![]() |
Re: Discutii despre masini
mergi... PIMP style. :)))
|
Quote:
|
merci. sa inteleg ca ma pricep si la altele in afara de VAG? wow..ce surprinza....
|
...si eu care credeam ca ai ca pasiune doar automodelismul. :)
|
Defapt voi aveti pasiuni pentru off-topic ! :mrgreen:
|
|
pls observe:
Motorblock: vom 1.9 TDI mit Zusätzlichen Blockverstärkungen 6 Gang-Getriebe : vom Audi TT mit Sperre und 4 Motion- Antriebsstrang poate asa se mai intelege de ce laudam motorul 1.9TDI... si acum..cutia de TT/S3... acum, nu tin iar sa incep discutia. cu VAG..dar totusi trebuie remarcat..corect? |
da dar NU e diesel. s-a folosit doar blocul motor pentru ca e mai rezistent (doh, la orice diesel e mai rezistent decat echivalentul pe benzin), o solutie ingenioasa as zice.
|
diesel nu e..dar vezi ce motor are la baza :)
ti pup iu... |
pai da dar nu e asa mare lucru cum incerci tu sa insinuezi.
|
http://www.************/galerie/15037...i/peugeot-4007
am vazut un asha peugeot, vineri pe la Blejoi.....e dragutz k forma......sariti cu criticile:D |
e frate geaman cu Mitsu Outlander si Citroen C-Crosser la tot mai putin exterior:P dintre astea 3 parca tot Mitsu ash lua:)
|
ptiu..l-am vazut fugitiv,..dar am zis ca nu vad bine. la spate e identic cu Outlander.
as lua forester sau outlander. sau tiguan. :) |
da, urat urat pejo-u ala.
bogdane vezi ca acu chiar blasfemiezi, forester e in alta liga, nu suporta comparatie cu outlander cu tdi sau cu tiguan cu... tiguan ca n-are nimic deosebit, ba da! common-rail. |
Re: Masini tari de pe la noi
a spus cineva ceva de vreo tiganie :) prezent..!eu am bat cu bodyguarzi aia de la organizare jakalu stie
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning