![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
nu se pune problema de politie..in plus de asta m-am plimbat prima data in cls a8a cand m-au prins fara carnet :))) a 2a zi aveam capacitate la geogra :P
in fine fata e pe gustul meu mai incolo o sa va arat pe topicul ala jmeker de 300de pagini :P va tin la curent oricum cat pot si eu :) |
Quote:
|
in codu' rutier ... n-ai cum sa aflii de gagici ... decat de strazi ... reguli ... contraventii ... chestii d'astea
|
=))))))))))))))))))) uoffff doamne
|
Haha ai dreptate man am gresit am vrut as zik in toata porcaria aia cu legile alea de *** :)) Am vrut sa zik k yo m-am uitat ce scrie la codu rutier k yo akolo am treaba nu la restu ma intereseaza pe mine kti ani ia ala k o omoara pe aia sau cine stie ce porcarii ;)) :LOL:
|
imi place sa fiu perfect ...
ce ... probleme ? :)) |
revenind.... din experienta voastra, mai da-ti-ne niste detalii, cum mai agatati voi, ce faze v-au mai iesit? :)
|
Quote:
stii tu ... mereu intrebarea aia ... cum a fost examenul ... cum esti pregatita ? ai inceput sa vb cu ea ... te-ai scos ... |
Mustang si ia zi man cate ai agatat cu faza asta , din curiozitate k sa stiu si yo............
|
mustang e expert in probleme de gen, n'est pas?? ;;)
|
da da, faza asta mi-a asigurat ceva numere de telefon, si tot tacamul... uite k uitasme asta... vezi dak am terminat facultatea? asa-mi trebuie :))
|
mai fa una :))))
|
Quote:
ghici pe care o sa o aleg ;) Quote:
nu sunt expert ... ma bucur ca in anumite momente (cand nu te astepti) iti ies ;) |
ha ha ... pe cea cu fitze?? :-"
zic si eu.. :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning