Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
Originally Posted by chyryCRY
(Post 4170321)
zuzulee am vazut turbata parcata in fata vulcanizarii pe brancoveanu :D
|
Cred ca m-ai confundat...n-am mai trecut pe la Brancoveanu de mult. Plus ca de duminica dimineata am fost plecat din Bucuresti. Acum juma' de ora am venit
Quote:
Originally Posted by _Cox_
(Post 4170343)
Stopurile dadeau mai bine mult mai inchise se vede cam urat acel portocaliu,daca le-ai facut cu spray de la duplicolor o sa se decoloreze cu timpul...
|
Mult mai inchise? Cred ca nu ai vazut cat de inchise sunt in realitate...e folie nu spray si e ce-a mai inchisa folie care aveau pentru stopuri deci daca vrei cum spui tu mai inchis, iei din targ un spray negru si il consumi pe tot dar dupaia daca te pocneste careva in spate, sa nu ai pretentia sa ii spui ca nu a pastrat distanta sau ca n-a fost atent cand ai pus frana...ca e egal cu 0
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
(Post 4170967)
Cred ca somnul isi spune cuvantul :lol: Mai inchise de atat? Daca nu ai pe ce sa dai banii si iti place sa socializezi cu capetele de creta, da, mergea mai inchis (zici ca acuma e deschis rau....!). E folie, nu spray, puteai sa citesti inainte sa postezi. Cat asteptai sa iti raspunda cineva gaseai singur raspunsu :)
|
Si cum sunt acuma pot sa am probleme cu capetele de creta dar mai inchise...
Quote:
Originally Posted by MisterYo_25
(Post 4169689)
si eu te-am vazut in popesti city ..jentilei mi plac :lol:
|
Mersi...a dat caldura si am profitat de ea :-)
|