Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

DRooPY 24-04-09 15:42

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

nu sa renuntat

DONU' 24-04-09 16:33

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 2263159)
Donu'le acum ceva timp era propuse curse organizate in Ploiesti...a'ti renuntat la asta?

Intr-adevar "era propuse"... :lol:
Ne-am zbatut si eu si Droopy, am incercat sa facem ceva, pana una alta sincer, n-am rezolvat cine stie ce, dar niciodata sa nu spunem niciodata.
Ne trebuie un drum drept, fara pomi, de aproape 1 km, cu acces de intoarcere eventual fara a trece prin zona pistei respective.
E greu de gasit in Ploiesti asa ceva, sau macar foarte aproape de Ploiesti.
O sa mai incercam sa facem ceva cumva... ;)

T@zMania 24-04-09 16:45

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 2262115)
si ar mai fi M5u ala negru cu DON

ala numai negru nu e.....droopy constat ca la controlul medical ai dat spaga.....citesc in ochii tai ca ne mintzi!!!!

KTA87 24-04-09 16:47

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2261910)
numai cunoscatori pe aici.....esti sigur ca e m6?sau ai dat pur si simplu cu presupusul?;)

Seria6 :-P L-am vazut pe fuga de cateva ori...

julaikos 24-04-09 17:47

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2263371)
Ne trebuie un drum drept, fara pomi, de aproape 1 km, cu acces de intoarcere eventual fara a trece prin zona pistei respective.

daca s-ar asfalta zona intre caraiman si catedrala ar fi loc numa bun
cand eram eu mic acolo se tineau competitii de ciclism,evident starea drumului era cu totu' alta...

Taraiebuca 24-04-09 18:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2263371)
Intr-adevar "era propuse"... :lol:
Ne-am zbatut si eu si Droopy, am incercat sa facem ceva, pana una alta sincer, n-am rezolvat cine stie ce, dar niciodata sa nu spunem niciodata.
E greu de gasit in Ploiesti asa ceva, sau macar foarte aproape de Ploiesti.
O sa mai incercam sa facem ceva cumva... ;)

Uite o propunere...portiunea de drum se afla in vecinatatea manastirii Ghighiu, din cate stiu eu carosabilul este intr-o stare f buna, nu sunt copaci si parca nici santuri pe margine. exista si posibilitatea de intoarcere a concurentilor la "baza".:rolleyes2 e doar o propunere.sau poate fi pus si invers si zona de parcare sa fie zona de franarea si returul invers.

DONU' 24-04-09 19:28

Cred ca ar fi plin de gospodari care habar n-au de curse si care ne-ar strica toata munca. In plus ne-ar injura toti concurentii si lumea care ar veni de la sute de kilometri pentru cursa.
E buna parcela dar... la tzara e riscant cu gospodarii.

Taraiebuca 24-04-09 21:54

localitatea ghighiu nu e foarte mare si deci nu foarte populata de "gospodari" tineri.peste tot sunt d`astia.luni marti o sa trec in inspectie p`acolo si chiar o sa masor traseul sa vad daca se incadreaza...poate pe viitor ploiestiul organizeaza ceva.

PH86MIN 24-04-09 22:14

Dar vin "pasarile" migratoare de Barcanesti :D

Taraiebuca 24-04-09 22:31

chemam ssp-ul si se rezolva. le-am luat antenele alora din barcanesti si daca fac figuri le zic la astia sa-i dea in judecata pt neplata ;))

julaikos 24-04-09 23:15

Quote:

Originally Posted by Taraiebuca (Post 2264234)
localitatea ghighiu nu e foarte mare si deci nu foarte populata de "gospodari" tineri.peste tot sunt d`astia.luni marti o sa trec in inspectie p`acolo si chiar o sa masor traseul sa vad daca se incadreaza...poate pe viitor ploiestiul organizeaza ceva.

sper sa nu ma insel dar pe drumul ala trec camioane intr-o veselie spre noua autostrada care s-ar putea sa nu-si modifice programul pentru a lasa loc unor legale

tng 25-04-09 02:46

Acum vreo 10 min veneam dinspre metro, e aproape 4 ceasu... eram pe soseaua de la km6 .....luuungaaa si pustie, fara nici o masina macar
ma gandeam cum ar fi...
4 benzi late, drum bun .... dar este artera principala a orasului si :rolleyes2

barladi 25-04-09 10:04

In nici un caz nu vor bloca acea sosea. Asa cel mai bun drum este cel de la Spitaulul Judetean pana la intersectia cu centura. Nu ai ce sa-ti doresti mai mult. Insa avand in vedere ca este un drum principal si alta cale de acces spre spital nu mai este(din directia aia), clar ne putem lua gandul si de la el

barladi 25-04-09 10:08

Mie personal mi se pare f bun bulevardul. Intr-adevar, sunt pomi pe margine, insa am mai vazut legale unde era chiar padure pe margine

DRooPY 25-04-09 11:27

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2263412)
ala numai negru nu e.....droopy constat ca la controlul medical ai dat spaga.....citesc in ochii tai ca ne mintzi!!!!

sti bine ca nu recunosc nuantele acu de ce ma dai de gol?

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning