Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - My Angel! (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102626-golf-4-my-angel.html)

jock 08-09-10 11:23

Re: Golf 4 - My Angel!

...si ca sa nu ziceti ca masinuta asta nu ma iubeste ...mi-a facut o surpriza in dimineata asta de 5-6 mil ...gaura

..balta de ulei sub ea .....merg la mecanic ...verdict in ghilimele ..semering priza cutie

..sambata aflu ce si cum :cry:

Marica 08-09-10 12:14

Auuu!!! :shock: Asta-ti mai lipsea acum...

yg.alex 08-09-10 12:16

asta da necaz...nu scap de una ca dai de alta

sa speram ca nu costa mult reparatiile.multa bafta cu golfuletzu

B-99-SAA 08-09-10 23:04

Trist... imi pare rau. De parca nu aveai destule pe cap cu ea deja... Sper sa se rezolve repede si la costuri cat mai mici!:-)

baga3ont 10-09-10 12:23

salut daca e semeringu dintre cutie si motor sa imi zici ca si eu am patit la fel si am skimbat vreo 3 semeringuri pana sa fie ala bun..

jock 11-09-10 11:09

1 Attachment(s)
Pana la urma nu a fost semeringul....cutia este sparta (vezi poza) .....

razvyrulz 11-09-10 11:16

salut, e fisurata carcasa doar? cutia e in regula? sau e cutia sparta la propriu?:(

jock 11-09-10 11:54

..are o gaura de 2 cm in dreptul grupului....(cutia din poza nu este a mea)

Momentan o trag pe dreapta ... cred ca anu asta asa ramane

Marica 11-09-10 14:58

Nasol rau de tot....:sad:

Dolce CST 11-09-10 16:14

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3650639)
Momentan o trag pe dreapta ... cred ca anu asta asa ramane

Nasoala treaba :( lasa Jock nu esti singuru care va lasa masina pe dreapta mai mult de 6 luni...

razvyrulz 11-09-10 18:08

nu o sa o lasi, nu te lasa prietenii :P Si eu am schimbat cutie, motor, refacut caseta directie.. trec toate :D

razvyrulz 11-09-10 19:27

inca o intrebare, gaura de ce pare sa fie provocata? Cutia functioneaza? pare lovita din exterior? Daca e pe exterior lovita doar, si cutia ca mecanism functioneaza, o poti suda, sau sa folosesti bizon ca si asa iti place produsul (asta provizoriu);))

jock 11-09-10 19:57

..luni o desface si stiu mai sigur de unde a plecat buba ..in mare parte este de la grup (acolo unde intra planetarele) .... presupun ca in urma accidentului ceva s-a intamplat acolo ..

..mai nasol este ca nimeni nu vinde componente din cutie ,separat ....iar o cutie ajunge sh pe la 13-14 mil

razvyrulz 11-09-10 20:02

la mine, s'a rupt stiftul care tine axul cu grupul de carcasa (era rupt de mult, se vedea in ruptura), si incet grupul sa deplasat (axial), cutia functiona, si axul a inceput sa frece in carcasa ca un burghiu(fara zgomot) si in timp a gaurit carcasa, insa cand a spart carcasa, instantaneu am pierdut uleiul si s'a miscat axul si radial si a spart cateva roti dintate, la mine cand a gaurit carcasa s'a tot spart cutia si am fost nevoit sa schimb toata cutia.

razvyrulz 11-09-10 20:10

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3651560)
..mai nasol este ca nimeni nu vinde componente din cutie ,separat ....iar o cutie ajunge sh pe la 13-14 mil

Cutiile noastre nu sunt la fel, dar probabil sunt si piese care se potrivesc, eu nu mai am carcasa, dar "resturile" ce au scapat intregi le mai am intr'un garaj, daca ai nevoie de o piesa din cutie, fa poza si daca exista, ti'o fac cadou.

All times are GMT +2. The time now is 06:40.

- Copyright 2026 4Tuning