![]() |
Re: Club ESPERO
MULTA SANATATE! & in cele din urma..mult brain...restu` vin lejer...;)
opa...avem faruri pe negru`...bv:P ma duc afara sa`i mai trag si eu o poza..:)) ii mega jegoasa,plus ca pe fata am capace bling bling..senzatie nu gluma:)) |
vad ca nimeni nu mai da nici un semn de viata....
aseara....pe la vreo` 3`4 noaptea,stateam cu electric_style si vorbeam de masini...si am ajuns la cutii de viteze... sa mai gandit careva sa puna un f20 pe espero ? mai castigam si noi putina viteza,consum mai redus...reprezinta un upgradde destul de ieftin...ce ziceti? |
Quote:
|
Quote:
am gasit o fiara,pe la 4 dimineata pe youtube...tuuuuuuning8) https://www.youtube.com/watch?v=e9GMjWLNyk4 |
Quote:
|
Quote:
|
URATA!!!
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nici nu arata prea bine :???: |
nu stiu, mie mi se par a fi faruri de fiat albea, poate ma insel...:oops:
|
poate sa aibe faruri si de dacie tot urata e.originalul e mai sexi de 1000 de ori :lol::twisted:
|
neah..a aparut de curand un espero negru,full tuning,stopuri de volkswagen,turbo...etc etc,dragut foc8)
|
Quote:
|
Quote:
doar ca are vreo suta de manji in plus :oops: nu cred ca e ala jon n am vazut nici un tdi pe asta :rolleyes2 |
7 Attachment(s)
Quote:
daca nici omuletul acesta nu s`a chinuit la ea...atunci... |
pai de asta ziceam..bine ce e drept nu vazusem decat una sau 2 poze cu ea si nici una nu era cu motorul...si cu tdi am zis la misto :lol::lol:
oricum arata bine masina,lucrata bine,fuge tare...dar unii o vad un mare kitsch deee ce sa le faci... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si are si cv muschi 8) |
1 Attachment(s)
salutari,prezoanele
acestea mai lungi merg la opel,daewoo,parca au filetul mai mic,sau le pot da alt filet,la strung?merci frumos |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bun,cum se umfla aripile?care ar fi cel mai avizat procedeu? |
Vezi sa nu iti atinga prezonu ala prin motor, sa iti prinda cureaua de distributie sau sa iti plezneasca filtru de ulei... moama cata e :lol: Faci altceva cu vecinu. Iei incet cate un prezon, un prezon pana ramane fara. E de urmarit ce fata face cand il depasesc rotile :twisted:
Umflat: 1) 2 saci mari cu nisipi in portbagaj si vreo 3-4 matahale. II bagi in portbagaj, bancheta etc. iei o teava si o bagi intre roata si pasaj si dai incet in fata. Merge. Nu cand e frig. Plezneste vopseaua. 2) Aceeasi chestie, dar facuta cu dispozitiv special. Nu e nevoie de saci si nici de matahale. Nu plezneste vopseaua ca o incalzeste cu pistolu frumos. Varianta e buna. 3) Daca ai de umflat mult, crestaturi pe buza, patent, fibra etc :) |
Quote:
pe luni/marti trebuie sa soseasca..si vedem atunci ce se va intampla... cat despre vecin,nu`nu..are o fetita..:X:X,de`ti sar prezoanele,trebuie sa raman in tratative bune:)) |
1 Attachment(s)
m`am cam decis ce sa fac,tai din aripa,franjuri,si dupa, vin cu chit sau fibra,finisez,si la sfarsit sa pun autocolant...ce ziceti,ar da bine asa?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
oricum imi cam fac planuri aiurea,deoarece abia luni vin..dar ma gandeam.. |
Quote:
ce spuneti imi iese? :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
daca imi iese masca o sa fac apoi capota aripi etc sa vedem cat e de complicat :rolleyes2 daca mi ies bine o sa pastrez matritele si daca mai vrea cineva o sa i fac cu placere :-) |
Tu spui ca o sa faci aia si ailalta...dar tu ai idee cat e de frecat si de finisat?
Numai la masca o sa stai sa freci de iti ies ochii :)) Daca mai ai nevoie de indrumari ceva, ma suni ;) . |
cum da caldura,umblu la puntea pe spate,si daca nu este dintr`o bucata,ii pun si eu piulite ca ERD,sa o vad si eu cracanata:X
mda,acum am aflat ca am cumparat prezoanele degeaba..si 12 la numar...au pasul de 1.25 si la opel este de 1.5,ne`stiind asta..le`am luat:???: deci nu o sa pot monta distantierele:cry: daca tot a fost frumos afara,am demontat o fuzeta sau cum ii spune la puntea pe spate,si nu merge,sa`i pui saibe sa o scot mai inafara,deoarece axul nu se misca,se misca decat ansamblul cu ferodourile,si ating,deci nu poti face nimic...:sad: |
Saibe? :lol:
Cum sa pui saibe la punte? Chiar nu stati sa va ganditi si la siguranta voastra si, mai ales, a altora??? Nici distantierele dedicate nu sunt tocmai sigure, cand sunt prea groase, dar sa umblii la punte... |
E la noi aici un Q7 cu distantoare de 5-6 cm poate si mai mari! Bine nu stiu cat de bine e! Oricum cu saibile la punte schimbi cauciucurile pe saptamana!
|
siiigur....lui ERD i`au sarit vreo 3 roti pana acum,problema este ca nu`i acelasi sistem ca la vectra..
ideea era alta....se vede foarte urat masina,pe fata stau jantele inclinate spre exterior si pe spate,ca naiba spre interior,arata ca un tractor.. singura solutie,daca pica o punte de vectra sau kadet,sa`i fac upgrade... cat despre cauciucuri,se vor uza la fel ca pe fata,stau inclinate,si la mine merg cam un sezon...asta e`...si frumos si practic,cam greu... |
Tu usor usor o iei randeaua cu masina asta =))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning