![]() |
Re: Constanta - Accidente
daca nu stii exact motivul accidentului de ce te pronunti ?au zis pana si la televizor care a fost motivul dar .... la intrebare nu am ce sa raspund ,eu m-am referit la general ,nu cred ca ai avea de ce sa te simti
|
a zis la shtiri k a franat k , cazuse un cablu ... si de aia si va dati seama la 4 tone ~ 5 cat are man`u ala cu tot cu apa .. iti trebuie ancora k sa o opreshti draq :D
|
are vro 20 nu 4-5 :)
|
Quote:
aia cu cablu lor sunt de vina nu pompierii.... |
8 Attachment(s)
adelin petrishor soseshte cu poze de la fatza locului:P
|
andreea ai legatura...
|
victime au fost ?
|
deci cunoscutul e de vina nene ca a distras atentia soferului aflat in masina de pompieri :P
|
bai frate, da cat avea ma la ora de a iesit asa sifonata cabina celei de-a doua masini??
|
oho mai mult de 50 nu cred ca avea in momentu impactului...
|
e deja pre mult 50 la ora....la 30 de tone sau cat o avea o amshina daia plina cu apa..
|
pai asta am vrut sa zic ca la cat de mari sunt nu le trebe viteza...
|
nu fratilor io le-am distras atentia , mi-am tras pantalonii jos cand i-am vazut ca vin si le-am aratat curu :)))
|
Quote:
Quote:
Quote:
de unde si pana unde ai ajuns la concluzia ca ala saluta pe cineva ... hellman .. cand ai dreptate ai , da de data asta :-$ ;) Quote:
Quote:
Aceeasi avertizare ca lui DON M . Foloseste un sg post cand ai ceva de spus...nu nspemii de posturi consecutive... Mai multe detalii le gasiti aici |
gata ma Aditza gata nu va mai certati... Hai ca nui frumos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning