![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
...din pacate :)
|
Inainte de a intra intr-o relatie cauta-ti cale de iesire... Cea mai importanta persoana esti tu si asta e tot ce conteaza.... Eu a trebuit sa le aflu pe pielea mea, si sa ma lovesc cu capatana de pragul de sus al acestei relatii... Deci...
|
desi prietena mea se mai supara cateodata ca cica ma dau la fete sau ma uit dupa fete.. eu incerc sa imi asigur o scapare! in cazul in care s-ar termina rel cu pr mea sa nu stau ca prostu sa sufar .. sa am alta fata de backup!
|
si ce relatia puli mai e si asta in care tot timpul stai pregatit de despartire....
|
Quote:
|
Quote:
a trecut peste :) |
Quote:
p.s.: in cateva luni se fac 14 ani de-atunci :p |
baaaa ... tu ai pus-o la 13 ani? ...
de ce dracu' sa te fi facut de ras ? :lol: erai un ... borac :) |
Gabi... Stii cum uiti o persoana pe care o iubesti din tot sufletul??
Indepartand'o de langa tine.. Uitand de existenta ei... Este greu... Si stii atat de bine la ce ma refer... Dupa atata timp am decis ce e mai bine pentru mine, si da... Ai avut dreptate... |
Quote:
Daca stii ca te-ai facut de cacao ... e clar ca iti aduci aminte. Deci imi dai dreptate. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E foarte rau cand tu dai si de la celalalt nu primesti nici macar jumate si te mai face sa si suferi.
E greu sa te implici intr-o relatie cu trup si suflet, nu ai incredere inca in persoana respectiva, apoi dupa ce ai o oarecare incredere, totul se prabuseste. E greu sa uiti persoana pe care o iubesti, e greu, chiar daca ai momente cand esti de parere ca ai depasit tot... Un singur cuvant, o singura soapta este de ajuns sa te darame... |
...si ptr restul,exista mastercard!:D :D :D
hai ,magos...nu e frumos sa trantesti asa realitatea in moaca suferinzilor... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning