Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

cv-03-btf 04-07-06 09:54

re: Club Ford Capri

ei flo.... cand am scris mess-ul tocmai veneam din camera motoarelor... adik din beci...
si nus ce o patit calculatorul... si eu am fost azi de dimineata uimit...??!!! apropo .. nus cat de mare va fi festivitatea asta............ dar pentru 2 x 2 persoane din tm e sponzorizare!!!!! capisci???

florin_cars 04-07-06 12:22

Quote:

Originally Posted by Bytzu
ooofff...mai am licenta, 2 nunti..si bani sa inscriu capriul...belea de idee, da trebe sa gasesc un sponsor la masina, ca asa nu se mai poate...poate vin cu bmwul, si poate mai vin si altii de pe aici, ca ala consuma putin..si pun in geam poza cu capriul :D

inca un Caprar distrus financiar, psihic :lol: ..da culmea..
BMWu' lui..consuma putin...:lol: :lol:
asta e o gluma..sper k nu se ia k afront..da mor de ras....:oops: :D
HAVE FUN pipal....da' noi Fordistii astia de prin tm avem belele mari..nu ne sta mintea la chefuri, unii isi fac firma..altii mai invart ce pot, toooo many Fords..god damn it :oops: :lol: :lol: :lol:

florin_cars 04-07-06 12:24

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf
ei flo.... cand am scris mess-ul tocmai veneam din camera motoarelor... adik din beci...
si nus ce o patit calculatorul... si eu am fost azi de dimineata uimit...??!!! apropo .. nus cat de mare va fi festivitatea asta............ dar pentru 2 x 2 persoane din tm e sponzorizare!!!!! capisci???

AMI a "mesterit" compul :lol: :twisted: :oops:
multumim de invitatie..dar nu putem accepta..cred k nu ma lasa inima..:rolleyes2 (sa-mi parasesc fordurile:twisted: )

codrin44 04-07-06 18:29

florine,spuneai ca ai serpisori ptr. V6,nu? sunt originali sau facuti?ai un desen tehnic la ele,ceva o proiectare sa le pot reproduce si eu sau le vinzi?

florin_cars 04-07-06 23:49

am 2 evacuari de INOX refacute...paralele pana dupa puntea spate ... dar nu serpisori :(

codrin44 05-07-06 05:01

3 Attachment(s)
atunci poate ma ajuta cineva sa gasesc asa ceva.pun si pose....si vise

DASCALUGABRIEL 05-07-06 11:33

Quote:

Originally Posted by codrin44
atunci poate ma ajuta cineva sa gasesc asa ceva.pun si pose....si vise

buei!unde naiba bagi tu(asta dak gasesti monstru v8 de la cosworth)ditamai motoru?ca de abia intra v6 la mine si tot tre sa duk radiatoru mai in fatza:D :D

codrin44 05-07-06 13:50

io ma refeream la evacuari numa'

DASCALUGABRIEL 05-07-06 14:56

si eu care credeam ca vrai sa ma dai pi spate cu v8.....:lol: :lol: :lol:

florin_cars 05-07-06 23:18

am vazut pe Ebay in D, dar la 300Eu parca s-au vandut, eu zic k nu merita pretul..originalele, mai bine facute altele la noi :wink:
Cosworth V8..la naiba de unde provine asa ceva?...o fi ceva masina de curse..si culmea k nu are intercooler, poate o fi in admisie ceva sistem de racire sau..merg pe ideea fara intercooler :rolleyes2
iar pt un V8 mai fain era Bi-Turbo, massive power :twisted: :twisted:

Bytzu 06-07-06 08:01

bueyyy...problema e ca pe 17 pana pe 24 am licenta..si chiar nu pot sa ma ocup de capri..n-am timp, trebe sa invat..asta e, acu e acu; dup-aia trebe sa-i fac actele, adica sa-i schimb rotile, evacuarile..si cam aia e...

ideea e ca s-ar putea sa nu-l termin pana atunci..si pt consum am bmwul, 524td, consuma 6-7 la drum lung, si iau motorina cu 20k

cv-03-btf 06-07-06 08:31

hmmmm......ma asteptam la mai multe persoane interesate... cred ca tre sa ridic miza... 3 litri de vin ...........

codrin44 06-07-06 09:11

daca raman bani dupa ce iau invitatii,papuci si rochie preafericitei mele care vrea si la mare......dar ai stabilit o data concreta sau urmeaza?

cv-03-btf 06-07-06 10:22

Stie cineva de unde as putea procura 2 rulmenti skf cod producator auto 3K-16283 ????. Rulmentii in cauza provin de la diferentialul unui ford capri MK1 an de fabricatie 1969 sunt cu role, au diametrul interior al camasii = 38 mm. diametrul exterior al camasii 72,5 latimea camasii exterioare = 19 mm. si latimea rulmentului = 23,5….. sau eventual echivalenti??

ps.. pai codrine... data o stabiliti voi...eu ma dau impuscat si o sa-mi fac timp... ar fi frumos sa ne imtalnim...chiar si in cerc restrans pentru ca sigur la urmatoarea intalnire vom si mai multi... locul este foarte frumos....si o sa ma straduiesc sa va fac saderea cam mai placuta..................

cv-03-btf 13-07-06 11:49

k....
rezolvat cumva ... in cel mai traditional stil romanesc... de ce sa dau 6 mil pe 2 rulmenti???? modificat doi la 90.000 buk..... si ce daca nu o sa ma mai tina 37 de ani..daca tin 15... e de ajuns...!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning