Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Boasa 12-06-07 18:43

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

Cristy_mat da ce naravas esti...

pytyk' 12-06-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 945475)
exact suntem o comunitate si fiecare cu ce are si cu ce stie

data viitoare am sa-mi lipesc un 2 pe spate ca sa vezi ca eu sunt primu iar tu cand o sa citesti 2 sa te vezi:lol: :lol: :lol: cu matizu ala rosu care iti da tie bataie de cap:lol: :lol: respect pt ce poate masina ta la varsta ei

pai sa-mi pun si eu -1, sa te vezi si tu, a! ce zici?:D : :twisted: :twisted: :D :D

MON-u 12-06-07 21:41

Ma baieti iar o dati in balarii!!!ce naiba,nu stiu subiectul si nu vreau sa ma bag dar abtinetiva de la astfel de lucruri pe forum(vb lu boasa)nu va spalati rufele in public)...intre 4 ochi;) Parerea mea;) A fost frumos duminica si nu merita k astfel de discutii sa strice atmosfera pe care parca am inceput sa o creeam cu totii!!!;) Noi in loc sa facem ceva in privinta in bunatatirii intalnirilor(respectiv-locurile pt.......:lol: )ne certam si unde ajungem.....:sad: bafta si numai bine tuturor

Bmw_Rulllzzz 12-06-07 23:20

treaba asta nu-i de acum, e ceva mai vechi ;)

® Al3cS ® 12-06-07 23:22

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 945911)
Ma baieti iar o dati in balarii!!!ce naiba,nu stiu subiectul si nu vreau sa ma bag dar abtinetiva de la astfel de lucruri pe forum(vb lu boasa)nu va spalati rufele in public)...intre 4 ochi;) Parerea mea;) A fost frumos duminica si nu merita k astfel de discutii sa strice atmosfera pe care parca am inceput sa o creeam cu totii!!!;) Noi in loc sa facem ceva in privinta in bunatatirii intalnirilor(respectiv-locurile pt.......:lol: )ne certam si unde ajungem.....:sad: bafta si numai bine tuturor

Eu cred ca e vb de 6 ochi :) :oops: :lol:

Bmw_Rulllzzz 12-06-07 23:34

cred ca e vorba de mult peste 10 ochi, poate chiar 11 :lol:

® Al3cS ® 12-06-07 23:37

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 946208)
cred ca e vorba de mult peste 10 ochi, poate chiar 11 :lol:

:lol: ... ma referam k .... se cearta ei 3 :) (cristy_mat, alexxx, mertan) =3x2 :lol: dar nu te contrazic nici pe tine :twisted: :twisted: :oops: :rolleyes2

Boasa 12-06-07 23:39

On topic! weekendu asta ne adunam si tragem o fuga la Piatra la salon?

SashaNT 13-06-07 00:51

Eu zic ca`s 13 ochi de totzi :) si dupa cum a spus BMW Rulllzzz sunt 11 ochi pt ca domnul mertan detine numai un ochi .. am inteles o sa ramana si fara el :D :lol: :lol: :-P :twisted: 8)

Bmw_Rulllzzz 13-06-07 11:28

wow sasha, da' ce poza ai mama??? aia din spatele tau, e cumva masina mea??? :lol:

GHICI 13-06-07 12:48

Este o tipa la voi in Bacau care are un olcit si cica i da talpa rau de tot :) vreau si eu datele ei de contact :)

Al3xxx 13-06-07 12:57

Datele sunt confidentiale ! :)))
Uitate pe forum s-au trimitei un pm si vb direct cu ea ... e singura fata de pe bacau ...

SashaNT 13-06-07 13:18

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 946671)
wow sasha, da' ce poza ai mama??? aia din spatele tau, e cumva masina mea??? :lol:

E poza aia in care ma strambam eu :) Si da.. e masina ta :-P 8) ;)

SashaNT 13-06-07 13:21

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 946796)
Este o tipa la voi in Bacau care are un olcit si cica i da talpa rau de tot :) vreau si eu datele ei de contact :)

Habar nu ai ce ai ratat !!! Sa vezi ce iti rup eu urechile :lol: :lol: :lol:

Cristy_mat 13-06-07 14:48

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 945888)
pai sa-mi pun si eu -1, sa te vezi si tu, a! ce zici?:D : :twisted: :twisted: :D :D

:lol: :lol: mai nu ar fi rau. oricum meriti:lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning