![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
...si ca sa nu ziceti ca masinuta asta nu ma iubeste ...mi-a facut o surpriza in dimineata asta de 5-6 mil ...gaura
..balta de ulei sub ea .....merg la mecanic ...verdict in ghilimele ..semering priza cutie ..sambata aflu ce si cum :cry: |
Auuu!!! :shock: Asta-ti mai lipsea acum...
|
asta da necaz...nu scap de una ca dai de alta
sa speram ca nu costa mult reparatiile.multa bafta cu golfuletzu |
Trist... imi pare rau. De parca nu aveai destule pe cap cu ea deja... Sper sa se rezolve repede si la costuri cat mai mici!:-)
|
salut daca e semeringu dintre cutie si motor sa imi zici ca si eu am patit la fel si am skimbat vreo 3 semeringuri pana sa fie ala bun..
|
1 Attachment(s)
Pana la urma nu a fost semeringul....cutia este sparta (vezi poza) .....
|
salut, e fisurata carcasa doar? cutia e in regula? sau e cutia sparta la propriu?:(
|
..are o gaura de 2 cm in dreptul grupului....(cutia din poza nu este a mea)
Momentan o trag pe dreapta ... cred ca anu asta asa ramane |
Nasol rau de tot....:sad:
|
Quote:
|
nu o sa o lasi, nu te lasa prietenii :P Si eu am schimbat cutie, motor, refacut caseta directie.. trec toate :D
|
inca o intrebare, gaura de ce pare sa fie provocata? Cutia functioneaza? pare lovita din exterior? Daca e pe exterior lovita doar, si cutia ca mecanism functioneaza, o poti suda, sau sa folosesti bizon ca si asa iti place produsul (asta provizoriu);))
|
..luni o desface si stiu mai sigur de unde a plecat buba ..in mare parte este de la grup (acolo unde intra planetarele) .... presupun ca in urma accidentului ceva s-a intamplat acolo ..
..mai nasol este ca nimeni nu vinde componente din cutie ,separat ....iar o cutie ajunge sh pe la 13-14 mil |
la mine, s'a rupt stiftul care tine axul cu grupul de carcasa (era rupt de mult, se vedea in ruptura), si incet grupul sa deplasat (axial), cutia functiona, si axul a inceput sa frece in carcasa ca un burghiu(fara zgomot) si in timp a gaurit carcasa, insa cand a spart carcasa, instantaneu am pierdut uleiul si s'a miscat axul si radial si a spart cateva roti dintate, la mine cand a gaurit carcasa s'a tot spart cutia si am fost nevoit sa schimb toata cutia.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:40. |
- Copyright 2026 4Tuning