Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

Kedy 07-11-09 15:59

Re: Hunedoara - Accidente

Accident grav azi la Santuhalm doua tiruri, un Ford Mondeo MKII si o Dacie praf. Prea multe nu stiu ca am stat vreo 20 de minute blocat pana s-o miscat militienii, dar cred ca o fost nasol ca au plecat vreo 2 ambulante plus Smurd-ul.

ondin 07-11-09 17:40

Sa pune d-le radare din alea pe stalp sa vezi cum nu se mai produc accidente..merg toti frumos in sir indian si toata lumea ajunge acasa ok.
:)

HD87DGR 07-11-09 20:39

Aia ar mai lipsi, sa mai puna si radare pe stalpi...

SpYk3 07-11-09 23:54

3 Attachment(s)
In seara asta in jur de ora 22:00 accident in faimoasa intersectie de la Vanatori.Un polo si o skoda felicia.Soferii ambele femei :lol:.Din cate am inteles Polo venea de sus de la gradina zoologica pe verde si cel cu skoda venea de catre Lic 2 si a intrat pe rosu.Victime o gagica din polo(ca erau 2)putin bandajata la mana,si din felicia o alta persoana a fost luata cu salvarea,dar nu stiu cat de grav a fost ca am ajuns la 2 min dupa ce a plecat.

xxdadixx 08-11-09 00:39

Ala-i golf 4 toata ziua

*HD_85_GEL* 08-11-09 00:49

sa fie sanatosi :P

papucoiu 08-11-09 03:51

Un alt accident acuma juma de ora in intersectia de la cantina, o pisicuta cu nr rosii si portocale in geam a mutilat stalpul semaforului...

ondin 08-11-09 08:14

si asa era aiurea stalpul ala, tot ruginit, mai sunt si soferi cu spirit civic, stiu ca nu schimba nimeni stalpul pana nu se usuca si cade si atunci ajuta si ei cum pot la partea cu cadeeeeee!

SpYk3 08-11-09 08:58

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2788943)
Ala-i golf 4 toata ziua

my bad

Kedy 08-11-09 10:19

Si inca nu a venit zapada sa vedeti dupa ce ninge putin cati viteji vor fi

SpYk3 08-11-09 13:21

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2789324)
Si inca nu a venit zapada sa vedeti dupa ce ninge putin cati viteji vor fi

mai ales in sens la carrefour la santuhalm.

Btw.Mai nou nu ai voie sa mergi nici tare nici incet prin oras.Aseara prin deva mergeam cu 30km/h si numa imi da cineva flash ma uit politia imi dadea flash-uri,ma trag pe dreapta si ei fac stanga chiar cand trag pe dreapta fara nici o treaba.Nu erau in misiune nimic se plimbau degeaba.As*holes !!!

ondin 08-11-09 18:13

trebuie mers tare daca ai masina, altfel ai probleme cu toti pacalicii

davides 09-11-09 21:46

cand eram cu dacia lu` taica-meo imediat se uitau curcanii la toate ... acum cu golful nu ma mai opresc deloc :D

Raulinio90 12-11-09 18:29

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 2567183)
azi a fost un accident urat pe podul de la Pestis. Unul cu un Logan galben a vrut sa intoarca pe linia continua si un altul care venea de la deva la ars din plin. Au fost si ceva victime :cry:
film:
https://www.youtube.com/watch?v=s9vRk...e=channel_page

si poze:
Attachment 1049634Attachment 1049635
Attachment 1049636Attachment 1049637
Attachment 1049638Attachment 1049639

..:: Au fost raniti la accidentul asta..o femeie de vreo 40 si ceva de ani a avut umarul rupt,clavicula rupta,bazinul rupt in 3 locuri si ficatul.Fetitza de 1 an care am scoso de sub rotzile loganului nu a patit nimic.Pasagerul din dreapta Fiat-ului este ok cu o mica zgarietura pe fatza,iar soferul Fiat-ului adik eu am fost operat la gura si la barbie...la barbie din cauza volanului k l-am rupt cu mainile si mi-au sarit aschii din el(mahon) iar la gura ...mi-a fost buza perforata de dintzi din cauza impactului...knd l-am lovit a sarit masina de la sol in aer iar knd am atins solul mi-a intrat buza intre dintzi si am rupt'o.Cam atat a fost tot spectacolul.

ondin 12-11-09 19:44

Eu nu pot sa ii inteleg pe astia care tot produc accidente, ce naiba doar nu suntem in India sau Bangladesh unde merge fiecare pe unde apuca numai sa spuna ca e in miscare. Avem sensuri diferite, uneori chiar 2 benzi :) , semafoare, regula de dreapta, stop si cedeaza trecerea, masinile au si acceleratie si frana, au semnalizare.
Daca esti mai afon sau antitalent stai dupa unul care vezi ca stie sa mearga drept, franeaza asta reduci si tu viteza, accelereaza, mai urci si tu in ture, si ajungi asa sigur si tu la destinatie.
Daca ai probleme cu vederea sau auzul pe care nici doctorul House nu le poate rezolva, pune permisul ala in dulap la racoare, vinde masina sau da-o la nepoti, ca mai este si taxi pe lumea asta si asa poate ajungi sa iesi si la pensie.
:lol:

serios, nu absolut toata lumea trebuie sa conduca o masina pe drumul public.

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning