![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
carbonu ... dak nu vroiai sa schimbi culoarea masinii mai bine nu puneai efectu ala ... |
2 Attachment(s)
si ash vrea niste comentarii si la asta ....
|
1 Attachment(s)
cred ca e bine akuma!!:D
|
2 Attachment(s)
comentati putin
|
mie imi place!!!
|
2 Attachment(s)
astept comentari !!
|
Quote:
|
*L33L00 - pragu e spalacit si e de alta culoare fata de masina ... ar fi treb sa albastresti si geamurile laterale ... cam putina umbra ...
*AdY9005 - janta fata e in ceata ... unde ai scos emblema la fel se vede ciudat ... |
2 Attachment(s)
Vreau parerile voastre despre prima mea masina!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentatii....megane>>>>>>>
|
*L33L00: spoilerul spate cam stramb, pragul + spoilerele nu sunt la acelasi nivel... spoilerul fata nu e aceiasi culoare cu masina
*AdY9005: calitatea jantelor cam proasta, incearca sa iei la o rezolutie mai mare, partea inferioara a spoilerului fata cam patratoasa, unde ai scos semnalizarea se vede o pata ffff mica *Costyn[8]: geamurile prea opace, culoare ireala, vinil de asemenea prea opac... e bine pt. inceput :D *patriotu90: cred ca ai vrut sa spui "mai putin opace" *ra2: unde ai scos manerul se vede o pata mica si la fel o pata se vede si unde ai scos semnu' ala de pe rama de la geam, janta spate nu prea se potriveste |
Quote:
*ra2 - mi se pare k e taiat cam strabm cauciucu la roata fata in apropierea pragului ... cand ai coborat-o pe background se vede k liniile alea nu sunt continue ... in rest e super tare ... |
*patriotu90: intercoolerul mi se pare cam stramb si geamul fata prea negru
|
2 Attachment(s)
spuneti-mi si mie ce credeti despre acest samsung sm5 pls:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning