![]() |
Re: Propuneri/Challenges
3 Attachment(s)
particip si eu la challenge-ul smart cu desenele astea
p.s. fara comentarii aici, cine vrea sa comenteze poate sa faca asta pe topicul meu |
2 Attachment(s)
Quote:
:D termen 1 sapt |
costin, tu nu cred ca ai inteles care-i treaba pe aici. De obicei e doar un challenge din seria mare de challenge-uri, si castigatorul acelui challenge pune urmatoarea masina.
In schimb, mai sunt cateodata challenge-uri pe langa seria mare. Ei bine si la acelea se asteapta sa se faca poll-ul, sa se voteze, si apoi se da altul. Tu ai dat challenge cu smart, au facut 2-3, nici nu s-a facut poll si acum dai challenge cu murcielago. Sper ca m-am facut inteles. |
mai incet cu challenge-urile ca nu avem chiar atat timp #:-s eu abea mam apucat de Audi, si voi vreti altul... mai incet baieti :)
|
Asta nu inteleg...dc faceti monstrii astia? Si mie imi plac masinile lasate cu roti mari...da de la un tuning frumos si subtil care ajuta masina pana la apocalipsele astea de Mad Max...este o mica diferenta. Smart-ul Forfour este o masina gandita cu cap si ani de cercetare in materie de design...desi presupun ca designerii si inginerii de la Mercedes sunt niste nestiutori care au creat o forma "oribila" dupa creatiile voastre...insa ce ma enervat cel mai mult ca pe langa ca nu stii desena corect mi-ai ranit orgoliul si te dai si mare cunoscator de limba engleza desi nu-ti prea iese "BMW BMW BMW BMW, JUST BMW, and destroing the name of mercedes"... intai studiaza problema si sustin ca Mercedes a dat tonul in industria automobilistica de la inceputurile sale pana in zilele noastre... un nume ca Mercedes nu poate fii distrus... scuze de atacul la persoana... n-am nimic cu tine da ma iritat la culme faza cu "destroing the name of mercedes"...
|
Revenim...Audi A6 e challenge-ul PRINCIPAL in curs si Smart Forfour e o provocare lansata de costinbv.
@ MoldamiN: fiecare are dreptul la o parere, iar daca el crede ce scrie la semnatura lui imi pare rau pentru el. Iar in materie de tuning la fel, fiecare cu gusturile lui. |
De acord...da eu sunt pe principiu ca iti sustii parerile si ideile...da tot ma omoara faza cu "destroing the name of mercedes"...si ma face sa zambesc...Nu sunt un vorbitor bun de limba engleza, dar daca stiu ca nu stiu ma retrag la locul meu, nu fac o asemenea eroare! Imi cer inca o data scuze pt off topic si atacul la perosna
|
mai, eu am terminat smartul, mai am putina hasura de pus pe a6, deci pot sa spun ca din partea mea, timp este... vad ca mai sunt si alte provocari, mercedes SLR, Lamborghini Murcielago LP640...
|
1 Attachment(s)
am facut lamborghiniu
nu va mai certati frate atata si are dreptate radu , imi cer scuze ca nu am citit regulamentu dar pun pariu ca si voi cand ati postat prima data pe forum nu stiati cum sta treaba :D |
1 Attachment(s)
postez audi'ul..sper ca e ceva mai bun..
|
4 Attachment(s)
smart forseven
si audi a6 scurt si la obiect. |
pana acum am postat desenele cu audi doar eu si blu macca..parca eram mai multi :)
|
S-au dat 10 zile termen, asta din data de 16 Februarie. 16 + 10 = 26. Mai sunt 5 zile, care-i graba? :lol:
btw, schita mea e gata...in functie de timp si chef postez si eu...azi...maine...poate chiar luni :D |
offtopic: nu'i nici o graba ,doar sunt curios cum arata lucrarile voastre :D
ot: daca blu a participat cu smart forseven pot sa particip si eu cu smart fortwo? |
1 Attachment(s)
Quote:
as aprecia daca nu ati veni cu replici gen... 'hey, unde.i restul masinii?' sau ceva de genul. Am indraznit sa particip cu o perspectiva noua (pe A4), si atat. (ps, pozele erau de la lamborghini murcielago lp640 versace) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning