![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
5 Attachment(s)
e30 m3-cauta motor
scuzati claritatea pozelor |
COOL E30 :shock:
|
Quote:
Pe langa ce mi'a iest mie a ata e super!! @tabokubmw: Frumos @R.Equinox: Frumoasa olteanca;)) @Robicutz: Lux:> |
4 Attachment(s)
O cutie de masina, nu tu stabilitate nu tu nimic, exact ca in realitate :)))))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
@R.Equinox - Frumoasa Dacia...ma bucur ca cineva o mai foloseste , inseamna ca nu am facut-o degeaba :-P
@Robicutz - Foarte frumos BMW-ul si se incadreaza foarte frumos in peisaj ;) @ebone - ce ai facut nene cu saracuta masina? :lol: ...era frumoasa pana a cazut pe mana ta si ai lovit-o :lol: Si de la mine pentru astazi VW Polo classic wannabe... |
Quote:
Si app pt ce versiune este?? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
@AnduRace-Dacia asta e de mult in srll...e un proiect abandonat de danyy:))
@Robicutz-Foarte frumos!..imi place @ebone-acum stiu ce fel conduci tu..mai rezista Kia?:))))..frumoasa @danny125-Ma bucur ca iti place..arata foarte bine pana acum polo.. @cristy_dacia-Masina e WIP |
Quote:
|
5 Attachment(s)
pisicuta pis pis pis...
|
Quote:
|
frumos rau polo-ul :> da' am o intrebare , chestia de pe plafon, am vazut-o pe multe masini, vine odata cu masina sau e un addon ce se poate downloada? :oops:
|
Jink - este addon . daca vrei imi dai pm si iti dau link . dar este in loc de spoiler. deci nu poti sa pui si spoiler si asta.
R.Equinox - ce dor ma ? :shock: ERAM STATUT !! ma tooot uitam la voi . ca ma chinui sa fac jocu de v-am zis de el. si ma apuca o lene brusca.. si nici slrr-ul ala mwm de pe gom nu ma ajuta ca si ala are erori |
3 Attachment(s)
un logan... badboy, bara MCV, faruri angel, jante ROC si lasata
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning