Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala ! (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/372-top-speed-afisat-bord-posibile-erori-5-40km-masina-personala.html)

Messerschmitt 14-08-09 19:13

re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2558078)
Promit sa cronometrez.
Vrei condus sportiv sau normal?

=)))) daca vrei sa cronometrezi condus normal e de rau...:|:|:|...cred ca si eu pot bate recordu la condus incet:|cu motor de 2.0:P

carlos_the_transporter 14-08-09 19:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2557994)
eu ma chinui cu xsara mea sa ating 180 si e 1.6 16v ....110cp si fabia aia merge 210 ...as fi dispus sa pn aia 1000 de euro la pariu....sa fac si eu o gramada de bani in 10 minute .....frate (baiatu cu fabia) tie iti ia mai mult de10 minute sa ajungi la viteza aia ....nu te mai arunca cu capul inainte ....si inca ceva ....zine si noua .....pe unde ai prins viteza aia ? .....pe ce atostrada? ca la noi la un motor de 1,4 ii trebuie 2 zile sa ajunga la 160

pe o autostrada prin cehia tocmai o cumparasem din berlin.......si daca e pana acolo mai am si 2 insi care erau cu mine in masina....in pozele astea eram 5 persoane in masina mergem la bucuresti (DN 1 CATRE PLOIESTI)anu trecut la''tuning days'' si asta e fabia lu fratemiu(identica cu a mea)

carlos_the_transporter 14-08-09 20:04

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2557964)
AAA...Si ai venit tu sofer de toate zilele sa ne spui verzi si uscate despre un motor de 1,4 in 16valve...???

MAESTRE VA DAU LECTII DE CONDUS LA ORICARE ''SOFER'' DE AICI!!!

RIcKO 14-08-09 21:43

am mai zis cu o pagina in spate nu te arunca cu capul inainte .......daca mergi cu 200 asta nu inseamna ca stii sa conduci ...sau pe tine te face nikul de the transporter sa fi mai special decat noi ceilalti ?

RIcKO 14-08-09 21:45

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2558078)
Promit sa cronometrez.
Vrei condus sportiv sau normal?

alege tu ...vezi sa nu faci vreo ghidusie sa sari in vreun gard:D

fasso 15-08-09 00:04

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2558039)
Dacă tu cu fabia aia ai mers cu 210 real, pe drum drept, īn condiţii normale de trafic eu īţi dau greutatea ei īn aur şi īmi fac poster cu tine pe sediul primăriei. Pānă una-alta, postează fotografia īn care să se vadă drumul şi maşina, nu de alta, dar am avut şi eu aceeaşi motorizare pe Fabia şi pe cuvānt dacă mergea cu viteza aia la vale măcar...

bravo aleks!!!
Quote:

Originally Posted by carlos_the_transporter (Post 2557841)
frate......si tu si 99 % din cei care postati pe aici habar nu aveti ce inseamna sa conduceti o masina(mai ales a lu' tata) credema k in 500.000 km facuti in 7 ani de zile......stiu ce vorbesc........si daca esti atata de viteaz te invit sa itzi arat cat merge un *** de Fabie........punem cate o mie de parai jos si iti arat cum pot sa fac niste bani in 10 minute.....

Draga Jason Statham(mai mic),poate ai dreptate...poate nu sunt un sofer adevarat...asta e, omul cat traieste invatza, insa cu siguranta nu sunt genul care se lauda cu viteze maxime prinse sus...pe elevator;) iar faza cu masina lu' tata chiar n-am inteles'o, poate esti dragut sa mi-o traduci;)

D o n n 15-08-09 00:11

adica masina lu taicaso are ceva special care numai el stie sa o conduca....noi suntem niste amatori toti deci trebe sa primim lectii de la cei 500.000 km facuti...poti sa faci sute de mii de km si pe aceasi ruta ,de ex bucuresti -pitesti si retur...si sunt 250km ...care ii faci tinand drept de volan..asta nu inseamna ca esti as ,daca ai sute de km...in fine...din viteze atinse o dam in zmei si povesti ca cine e mai tare...si e o vorba : lauda de sine....

KAY_ 15-08-09 03:27

Quote:

Originally Posted by carlos_the_transporter (Post 2558606)
pe o autostrada prin cehia tocmai o cumparasem din berlin.......si daca e pana acolo mai am si 2 insi care erau cu mine in masina....in pozele astea eram 5 persoane in masina mergem la bucuresti (DN 1 CATRE PLOIESTI)anu trecut la''tuning days'' si asta e fabia lu fratemiu(identica cu a mea)

nu vreau sa fiu carcotas, dar cunosc acel drum fff bine , si pare drept dar de fapt este in panta (cum vii tu esti "la vale") ....ideea e ca daca incerci invers(spre campina) vei vedea ca e alt top speed adica mai mic . testat de mine cu cel putin 3 masini . masina mea la dus nu sare de 175-180 km/h si la intors se duce in 200 ...si in mod normal pe drum drept 190 e top speed .

viruszatu1 15-08-09 10:06

Quote:

Originally Posted by carlos_the_transporter (Post 2558620)
MAESTRE VA DAU LECTII DE CONDUS LA ORICARE ''SOFER'' DE AICI!!!

nu inteleg ce treaba are "soferia" cu top speedu` pe care sustii ca l`ai prins ..ca sa obtii un top speed te bagi cu totu` in acceleratie, pe cand soferia se bazeaza pe altceva ... parerea mea

RIcKO 15-08-09 10:13

Quote:

Originally Posted by viruszatu1 (Post 2559585)
nu inteleg ce treaba are "soferia" cu top speedu` pe care sustii ca l`ai prins ..ca sa obtii un top speed te bagi cu totu` in acceleratie, pe cand soferia se bazeaza pe altceva ... parerea mea

Ai perfecta dreptate

carlos_the_transporter 15-08-09 15:11

stiti ceva puilor........cand o sa aveti experienta si km la volan care o am eu mai stam de vorba...pana atunci mai conduceti in continuare sambata si duminica masina lu taticu(daca va lasa benzina in ea)........totusi....ma intreb o chestie.........de unde avetzi voi atata ''cunostinta'' in voi ca sa va dati asa in petec daca o masina merge sau nu cat zice....oricare dintre voi....???????????

Gabi 15-08-09 15:13

Carlos, transportor experimentat, eu nu contest reuşitele tale din punct de vedere al top speedului, că şi eu am mers cu 170 km/h cu Matizul (şi nu, nu fac deloc caterincă), dar suferinţa de care dai dovadă... e jenantă !

skoda boy 15-08-09 15:18

Quote:

Originally Posted by carlos_the_transporter (Post 2560135)
stiti ceva puilor........cand o sa aveti experienta si km la volan care o am eu mai stam de vorba...pana atunci mai conduceti in continuare sambata si duminica masina lu taticu(daca va lasa benzina in ea)........totusi....ma intreb o chestie.........de unde avetzi voi atata ''cunostinta'' in voi ca sa va dati asa in petec daca o masina merge sau nu cat zice....oricare dintre voi....???????????

Daca ai permis de conducere nu inseamna ca esti si sofer ;) esti un simplu detinator de permis de conducere...dupa vreo 15 ani de experienta probabil o sa fi si sofer ;) bafta ""puiule"" :))

alexGTI 15-08-09 15:31

pana la urma topicul asta e de top speed nu de best driver si una peste alta v-a cam inchis gura carlos cu cele 2 poze ... asa ca mai terminati gargara si reveniti la subiect

Alex23 15-08-09 15:33

eu cred ca ,carlos asta vrea sa fie transporter 3 sau are 500.000 km pe playstation! iti multumim ca esti unu dintre cei mai modesti de pe forum .....tine-o tot asa;)

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning