![]() |
Re: Masina Mea ..!
Frumoase farurile sydule... dar parca ziceai ca vinzi masina?? investesti in ea (oricum banii investiti nu ii scoti inapoi in veci) ca sa o vinzi? sau te-ai razgandit?
Ai grija , ca acuma daca te vede politia cu farurile alea te opreste ca zice ca ai masina tunata:)) Lasand gluma, dau bine farurile... sa le stapanesti sanatos. |
trebuie sa le uzi xD
|
ce se vede in poza ca nu inteleg iti schimi grila?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Attachment 1268125 |
Quote:
|
Trebuie neaaparat niste pleoape.... parerea mea.
|
eu zic badboy:) parerea mea
|
pentru badboy tre sa schimbe si grila ma....
mai repede pleoape...dar nu de alea cu taietura la semnalizari...ca alea dau chiar naspa... sa fie drepte (adica fara taieturile alea, nu neaaparat drepte). |
1 Attachment(s)
prelungire finuta....
|
1 Attachment(s)
ca sa va faceti o idee....apropo, o am de vanzare
|
e atat de finuta ca nici nu imi dau seama unde ai prelungit- o
|
spal-o frate :|
|
3 Attachment(s)
Un mic update la masinuta mea... in sfarsit se intrevede rezultatul final dorit, acela de dric. Cand s-o face mai cald, o sa pun si crucile din autocolant pe laterala, sa fie mai "tru".
Multumesc lu` andrei VMD si lu` Trafy pentru ajutorul dat (adica pentru faptu` ca s-au chinuit sa puna folia in timp ce eu glumeam si stateam degeaba) |
sall "lupalb" un id se poate .. ;-)
|
ai ajutat mai si tu ceai.... ne-ai dat ce ne treabuia , ca eu le pierdeam mereu...:)) =)) multumesc si lu trafy pt ajutor ....a iesit bine ... e foarte frumoasa ...sa o stapanesti sanatos ... mai tre sa punem pe fata si atunci poti spune ca e '' dric'' :)) glumeam ...astept cu nerabdare sa vad cum ies tribalele:X ...poate imi fac si eu ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning