Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

nicholas 12-06-11 19:30

Re: Cea mai urata masina a momentului

Bai virus, las-o mai moale cu scuzele tale ca altii sunt posesori de bmw si cocalari etc. Hai pa. Si ca idee sa nu ramai in pom, nu am bmw, ca tot se leaga cativa destepti pe aici de asta. Las-o moale de tot si nu te mai da destept sau sa critici imediat pe altii. Ia-o usor.

Evoluzione 12-06-11 19:36

Quote:

Originally Posted by nicholas (Post 4392412)
Las-o moale de tot si nu te mai da destept sau sa critici imediat pe altii. Ia-o usor.

Iti dau acelasi sfat si tie, nu mai critica si cataloga pe intregul forum firme despre care se pare ca nu stii nimic.

nicholas 12-06-11 20:04

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 4392436)
Iti dau acelasi sfat si tie, nu mai critica si cataloga pe intregul forum firme despre care se pare ca nu stii nimic.

Chiar crezi ca o sa stau sa dau explicatii pentru fiecare? Deja dovezi sunt peste tot legate de acele firme deci ... nu merita nicio explicatie.

ionut_cluj 12-06-11 20:14

Un mandru posesor de poza cu BMW isi da cu parerea despre Fiat. Hilar.

nicholas 12-06-11 20:36

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4392514)
Un mandru posesor de poza cu BMW isi da cu parerea despre Fiat. Hilar.

Mi-a placut modelul. Acum am voie sa pun decat unele marci la avatar? Probleme? Se poate schimba imediat daca jigneste pe cineva.

vacaroz 12-06-11 21:36

Quote:

Originally Posted by R-NOS15 (Post 4390932)
poate nu e cea mai urata masina... dar e ciudata rau.. mai ales pt un bmw

pana acum aveau mania sa faca narile imense, iar acum le-au micsorat de a ramas bara goala. urat se mai vede. zici ca a fost facuta pentru export in china

aleks 12-06-11 22:42

Nicholas, te rog din nou, dar ultima dată, evită disputele sterile stârnite din generalizări goale.

ondin 14-06-11 14:54

Eu conduc toata ziua un Fiat Punto 1.3 multijet, o super tehnologie si bijuterie de motor diesel, o 'imprumuta' si alte case, face multe masini franceze si germane sa se uite lung dupa ea la semafor.Asa ca, va place sau nu, fiat este inca si va fi un super brand, si nu ca spun eu asta, o demonstreaza masinile lor.Spiritul italian traieste bine mersi prin fiat, alfa romeo, ferrari, pagani, ducati, etc., fie ca au 4 roti sau doar 2 astia produc motoare si vine unul farina care concepe si niste caroserii de plang toti dupa ele, ca le-ar vrea pe masinile lor.
Va rog sa nu jigniti doar de dragul de a polemiza si voi cu cineva.
:)
Eventual argumentati, modelul x e urat pentru ca .. si este slab/prost/aiurea pentru ca .. .
De preferat sa critice mai ales acei care au sau au avut asa ceva, nu doar din auzite.

alexander0393 14-06-11 17:02

Nicio masina nu este urata , toate masinile au si parti bune si parti proaste , la unele te atrage designe-ul ,la altele fiabilitatea, etc,dar daca ma gandesc la masina nu prea reusita pot spune ca aceasta este Fiat Multipla,au incercat italienii un look hi-tech dar nu prea le-au reusit .

Gixer 16-06-11 09:56

Inca un model care mie mi se pare urat e Bmw Z3-ul, si in general Z-urile nu-mi plac la aspect si tinuta de drum...

Predator 16-06-11 10:22

1 Attachment(s)
Asta-ti place ?:lol:

Bong 16-06-11 10:31

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4401067)

da asta e chiar frumoasă foc...într-un mod clasic... mie unul îmi place.

referitor la ultimele mașini postate:
-multipla m-a oripilat de la prima privire (strict ca aspect)
-juke chiar îmi place. are un aer foarte foarte japonez...care nu este pe placul multor europeni. mulți zic și de Honda CRX sau CRZ că sunt urâte...dar mie îmi plac.
-sharan nu e nici urâtă nici frumoasă...nu am o părere....este o mașină bună dacă ai familie mare
ce mi-a provocat silă zilele trecute prin trafic...noul seria 5...acela de se vrea a fi „fastback” sau ceva de genul...audi a7. abjectă fața, și din laterală. chiar îmi plac liniile de design de la bmw în general, dar acesta e numai bun de vomitat pe el.

Gixer 17-06-11 10:50

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4401067)

Cat de cat, dar numai pt ca e retro, si mie imi plac masinile retro care-s in stare cat mai buna :D

Sasha 21-06-11 18:29

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xfactor (Post 4386423)
Cea mai urata masina a momentului

e mai mult decat okay designul ;)
Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4390325)
Pai sa citesti ba baiatule, ca de asta a fost scris. M-am saturat sa vad aceeasi masina pusa de 10 ori.

hahahahha
Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4390947)
Mie nu-mi place neam. L-as parca intr-un tomberon si l-as abandona :lol:

+1
Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 4391953)
Subscriu...
Actualul Serie 1 arata decent in comparatie cu modelul asta..

mergeeee :arrow:

V1RuS 22-06-11 19:26

nush daca sa mai scris... dar o masina pe care o vad eu urata este Nissan Juke :D

All times are GMT +2. The time now is 20:02.

- Copyright 2026 4Tuning