![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Excelente achizitii !
Astept cu mare-mare interes prezentarea machetei Dodge Challenger Concept de HW61. Macheta o stiu foarte bine, de mult ma tot chinui sa o iau, este realizata ireprosabil. Porsche Gt2 white-matt este senzatie. P.S :bat: ---> :evil_laug |
2 Attachment(s)
Si inca cateva :oops:
|
cineva sa te opreasca, numai sa indrazneasca!!!!! :evil_laug
|
La ce valoare se ridica toata colectia ?
|
Ai cumva sera de copaci in gradina ? Din aia in care cresc bani ? :shock:
Nu am cuvinte , foarte frumos! Sper in viitor sa fiu si eu ca tine :D 8) |
CLS si X6 superbe..tot asteptam prezentari cu ultimile achizitii...care sunt alea...
:rolleyes2 |
Quote:
Domnu Andrei...ceva nu e bine aici, tind sa cred ca te ocupi cu afaceri ilegale si ai venituri ilicite:punch::bat::razz: lasand gluma la o parte, vad ca ai facut niste achizitii senzationale si astept prezentarile:wink: felicitari:joy::bunch: |
Hai domnule cu prezentarile ca murim aici toti
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ps: am pus si poze cu toata colectia aici: https://forum.4tuning.ro/583-discutii...ml#post3666968 |
14 Attachment(s)
Volkwagen New Beetle Cabrio - AutoArt 1:18
O macheta din vechea generatie autoart, cu detalii multumitoare si o constructie solida. Nu are finisaje extraordinare, dar totusi are multe parti bune. Un amanunt interesant este felul in care se deschide si inchide portbagajul si anume cu un buton aflat sub macheta. Portbagajul este scos unpic inafara si abia apoi poate fi deschis. In pachet se afla si un mini element ce poate fi utilizat pentru apasarea butonului "minune" ... |
Absolut bestiala BOMBONICA:!::!::!:
Vopseaua si interiorul sunt perfecte:!::!::!: |
Broscuta asta mica e draguta foc :dance: hai cu Mercedesul CLS te rog frumos.
|
Superba, culoarea asta ii sta foarte bine.
|
nu imi place in special acest model, dar vad ca este realizat impecabil de AutoArt.felicitari:bunch::razz::wave:
|
Foarte simpatic Beetle, arata foarte bine, doar e Autoart. Ti-am vazut toata colectia si arata foarte bine, felicitari, si apropo de achizitii te cam intreci cu gluma :lol:, las-o mai moale frate ca ne spargi pe toti ;):lol:. Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning