![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Bai virus, las-o mai moale cu scuzele tale ca altii sunt posesori de bmw si cocalari etc. Hai pa. Si ca idee sa nu ramai in pom, nu am bmw, ca tot se leaga cativa destepti pe aici de asta. Las-o moale de tot si nu te mai da destept sau sa critici imediat pe altii. Ia-o usor.
|
Quote:
|
Quote:
|
Un mandru posesor de poza cu BMW isi da cu parerea despre Fiat. Hilar.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nicholas, te rog din nou, dar ultima dată, evită disputele sterile stârnite din generalizări goale.
|
Eu conduc toata ziua un Fiat Punto 1.3 multijet, o super tehnologie si bijuterie de motor diesel, o 'imprumuta' si alte case, face multe masini franceze si germane sa se uite lung dupa ea la semafor.Asa ca, va place sau nu, fiat este inca si va fi un super brand, si nu ca spun eu asta, o demonstreaza masinile lor.Spiritul italian traieste bine mersi prin fiat, alfa romeo, ferrari, pagani, ducati, etc., fie ca au 4 roti sau doar 2 astia produc motoare si vine unul farina care concepe si niste caroserii de plang toti dupa ele, ca le-ar vrea pe masinile lor.
Va rog sa nu jigniti doar de dragul de a polemiza si voi cu cineva. :) Eventual argumentati, modelul x e urat pentru ca .. si este slab/prost/aiurea pentru ca .. . De preferat sa critice mai ales acei care au sau au avut asa ceva, nu doar din auzite. |
Nicio masina nu este urata , toate masinile au si parti bune si parti proaste , la unele te atrage designe-ul ,la altele fiabilitatea, etc,dar daca ma gandesc la masina nu prea reusita pot spune ca aceasta este Fiat Multipla,au incercat italienii un look hi-tech dar nu prea le-au reusit .
|
Inca un model care mie mi se pare urat e Bmw Z3-ul, si in general Z-urile nu-mi plac la aspect si tinuta de drum...
|
1 Attachment(s)
Asta-ti place ?:lol:
|
Quote:
referitor la ultimele mașini postate: -multipla m-a oripilat de la prima privire (strict ca aspect) -juke chiar îmi place. are un aer foarte foarte japonez...care nu este pe placul multor europeni. mulți zic și de Honda CRX sau CRZ că sunt urâte...dar mie îmi plac. -sharan nu e nici urâtă nici frumoasă...nu am o părere....este o mașină bună dacă ai familie mare ce mi-a provocat silă zilele trecute prin trafic...noul seria 5...acela de se vrea a fi „fastback” sau ceva de genul...audi a7. abjectă fața, și din laterală. chiar îmi plac liniile de design de la bmw în general, dar acesta e numai bun de vomitat pe el. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
nush daca sa mai scris... dar o masina pe care o vad eu urata este Nissan Juke :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning