![]() |
pun filmele pe forum??
4tuning for life :)) =================== incearca sa postezi doar daca ai ceva de spus, si incearca sa nu faci postari succesive-aleks |
Re: Onesti
|
a fost frumos in afara de micile interventii ale stiti voi cui.......cam putina lume..dar asta e data viitoare vor veni mai multi;)
|
asa sa fie cezar...mai multa loome ca sa nu ne chinuim 3 oameni sa tinem o ascona si o dacie.=)):)
|
Bunaziua :D
|
stai asa ca nu inteleg....Marius (BMW_RULLLZZZ)sau baiatul cu Zamfira albastra?
|
de fapt e baiatul cu Zafira albastra ca el are 20 de ani..
pune te rog poze cu mashina ta aici https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti/page-29.html |
welcome zafira_rulz :lol:
|
pai nu am putut sa ajung pentru ca am fost la un majorat la bucuresti :(..da ma bucur tare ca a fost frumos...da garda...si`a reinoit albumul foto :)))
aaa...welcome zafira rulz from me to! |
salut Zafira_rulz in sfarsit ai ajuns pe forum:-).......welcome
|
nu au mai facut poze.....dar au venit cu textul pregatit.
"Cetatenilor , voi sunteti aici sa va jucati cu frana de mana si pentru alte si sa mai faceti nu stiu eu ce?" |
welcome zafira rulz sper sa fii si tu prezent la urmatoarea intrunire :D.Poate o sa fim mai multi, ca sa ne distram mai tare :D.
|
a fost prezent si la ultima intalnire si la alte cateva intalniri
|
Quote:
|
sooper tari militzienii aia :D
am mai vazut eu intr-o zi un logan de politie cu folie pe geamuri. folie neagra neagra inclusiv pe luneta si geamurile din fata. mistooo :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning