![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Felicitari bobi ! senzatie masina trage intr-un mareee fel !
PS: at de scumpe sunt slick-urile alea ? :lol: |
1 Attachment(s)
chiar nu era locul pentru o cursa dar a fost o distractie frumoasa.
Felicitari. P.S. Ai vesta ca a mea :p |
felicitari! am vazut un filmulet cu un mitsubishi daca ala era 4x4 tu pleci mai bine ca un 4x4 chiar daca ai spate! legat de ''a 2 a'' am vazut mai multe filmulete cu ea si pe a 2 a fuge grav! numai bine!
|
deci cum poate sa traga masina......
bravo Bobi ! BRAVO ! |
felicitari colegu'' :)
|
bravo boss...cuvintele nu isi mai au rostul..masina e torpila..PUNCT
vb politaiului care era la start cand ne introrceam....imi vede numerele, si intreaba "a ta cati cai are?... ca am inteles ca asta albastra are vreo 600..e tot a ta?...imi venea sa zic...da , dar nu pot sa concurez cu ambele , am pus alt sofer:lol::lol....de unde nene crezi ca sint bogatan...:))))))) eu ce sa mai zic....i-am spus ca joc la grupa mica...:oops:....sint "nacajit" la grupa ponei.....:lol::lol: |
Bv Bobi, eu m-am dat imediat dupa cursa ta cu s2 "rotitor" si cand am vazut ca ne-au oprit aia si lumea fuge inspre finish...am avut mari emotii pt tine si pt ursache.....dar m-am linistit cand te-am vazut ok. Ce sa mai....masina e pur si simplu o bijuterie auto, sa ai grije de ea....si sper ca in viitor nu uiti ca i-ai promis niste viraje :)
Te saluta CUCU! |
Multumsc tuturor pt aprecieri!;)
MOM vs S2 https://www.youtube.com/watch?v=2-dLNunaBzg MOM (cu start intarziat:lol:) vs Golf https://www.youtube.com/watch?v=At_DL...eature=related |
Quote:
|
deasta am si intrebat ... la puterea pe care o ai sa nu-ti piarda mai deloc aderenta... e ceva... FELICITARI inca o data !
|
Quote:
Legat de incidetul ala....la fiecare cursa am lasat acceleratzia cu mult inainte de finish ca sa fiu in sigurantza....plus ca am si frane destul de bune pe mashina! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Felicitari man!
Maxim ursul! ca de fiecare data! Nu ma mai urc la tine fiindca apoi iar mi se pare ca masina mea nu trage! :lol: Nu ca ar trage acum... ca doar abia am spart turbina :lol: |
Quote:
Cu rabdare! Asa ca si uitasem......s2, s3, s4....cupele au ajuns la Ploiesti! Bravo bajetzi! |
Quote:
E Boby Mah! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning