permis sa ma joc cu masina prin zapada :((((
|
Quote:
|
Quote:
|
mai sunt 2 mici probleme :p , n-am asigurare si nici gume de iarna :oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
fara suparare...dar nu-i inteleg pe unii care merg ei cu viteza in asemenea conditii...eu unul cu cauciucuri iarna doar pe fata merg 20-30/max 40 la ora care ma injura nu are decat sa injure pana se satura.
ps: aveti grija ca merg vitejii numa de'a latu pe strada. |
am vazut si eu astazi cativa viteji din astia
|
Quote:
Tu cu 1.9 TDI ai scos asa... Eu cu 1.5 dCi am scos 8-9 :( Dubluc cat asta vara ! |
mda, politia in mijlocul strazi la pacurari unde e banda dubla continua a pus girofarul si intorcea cu frana de mana, a da si era sa intre in mine
|
azi in fata la palat trebuia sa stai la rand ca sa faci cerculete :)) , venit politia si a zis la cei care se invarteau pe acolo , sa se duca mai la dos sa se invarta .
|
cristi cum tata...iti scoate asa mult...huiduma mea scoate 8-9...si a ta asa mult?:( nasol..
|
Doamne , eu aveam consum de 15% ...pe gheata asta..voi parca sunteti nebuni cu consumul vostru in oras.. :((
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning