![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
sa nu dea in kitch pana la urma..sa se gandeasca bine ce alege.
|
pai nu ar avea ce sa afecteze atat timp cat tavanu de la dacie are o singura intaritura pe mijloc daca nu te atingi de respectiva teaza si bordura acea de pe plafon nu ai cu ce afecta structura masini...
poate chiar o sa imbunatateasca portanta masini la viteze mari deschizi trapa din spate si cine stie poate se simte :D |
am si eu o singura intrebare..de unde ai luat stikerul cu igol?..numai bine si bafta cu masina este suuuper..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
multumesc de apreciere. azi am vopsit si jantele in sfarsit,dar nu mi-a ajuns vopseaua.am avut 3 sprayuri dar mai imi trebuiau vreo 2,asa ca o sa le matuisc cu 2000 si o sa mai dau 2 maini sa fie tipla tipla. |
frumoase rau jantele :P...caut si eu asa ceva pentru mine :|...deci te-ai gandit ce faci cu trapa ?
|
Quote:
|
o sa iasa bine asa:P
|
Quote:
Jantele îmi place foarte mult... Mai dă-le două - trei mâini să fie totul OK ! |
sa ne tii la curent! :D
app am o intrebare pt tine... ai vre`o legatura cu cielo SRY? skz de off |
tzata,frumoase jantele dar am si eu o intrebare .dupa ce le smirgheluiesti,ii dai cu primer inainte sa dai vopseaua?curios sa vad tu cum le faci,ca eu asa le fac la cele care au mai fost vopsite sau care arata mai urat.ca cele originale merg doar smirgheluite si vopsea direct ca prinde f bine.astept raspuns
|
ooo..asa da...cam late jantele...incap sub roti......??
O sa arate dementa...:lol::lol: Bafta 11 |
au iesit ok jentile , la cat de frumos arata ar fi meritat o vopsea mai ok decat spariau ( ca idee sa nu intelegi alteceva)
|
Quote:
Încap jantele sub roţi? WTF ??? :lol:... Le-a mai avut pe maşină, dar erau vopsite altfel. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning