![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Tot vad prin seini trecand un seria 7 modelul nou cu niste jante superbe :-) . FUH are nr
|
1 Attachment(s)
interesanta
|
Quote:
PS: Foloseste semnele de punctuatie. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mie sincer chiar nu-mi place, e si foarte inalta si fara nici un sens doar cica, prin faptul ca imita o limuzina nu ma incalzeste cu nimic...am vazuto indeaproape si am studiato cam aiurea zic eu, dar acum fiecare cu parerile si placerile lui!
|
Quote:
|
Eu unul il inteleg de ce are suspensia asa ridicata, la CRZ mi-s impinse din lonjeroane rotile in fata la maxim si cele din spate in spate, pentru a da stabilitate in curbe la viteza mare, dar cand cobor un varf de rampa, sau urc frec cu mijlocul masinii, e teroare. Iti dai seama la lungimea aia intre roti cum e? Risti sa ramai cu ea suspendata de mijloc daca nu e ridicata calumea.
|
stiu a cui este limuzina am copilarit cu el impreuna, acum se ocupa cu asa ceva aduce masini din anglia "kinder" ii este porecla intr-un timp avea un e60 gri MM XX NIL cu volan dreapta!...eu ma refeream ca este mult prea inalta fata de alte limuzine!...stai linistit ca nu este chiar asa dotata ca si una de lux, nu difera foarte mult fata de un mercedes acelasi model
|
Quote:
Sari mai sus daca vrei... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning