![]() |
Re: Galerie foto
superbe sNap7
|
foarte impresionante!
|
Felicitari pentru poze:peace:,cat la suta e meritu' aparatului si cat al fotografului?:twisted:
|
Poze bune poti face cu orice aparat, trebuie sa ai ochi sa "vezi" subiectul inainte de a-l poza.
|
Quote:
Aparatul isi spune cuvantul la calitatea pozelor, la luminozitate, la zgomotul de fundal, la rezolutie, etc. De asemenea lentilele conteaza foarte mult la astfel de aparate. Un obiectiv foarte bun costa de la 2.000 RON in sus si poate ajunge pana la 30.000 - 40.000 RON. P.S: Am scris in postul asta de parca as fi vreun fotograf profesionist :lol: |
daca stii sa faci poze, faci si cu o camera de unica folosinta ;) si chiar esti, snap7! :shock:
|
1 Attachment(s)
De exemplu ,cum crezi ca s-ar fi vazut poza asta facuta cu un SLR?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ca un sfat din partea mea, cand mai faci poze pe lumina slaba pune ISO 400 si deschiderea diafragmei 2,8. ISO e direct proportional cu luminozitatea pozei si cu noise-ul iar diafragma cu cat e mai deschisa cu atat intra mai multa lumina (marimile sunt invers proportionale la diafragma; in cazul aparatului tau 2,8 e cea mai deschisa iar cu cat creste numarul cu atat deschiderea e mai mica). In poza asta ai ISO 64 si deschiderea 3,2. Quote:
|
Sigur tre' sa iau lectii de la tine :help:
|
Quote:
... timp sa ai. |
sNap7 si niste informati ptr cumpararea unui aparat foto?
|
Quote:
Depinde de buget si de cerinte.. Spune-mi criteriile si eu iti recomand ;) |
pai pana in 10-12 mil dar mai intai ar trebui sa invat si cum sa fac pozee...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ti-l recomand cu mana pe inima, e cel mai bun aparat compact vandut de Fujifilm si e foarte bine cotat pe piata de aparate compacte. Nu se mai fabrica, deci nu se mai gaseste nou dar gasesti linistit unul second in stare foarte buna. Detaliile le poti vedea aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning