![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
nu sa renuntat
|
Quote:
Ne-am zbatut si eu si Droopy, am incercat sa facem ceva, pana una alta sincer, n-am rezolvat cine stie ce, dar niciodata sa nu spunem niciodata. Ne trebuie un drum drept, fara pomi, de aproape 1 km, cu acces de intoarcere eventual fara a trece prin zona pistei respective. E greu de gasit in Ploiesti asa ceva, sau macar foarte aproape de Ploiesti. O sa mai incercam sa facem ceva cumva... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cand eram eu mic acolo se tineau competitii de ciclism,evident starea drumului era cu totu' alta... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cred ca ar fi plin de gospodari care habar n-au de curse si care ne-ar strica toata munca. In plus ne-ar injura toti concurentii si lumea care ar veni de la sute de kilometri pentru cursa.
E buna parcela dar... la tzara e riscant cu gospodarii. |
localitatea ghighiu nu e foarte mare si deci nu foarte populata de "gospodari" tineri.peste tot sunt d`astia.luni marti o sa trec in inspectie p`acolo si chiar o sa masor traseul sa vad daca se incadreaza...poate pe viitor ploiestiul organizeaza ceva.
|
Dar vin "pasarile" migratoare de Barcanesti :D
|
chemam ssp-ul si se rezolva. le-am luat antenele alora din barcanesti si daca fac figuri le zic la astia sa-i dea in judecata pt neplata ;))
|
Quote:
|
Acum vreo 10 min veneam dinspre metro, e aproape 4 ceasu... eram pe soseaua de la km6 .....luuungaaa si pustie, fara nici o masina macar
ma gandeam cum ar fi... 4 benzi late, drum bun .... dar este artera principala a orasului si :rolleyes2 |
In nici un caz nu vor bloca acea sosea. Asa cel mai bun drum este cel de la Spitaulul Judetean pana la intersectia cu centura. Nu ai ce sa-ti doresti mai mult. Insa avand in vedere ca este un drum principal si alta cale de acces spre spital nu mai este(din directia aia), clar ne putem lua gandul si de la el
|
Mie personal mi se pare f bun bulevardul. Intr-adevar, sunt pomi pe margine, insa am mai vazut legale unde era chiar padure pe margine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning