![]() |
Re: Challenge`s .....
Quote:
|
..destul de complicata poza...unghiul e ciudat si are multe reflexii ale peisajului + alterneaza culoarea din cauza luminii .....dar voi incerca in masura in care o sa am timp....care e deadline-ul ....data si ora pls!
|
miercurea viitoare la ora 20:00
dar nu stiu sa fac poll.face cine stie.va suparati? |
aaaaaa
si am uitat sa va zic,cat mai mult brush |
ma bag si eu...
vedeti sa nu luati de pe aia deja facuta de pe alte siteuri k ne prindem ;) spor la treaba 8) |
:D cine m-a invata si pe mine brush atunci ? :)))
|
nu stiu ce e ala brush sau cu ce se mananca....dk explica cineva e binevanit ..pana atunci fac cum stiu ....dk nu se ocupa altcineva miercuri 31.05.2006 ora 22 (zic eu) o sa fac eu poll k acum am invatat :)..sper sa reusesc sa fac si eu ceva
|
Quote:
|
Quote:
|
din c am citit eu ....brush e altceva ..si imi vine cam greu sa explic,o sa o fac normal in photoshop ...dk o fac
|
e foarte bine data
|
pregatesc un tiburon sa moara lumea :P ;))
|
Quote:
am terminat-o ... e gata totyota aygo .. da-mi un msg sa-ti dau poza si faci u sau eu poll :) |
2 Attachment(s)
metal eu am pus-o spoilerul e luat in rest totul e brush am si eu una sa facem numai brush am pus si masina aia pt brush dak vretzi sa o facetzi sami spunetzi
|
mai paremise k am mai vazut mashina asta p un site.........hmmmm cred k era magicmanu....sau ceva in genul asta.....frate nu umbla cu magariii de astea k aici nu prea merge....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning