![]() |
Re: Constanta - Accidente
Accidentul , pro tv http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...ele-tarii.html
|
de cate ori era sa o patesc si eu din cauza celor cu sloganul "pumnii mei minte nu are" ... dar din pacate aceste firme au drept patroni oameni influenti si pentru ei nu exista reguli de circulatie ... e trist ce se intampla ... te baga unu in spital ... te lasa si fara masina ... dupa care e posibil ca el sa nu pateasca nimic ... un singur cuvant ... ROMANIA
|
Urat accident.. :shock:
|
Quote:
|
oricum e de tot ***ul sensul giratoriu ala .. mai ales pe partea aia .. nu stiu la ce s-au gandit cand l-au facut asa
|
Quote:
la ovidiu cine a facut mizeria aia de sens de 20 de km diametru ? e cartier rezidential dom`le ... facem un sens cat roata carului ... si eventual inalt sa fie ... ca sa nu se vada PESTE el ... ce le trebuie soferilor sa vada daca CIRCULA cineva in sens ? iar cel de ma mall ... la fel ... de ce sa lasam intreg singurul lucru bun pe care l`a facut primaria in ultimii ani (si anume latirea b-dului Al. Lapusneanu) ... hai sa trantim un sens ... pai cate benzi sa lasam ? ... hai sa lasam 2 benzi jumate ... se descurca ei ... pai si autobuzele ? ... pai autobuzele au dreptul sa foloseasca toate benzile simultan ... ele au dreptul sa taie fata ... scuzati postul kilometric dar chiar am luat foc... |
nasol accident...chiar ma mir cum de au scapat la cum arata masinile...acelas telefon l`am primit si eu si crede`am ca e o gluma proasta dar se pare ca a fost adevarat...mai bine nu era...
|
Inaptul cu Loganul ar trebui sa fie pus sa plateasca spitalizare pentru cei din Solenza, sa plateasca masinile avariate, si sa mai plateasca si alte despagubiri. Dupa ce ca nu era masina lui...avea si fitze pe stomacu gol. Cum e posibil sa mergi cu mizeria aia cu 130 pe mazga cand nici masinile adevarate nu se stie daca stateau pe sosea la viteza aia si conditiile alea meteo. Si nici macar nu avea vreo urgenta.
|
cu plata daunelor si a spitalizarii victimelor se va ocupa asigurarea ... insa e posibil ca respectivului in cauza sa i se intocmeasca dosar penal pt vatamare corporala din culpa ... asta daca nu cumva "sefu" il scapa de tot ...
|
Quote:
are "actiuni" la mall.. Cat despre latirea b-dului Lapusneanu .. sa vezi ce o sa fie pe b-dul Mamaia anul asta .. Eu nu inteleg configuratia, forma pe care astia o dau sensurilor giratorii(adica firmele care le fac, ca nu le face Mazare..stai linistit), parca au "tras" ceva cand le-au facut si pe urma au baut o sticla de vodca .. :shock: .. vezi si giratoriul de la iesire din oras spre Cumpana. . |
cel de la cumpana are caracter temporar ... te asigur de asta ... la inceperea sezonului o sa dispara ... si nu am raspuns cu rautate fata de tine ... am raspuns cu rautate fata de mizeriile care se intampla ... sunt lucruri pe care noi ... "cetatenii de rand" nu o sa le stim niciodata ... dar un lucru e cert ... lucrurile facute fara cap ... se vad ... si nu trebuie sa fim savanti pt asta ...
|
ala de la cumpana nu o sa dispara.. o sa devina unul de beton ;). Si are forma asta pentru ca intersectia de acolo, dn 39 cu cumpana si cel spre skoda, nu sunt perpendiculare. Si pana s-o reface drumul spre cumpana, sa il "remodeleze" au ales sa faca sensul asa, care totodata te face sa si incetinesti cand treci pe acolo, nu sa o calci ca ai masina.
|
Quote:
|
Scapasem telefonu prin masina , nu stiu ce tot faceam , oricum , mare idiot ala cu loganul , oricum ar fi sensul ala.
|
apropo acel sens giratoriu de la cumpana va ramane permanent din cauza acelui magazin nou de masini care a aparut in locul postului control .
|
Aici link-ul unde se vede si unul din raniti , cel din solenta care l-a scos descarcerarea ca noi nu am putut.
http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...ontrasens.html |
Quote:
ce mai ai bun pe bravo? spune-mi mie poate facem vreo treaba..zbye |
adi ( yzf-u ) era azi al tvr- unu cu fular d`ala ca a lu dezbracatu ..
au zis la tv ca-i face dosar penal .. lu gagiu ce a provocat accidentu ;) |
shm`ule ti`am zis man :))))))) yzf`u este starleta din constanta un fel de adelin 'chiorisor' :))))))))
|
aseara pe la 12 - (clasic) iorga x mircea
audi, venind dinspre tomis, nu a acordat prioritate unui cielo care venea de pe mircea. a mai fost implicat si un logan (taxi), care venea de pe iorga, spre tomis. acesta din urma a nimerit si el in accident cand a incercat sa se "asigure". daune: taxi: aripa stanga fata. cielo: cel mai pagubit; partea din fata praf (capota acordeon, bara era aruncata la vreo 5m, toate lichidele prelinse pe jos si cred ca e dauna totala), soferul cred ca avea si ceva viteza la cum arata masina, capul spart in parbriz, semn ca nu purta centura si genunchii zdreliti. audi: aripa dreapta fata si bara sarita intr-o parte nu am poze |
astazi la 9 jumate llanga sensul giratoriu de la ovidiu, unu sau una a lovit un om pe strada si a fugit de la locul accidentului. ranitul era in stare nasoala rau. am observat ca a ramas fara un ochi. medicii ziceau ca slabe sanse sa mai traiasca.
|
Tot in seara asta, pe Lapusneanu, un pic mai sus de sensul giratoriu de la City mall , pe partea stanga era un VW Passat infipt in copac. Are cineva idee cum a ajuns acolo, pt ca nu am vazut nici o urma de cauciuc pe strada !
Nu am facut poze pt ca nu mai aveam baterie la tel. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Foaie verde de parbriz
asa arde un Matiz |
unde s-a intamplat?:shock:
|
Quote:
|
voi i-ati dat foc:-)
|
Constanta - Accidente
Se vede ca e Tmis Nord :))) numai aici se poate intampla asa ceva !
|
pai tot in tomis nord acum vreo 4 ani .. unii furasera un logan si i`au dat foc in curte la madgearu =))
ps : dupa ce ca ardea ... nenea pompieru de ce il mai si taia cu flexu ? :| |
Sa deschida capota , altfel nu a mers deschisa
ps . prima poza e facuta dupa poza cu flexul. |
mie mai dureros mi se pare decat sa o faci praf intr-un copac sau ceva ... asa macar poc .. si gata .... dar s-o vezi cum arde in fata ta si sa nu poti sa-i faci nimic ... pfff... nu vreau sa`mi imaginez ...
|
Constanta - Accidente
Quote:
|
De accidentul de la Wish ce stiti?? Dupa parerea mea cel cu Renault-u a vrut sa intoarca si BMW-u venea de sus probabil un pic mai tare... si invitabilul s-a produs :-|
|
3 Attachment(s)
aha, asa a fost
|
deci ... in ce hal s-a facut BMW-ul pe langa Renault :shock:
|
asa e facut sa se faca :) stii ca si la mine s-a pliat
nu compara impact lateral cu frontal. uita-te cum s-a facut loganul de la sens din mall si cum e renaultul... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1234844932 |
1 Attachment(s)
In Mamaia la sensul de la Aqua magic, un hyundai accent, cioburi prin tot sensul pe jos probabil de la a2a masina care nu mai era acolo. La fel aceiasi intamplare si la sensul de la City unde tot un hyundai accent avea roata fata rupta (tot pe partea stanga).
|
din cate am vazut eu mai pilaf era meganul decat bmw`ul ;)...oricum concluzia finala :))) 5 stele si ai de steaua mea :)))
PS:il cunoaste cineva pe baiatul cu megane? |
In seara asta pe la 23.15 pe unirii in fatza la Spiru Haret o dacia a luat un pom cu 90- 110 km/h si la proiectan in curtea lu unu :) Nu am poze .... Dacia varza fara victime soferu Alcolemie 0,86 ... mai era cu inca 2 da aia au fugit....
|
azi pe mamaia o dacie logan(taxi) nu a acordat prioritate.. si unu care mergea regulamentar pe mamaia a intrat in el
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning