Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

low. 02-01-11 19:12

Re: Club ESPERO

MULTA SANATATE! & in cele din urma..mult brain...restu` vin lejer...;)
opa...avem faruri pe negru`...bv:P
ma duc afara sa`i mai trag si eu o poza..:)) ii mega jegoasa,plus ca pe fata am capace bling bling..senzatie nu gluma:))

low. 07-01-11 18:34

vad ca nimeni nu mai da nici un semn de viata....
aseara....pe la vreo` 3`4 noaptea,stateam cu electric_style si vorbeam de masini...si am ajuns la cutii de viteze...
sa mai gandit careva sa puna un f20 pe espero ?
mai castigam si noi putina viteza,consum mai redus...reprezinta un upgradde destul de ieftin...ce ziceti?

electric_style 07-01-11 19:02

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3963117)
vad ca nimeni nu mai da nici un semn de viata....
aseara....pe la vreo` 3`4 noaptea,stateam cu electric_style si vorbeam de masini...si am ajuns la cutii de viteze...
mai castigam si noi putina viteza,consum mai redus...reprezinta un upgradde destul de ieftin...ce ziceti?

pt un espero 1.8 eu as alege fara sa ma gandesc f16 nu stiu exact toate rapoartele...pentru ca's mai multe tipuri de cutii f16 ! f20 e o cutie prea lunga pt un 1.8 desi ar merge...!!!

low. 10-01-11 21:31

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3963213)
pt un espero 1.8 eu as alege fara sa ma gandesc f16 nu stiu exact toate rapoartele...pentru ca's mai multe tipuri de cutii f16 ! f20 e o cutie prea lunga pt un 1.8 desi ar merge...!!!

poate o sa incerc la vara,nu bag mana`n foc..vedem...
am gasit o fiara,pe la 4 dimineata pe youtube...tuuuuuuning8) https://www.youtube.com/watch?v=e9GMjWLNyk4

johnsonxxl 10-01-11 22:00

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3973219)
poate o sa incerc la vara,nu bag mana`n foc..vedem...
am gasit o fiara,pe la 4 dimineata pe youtube...tuuuuuuning8) https://www.youtube.com/watch?v=e9GMjWLNyk4

ce-i cu cazanu asta? :lol::lol: numa' motor de 2.0 nu are ala..si parca 2.0 16 v are 150 de caluti nu 140

inchains0 11-01-11 07:38

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3963117)
v

pai s-au pus f20-uri pe espero-uri, insa din ce stiu eu, in combinatie cu let-ul (GNT, Esperache), pe motorul stock de espero nu cred ca se potriveste.

CT97AMD 11-01-11 10:32

URATA!!!

johnsonxxl 13-01-11 16:10

1 Attachment(s)
facelift-ul :lol::lol:

Attachment 1820613

mike-fullspeed 13-01-11 16:30

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3981894)
facelift-ul :lol::lol:

Attachment 1820613

facut pe calculator.... alea imi par a fii faruri de volvo s40 de prin 2000

johnsonxxl 13-01-11 16:42

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3981942)
facut pe calculator.... alea imi par a fii faruri de volvo s40 de prin 2000

nu stiu ce sa zic daca e facuta sau nu ...am gasit-o pe un site din Brazilia

Hot_M@n 13-01-11 17:23

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3981980)
nu stiu ce sa zic daca e facuta sau nu ...am gasit-o pe un site din Brazilia

salutari
nici nu arata prea bine :???:

Sonny™ 13-01-11 17:46

nu stiu, mie mi se par a fi faruri de fiat albea, poate ma insel...:oops:

johnsonxxl 13-01-11 18:08

poate sa aibe faruri si de dacie tot urata e.originalul e mai sexi de 1000 de ori :lol::twisted:

low. 13-01-11 18:49

neah..a aparut de curand un espero negru,full tuning,stopuri de volkswagen,turbo...etc etc,dragut foc8)

johnsonxxl 13-01-11 18:51

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3982405)
neah..a aparut de curand un espero negru,full tuning,stopuri de volkswagen,turbo...etc etc,dragut foc8)

da..era pe la kitch postat :lol: ce turbo?scris pe spate tdi nu? :lol:

Hot_M@n 13-01-11 18:51

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3982405)

dap si motoru seamana izbitor de mult cu al meu :chainsaw::D
doar ca are vreo suta de manji in plus :oops:
nu cred ca e ala jon n am vazut nici un tdi pe asta :rolleyes2

low. 13-01-11 19:07

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Hot_M@n (Post 3982416)
dap si motoru seamana izbitor de mult cu al meu :chainsaw::D
doar ca are vreo suta de manji in plus :oops:
nu cred ca e ala jon n am vazut nici un tdi pe asta :rolleyes2

enjoy :dribble:
daca nici omuletul acesta nu s`a chinuit la ea...atunci...

johnsonxxl 13-01-11 19:18

pai de asta ziceam..bine ce e drept nu vazusem decat una sau 2 poze cu ea si nici una nu era cu motorul...si cu tdi am zis la misto :lol::lol:

oricum arata bine masina,lucrata bine,fuge tare...dar unii o vad un mare kitsch deee ce sa le faci...

low. 13-01-11 19:22

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3982524)
pai de asta ziceam..bine ce e drept nu vazusem decat una sau 2 poze cu ea si nici una nu era cu motorul...si cu tdi am zis la misto :lol::lol:

oricum arata bine masina,lucrata bine,fuge tare...dar unii o vad un mare kitsch deee ce sa le faci...

toba mea,a scoso` omul prea curata,nici un defect,nimic..incerc sa ma obisnuiesc cu stoapele...dar eu as da`o pe a mea la orice ora pe aceea,chiar daca este vazuta ca un kitsch :))) si ii mai dau si o placa video =)))))

johnsonxxl 13-01-11 19:29

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3982536)
toba mea,a scoso` omul prea curata,nici un defect,nimic..incerc sa ma obisnuiesc cu stoapele...dar eu as da`o pe a mea la orice ora pe aceea,chiar daca este vazuta ca un kitsch :))) si ii mai dau si o placa video =)))))

:lol::lol: pai numai la motor imi sta gandu..de restu mi se rupe jante,pasaje etc

Hot_M@n 13-01-11 19:30

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3982536)

ehh ce mai in stanga si n dreapta e frumoasa masina
si are si cv muschi 8)

low. 14-01-11 19:17

1 Attachment(s)
salutari,prezoanele
acestea mai lungi merg la opel,daewoo,parca au filetul mai mic,sau le pot da alt filet,la strung?merci frumos

low. 14-01-11 21:46

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3985721)
salutari,prezoanele
acestea mai lungi merg la opel,daewoo,parca au filetul mai mic,sau le pot da alt filet,la strung?merci frumos

s`a rezolvat,am luat o inelara din casa,si am luat un prezon de la un vecin cu opel astra,din fata blocului,sunt acelasi filet...problema este ca imi este sila sa ma duc sa`l pun inapoi,daca nu pleaca maine pana ma trezesc eu...poate sa merga si in 3 :))))

Sonny™ 14-01-11 21:49

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3986278)
s`a rezolvat,am luat o inelara din casa,si am luat un prezon de la un vecin cu opel astra,din fata blocului,sunt acelasi filet...problema este ca imi este sila sa ma duc sa`l pun inapoi,daca nu pleaca maine pana ma trezesc eu...poate sa merga si in 3 :))))

ce nebun esti....da poate si in 3, la dacie nu sunt tot 3?:)):))

johnsonxxl 14-01-11 21:49

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3986278)

sa inteleg ca vecinu nu stie :lol::lol:

low. 14-01-11 22:05

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3986288)
sa inteleg ca vecinu nu stie :lol::lol:

ee na,pazeste el masina la 11 noaptea...plus ca nu cred ca il mai dau,ca ii nou,si luceste :X,ii dau altu de la mine,si pe acesta il pun pe masina,sa am si umpic din astra pe ea...
bun,cum se umfla aripile?care ar fi cel mai avizat procedeu?

banzay 14-01-11 22:29

Vezi sa nu iti atinga prezonu ala prin motor, sa iti prinda cureaua de distributie sau sa iti plezneasca filtru de ulei... moama cata e :lol: Faci altceva cu vecinu. Iei incet cate un prezon, un prezon pana ramane fara. E de urmarit ce fata face cand il depasesc rotile :twisted:

Umflat:

1) 2 saci mari cu nisipi in portbagaj si vreo 3-4 matahale. II bagi in portbagaj, bancheta etc. iei o teava si o bagi intre roata si pasaj si dai incet in fata. Merge. Nu cand e frig. Plezneste vopseaua.

2) Aceeasi chestie, dar facuta cu dispozitiv special. Nu e nevoie de saci si nici de matahale. Nu plezneste vopseaua ca o incalzeste cu pistolu frumos. Varianta e buna.

3) Daca ai de umflat mult, crestaturi pe buza, patent, fibra etc :)

low. 14-01-11 22:37

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3986451)
Vezi sa nu iti atinga prezonu ala prin motor, sa iti prinda cureaua de distributie sau sa iti plezneasca filtru de ulei... moama cata e :lol: Faci altceva cu vecinu. Iei incet cate un prezon, un prezon pana ramane fara. E de urmarit ce fata face cand il depasesc rotile :twisted:

Umflat:

1) 2 saci mari cu nisipi in portbagaj si vreo 3-4 matahale. II bagi in portbagaj, bancheta etc. iei o teava si o bagi intre roata si pasaj si dai incet in fata. Merge. Nu cand e frig. Plezneste vopseaua.

2) Aceeasi chestie, dar facuta cu dispozitiv special. Nu e nevoie de saci si nici de matahale. Nu plezneste vopseaua ca o incalzeste cu pistolu frumos. Varianta e buna.

3) Daca ai de umflat mult, crestaturi pe buza, patent, fibra etc :)

pai asa auzisem si eu,oricum merci frumos,asa iti mai formezi o parare..
pe luni/marti trebuie sa soseasca..si vedem atunci ce se va intampla...
cat despre vecin,nu`nu..are o fetita..:X:X,de`ti sar prezoanele,trebuie sa raman in tratative bune:))

low. 15-01-11 15:54

1 Attachment(s)
m`am cam decis ce sa fac,tai din aripa,franjuri,si dupa, vin cu chit sau fibra,finisez,si la sfarsit sa pun autocolant...ce ziceti,ar da bine asa?:rolleyes2

Sonny™ 15-01-11 15:56

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3988085)
m`am cam decis ce sa fac,tai din aripa,franjuri,si dupa, vin cu chit sau fibra,finisez,si la sfarsit sa pun autocolant...ce ziceti,ar da bine asa?:rolleyes2

draky de ce autocolant?:rolleyes2:rolleyes2

low. 15-01-11 15:58

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3988090)
draky de ce autocolant?:rolleyes2:rolleyes2

pai,mai scot eu nuanta la vopsitor?:sad:
oricum imi cam fac planuri aiurea,deoarece abia luni vin..dar ma gandeam..

Hot_M@n 16-01-11 13:57

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3988095)
pai,mai scot eu nuanta la vopsitor?:sad:
oricum imi cam fac planuri aiurea,deoarece abia luni vin..dar ma gandeam..

eu vreau sa mi fac masca fata din fibra direct cu bad boy 8)
ce spuneti imi iese? :rolleyes2

low. 16-01-11 16:05

Quote:

Originally Posted by Hot_M@n (Post 3990712)
eu vreau sa mi fac masca fata din fibra direct cu bad boy 8)
ce spuneti imi iese? :rolleyes2

posibil,daca ai "talent"...si poate`i faci si un model;)

Hot_M@n 16-01-11 16:35

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3991067)
posibil,daca ai "talent"...si poate`i faci si un model;)

ai ceva in cap ? :-)
daca imi iese masca o sa fac apoi capota aripi etc
sa vedem cat e de complicat :rolleyes2
daca mi ies bine o sa pastrez matritele si daca mai vrea cineva o sa i fac cu placere :-)

ing3r 16-01-11 21:26

Tu spui ca o sa faci aia si ailalta...dar tu ai idee cat e de frecat si de finisat?
Numai la masca o sa stai sa freci de iti ies ochii :))
Daca mai ai nevoie de indrumari ceva, ma suni ;) .

low. 16-01-11 22:10

cum da caldura,umblu la puntea pe spate,si daca nu este dintr`o bucata,ii pun si eu piulite ca ERD,sa o vad si eu cracanata:X

mda,acum am aflat ca am cumparat prezoanele degeaba..si 12 la numar...au pasul de 1.25 si la opel este de 1.5,ne`stiind asta..le`am luat:???:
deci nu o sa pot monta distantierele:cry:

daca tot a fost frumos afara,am demontat o fuzeta sau cum ii spune la puntea pe spate,si nu merge,sa`i pui saibe sa o scot mai inafara,deoarece axul nu se misca,se misca decat ansamblul cu ferodourile,si ating,deci nu poti face nimic...:sad:

Geo_ZGA 17-01-11 13:16

Saibe? :lol:
Cum sa pui saibe la punte? Chiar nu stati sa va ganditi si la siguranta voastra si, mai ales, a altora??? Nici distantierele dedicate nu sunt tocmai sigure, cand sunt prea groase, dar sa umblii la punte...

mike-fullspeed 17-01-11 13:26

E la noi aici un Q7 cu distantoare de 5-6 cm poate si mai mari! Bine nu stiu cat de bine e! Oricum cu saibile la punte schimbi cauciucurile pe saptamana!

low. 17-01-11 13:44

siiigur....lui ERD i`au sarit vreo 3 roti pana acum,problema este ca nu`i acelasi sistem ca la vectra..
ideea era alta....se vede foarte urat masina,pe fata stau jantele inclinate spre exterior si pe spate,ca naiba spre interior,arata ca un tractor..
singura solutie,daca pica o punte de vectra sau kadet,sa`i fac upgrade...
cat despre cauciucuri,se vor uza la fel ca pe fata,stau inclinate,si la mine merg cam un sezon...asta e`...si frumos si practic,cam greu...

ing3r 17-01-11 15:44

Tu usor usor o iei randeaua cu masina asta =))))

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning