![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
nebunule dau eu prima bere :))...frate dementiale scuze ca am intrat asa tarziu dar dupa cum ai vazut noi astia de la DRT suntem plini de fitze si vb cand vrem :))...ce sa zic ma decat sa mai bem asa pana ne da lumea afara de la terasa ca inchid....demential omule cat despre masina nici nu stiu ce sa iti mai zic decat mult timp si banet garla...vedeateas vopsit odata ca m-am saturat de fuler...:) spor la treaba omuleeeeeeeee
P.S. am scapat de raguseala si pot vb lejer acum |
am admirat-o si eu la tuning fever si nu pot decat sa te felicit pentru munca depusa.Sunt de parere ca este cel mai frumos tico din tara la ora actuala.Felicitari inca odata !!!!
|
@Quick: parerea despre CPF o stii deja ..... nu mai are rost sa ma exprim :-)
....... n-am mai zis nimic de fetele de usi pt ca interiorul mai are de asteptat (thank god ca am playerul visat:lol: ), stii bine ce urmeaza :twisted: ...... bine k am discutat acuma seara despre proiect, ideile sunt,majoritatea materialelor sunt ....... urmeaza transportul CT-TM care cu ajutorul tau va fi pus la punct si incepe distractia ...... NU promit nici o zi/luna cand va fi gata :lol: |
1 Attachment(s)
o poza editata de mine
|
Cred totusi ca trebuie sa scrii "edited by Andrei221" si "Photo by Scoop" ;)
|
:)...Foarte misto Tico...se vede ca ai lucrat ceva la el...Parca chiar are o figura...personalitate sigur are...Nu imi plac triplele...dar asta e ceva minor...probabil au fost mai usor de "procurat"...FOARTE FOARTE MISTO MASINA...
Nu credeam ca o sa zic asa ceva despre un Tico,dar merita:) |
Multumesc Scoop si Andrei pt. poza + editare, multumesc Dinteus pentru aprecieri! Stopurile sincer nici mie nu-mi mai plac, dar cu siguranta arata mai bine in realitate, si cu siguranta arata mai bine decat celelalte 2 modele (cele stock si cele rosii cu cerculet) cel putin pe masina mea...
Pana cand reusesc sa desfac sticla de pe stopuri/faruri fara sa se sparga, astea vor fi stopurile mele....cand voi reusi, va fi floare la ureche sa mesteresc niste bijuterii :D Deocamdata prima grija e sa previn depunerea pietrei la rinichi :lol: (adica sa intaresc amortizoarele) ca sa pot sa ma apropii mai mult de asfalt... |
alex se apropie 15 august..cand vor sosii stopurile pe negru ;)) shhhh..
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte multa munca dar a meritat
|
alex ... felicitari ... in rest am ramas fara cuvinte ...
vreau sa o vad ... in realitate ... !!! |
Foarte tare ! Felicitarile si din partea mea !
A iesit superb ! ... sa ai grija de el .... si ... bafta in continuare ! |
4 Attachment(s)
Multumesc mult tuturor!
Multa bafta si tie, Vialy! Yuly, vin sa ti-l arat, numai sa-mi spui daca tot acolo te gasesc ;) ca intre timp am rezolvat cu permisul :drunk: In continuare sunt hotarat sa va dau pe spate (mii de scuze Mario, dar nu pot sa ma abtin, de-abia acum realizez cu adevarat ce-am facut...ce-am realizat datorita tie :hug: ). Deci....Topser, Guashe, tineti-va bine: |
Esti hotarat imi place .. chiar vrei sa faci un avion din tico !
Daca pui motoru asta si faci si interioru .... esti SEF ! si trebuie sa faci ca sa fie totul FULL OPTION ! Daca vad coreenii masina .... cad pe spate ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning