![]() |
Re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si la faza cu schimbatul motorului este foarte adevarat ca un motor nu te ajuta la nimic , absolut nimic cand garda la sol este foarte mica , si aici vorbesc din proprie experienta ..... degeaba pui un turbo sau ceva daca nu ai sosele ca in palma si aici ma refer la drumuri ca in JAPONIA nu ca in GERMANIA :rolleyes2 |
Cu motor... fara motor.... :shock:, mai baga frate cateva poze sa mai admiram putin.
:peace: |
Quote:
|
votati voi ce votati degeaba omu face la masina ce il taie capu si pana acuma a facut tare bine ! ai o masina superba sa o stapanesti sanatos !
|
Quote:
@ivi delecteaza-ne cu niste poze, sa ne treaca supararea :lol: |
Insist... stopuri rosii,si semnalizari fata portocalii oem exista? Cred ca ar fi un contrast frumos... poate un numar mic,tip moto pe fata.8)
|
nu exista si nu voi face stopurile rosii .. asa vor ramane si cat despre numere .. trebuie personal mers sa se schimbe dar asta nu se prea poate acuma am altele .... in fine este ok si asa :???:
|
Eu zic ca pentru drumurile publice sunt bune si numerele alea .... cat despre aparatii pe la show-uri sau altele cred ca poate sa isi faca foarte bine si frumos niste numere personalizate si atunci cand se va prezenta undeva cu masina la fata locului sa le aplice .....:rolleyes2
|
Sunt utile si alea, dar daca masina asta, in "halul" in care arata, a ajuns sa stea in niste numere.... da-o-ncolo de treaba!!! Are dreptate gekvr6, pt show se pot face oricand, iar pt militieni, sunt bune astea care le are!!! :D
|
multumesc ivite
baiat de nota 2000 |
oglinzile FK au ajuns la tine ?
|
Ivite sa mai pui poze ziua cu masina :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning