![]() |
re: Club Ford Capri
ei flo.... cand am scris mess-ul tocmai veneam din camera motoarelor... adik din beci...
si nus ce o patit calculatorul... si eu am fost azi de dimineata uimit...??!!! apropo .. nus cat de mare va fi festivitatea asta............ dar pentru 2 x 2 persoane din tm e sponzorizare!!!!! capisci??? |
Quote:
BMWu' lui..consuma putin...:lol: :lol: asta e o gluma..sper k nu se ia k afront..da mor de ras....:oops: :D HAVE FUN pipal....da' noi Fordistii astia de prin tm avem belele mari..nu ne sta mintea la chefuri, unii isi fac firma..altii mai invart ce pot, toooo many Fords..god damn it :oops: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
multumim de invitatie..dar nu putem accepta..cred k nu ma lasa inima..:rolleyes2 (sa-mi parasesc fordurile:twisted: ) |
florine,spuneai ca ai serpisori ptr. V6,nu? sunt originali sau facuti?ai un desen tehnic la ele,ceva o proiectare sa le pot reproduce si eu sau le vinzi?
|
am 2 evacuari de INOX refacute...paralele pana dupa puntea spate ... dar nu serpisori :(
|
3 Attachment(s)
atunci poate ma ajuta cineva sa gasesc asa ceva.pun si pose....si vise
|
Quote:
|
io ma refeream la evacuari numa'
|
si eu care credeam ca vrai sa ma dai pi spate cu v8.....:lol: :lol: :lol:
|
am vazut pe Ebay in D, dar la 300Eu parca s-au vandut, eu zic k nu merita pretul..originalele, mai bine facute altele la noi :wink:
Cosworth V8..la naiba de unde provine asa ceva?...o fi ceva masina de curse..si culmea k nu are intercooler, poate o fi in admisie ceva sistem de racire sau..merg pe ideea fara intercooler :rolleyes2 iar pt un V8 mai fain era Bi-Turbo, massive power :twisted: :twisted: |
bueyyy...problema e ca pe 17 pana pe 24 am licenta..si chiar nu pot sa ma ocup de capri..n-am timp, trebe sa invat..asta e, acu e acu; dup-aia trebe sa-i fac actele, adica sa-i schimb rotile, evacuarile..si cam aia e...
ideea e ca s-ar putea sa nu-l termin pana atunci..si pt consum am bmwul, 524td, consuma 6-7 la drum lung, si iau motorina cu 20k |
hmmmm......ma asteptam la mai multe persoane interesate... cred ca tre sa ridic miza... 3 litri de vin ...........
|
daca raman bani dupa ce iau invitatii,papuci si rochie preafericitei mele care vrea si la mare......dar ai stabilit o data concreta sau urmeaza?
|
Stie cineva de unde as putea procura 2 rulmenti skf cod producator auto 3K-16283 ????. Rulmentii in cauza provin de la diferentialul unui ford capri MK1 an de fabricatie 1969 sunt cu role, au diametrul interior al camasii = 38 mm. diametrul exterior al camasii 72,5 latimea camasii exterioare = 19 mm. si latimea rulmentului = 23,5….. sau eventual echivalenti??
ps.. pai codrine... data o stabiliti voi...eu ma dau impuscat si o sa-mi fac timp... ar fi frumos sa ne imtalnim...chiar si in cerc restrans pentru ca sigur la urmatoarea intalnire vom si mai multi... locul este foarte frumos....si o sa ma straduiesc sa va fac saderea cam mai placuta.................. |
k....
rezolvat cumva ... in cel mai traditional stil romanesc... de ce sa dau 6 mil pe 2 rulmenti???? modificat doi la 90.000 buk..... si ce daca nu o sa ma mai tina 37 de ani..daca tin 15... e de ajuns...!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning