![]() |
Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..
10 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
POP NITURILE se pot utiliza pt a prinde un spoiler de partea superioara a barii originale??? salutare la cei ce mai posteaza pe acest forum,am scris intai problema mea pt a fi cat mai precis,as vrea sa stiu cum as putea sa fixez mai bine un spoiler din fibra de bara originala a masinii.
|
Pe spatele spoilerei confectionezi niste suporti pe care-i fixezi de caroserie cum crezi de cuviinta.
|
as vrea sa pastrez o parte din bara originala a masinii si sa atasez doar o alta parte inferioara din fibra,fara sa se vada unde a fost prinsa,sa devina un tot unitar. O metoda cat mai rezistenta mai in detaliu se poate. mersi pt ajutor turbojack, putin mai in detaliu v-as ruga:rolleyes2
|
In caroserie trebuie sa fie ceva suporti de bara,de aceea pe spatele barii vei incastra niste suruburi care sa potriveasca respectivii suporti.
|
Of, el vrea sa pastreze partea de sus a barii, cea cu prinderile de pe caroserie, iar jos sa ii ataseze o prelungire sau sa taie din bara si sa pun o alta bucata in loc.
Prinderea o poti face cu popnituri, doar ca finisarea "legaturii" e putin mai greu de realizat, asta pt ca nu prea exista chit care sa prinda perfect pe plastic. Poti incerca cu chit de fibra, peste care vii cu chit de finisaj. E la noroc, oricum, la prima atingere sare tot chitul. Spor! |
exact asta as fi vrut sa fac:), numai ca citind toate cele 83 pag ale thread-ului,m-am hotarat sa fac o matritza totusi celor 2 bari unite si sa scot apoi o singura bara. multumesc pt sfaturi,respect!
|
din cate am citit aici peste spuma se pune un strat de hartie apoi fibra ?
ma refer ca nu se pune fibra pe spuma direct. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa stii k o sa incerc varianta asta cu multe gaurele in bara originala si apoi umplute cu rasina,este o idee fff buna. mersi de sfaturi,si ma bucur sicer ca sunteti deschisi in opinii si sfaturi.o sa revin cat de curand cu ceva poze depinde numai de vremea de afara:)
|
eu zic sa terminati cu prostiile si tunnningu vostru inutil... luati niste sfaturi calumea de aici, nu mai pierdeti timpul
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning