Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

microcar 13-12-06 21:07

Re: Diverse discutii

A. Microcar condus de dl. Lupu este MC2 Family si necesita subcategoria B1. Microcar Family are vit max 95 km/h si putere 21 KW.

B. Microcar condus de distinsul coleg de forum este MOPED si in conformitate cu legea in vigoare poate fi condus de la 16 ani, cu absolvirea unui curs de legislatie rutiera. Microcar MOPED are vit max 45 km/h si putere 4 KW.

Intrebati si va raspund cu placere!

DONU' 14-12-06 08:27

Cate stele au luat masinile astea la testul euroncap?
Nu mi se par foarte sigure...

bogdan_wrc 14-12-06 08:47

stele? au luat 2 bile, si un tac....

DONU' 14-12-06 15:12

Tacul l-au luat intre rotzi sau intre faruri ? :lol:

Skma 14-12-06 16:47

Io zic ca matizul e mai rezistent !:twisted:

Vibe 14-12-06 22:31

Are 5 stele...... in minus ;)) :D

bogdan_wrc 15-12-06 07:32

mah..mah ce rai sunteti..
da..ale voastre cate au?
skm, vibe, don, ia bagati aici * de la NCAP... :P :P

DONU' 15-12-06 08:03

La mine am impresia ca doua stele a luat..., o sa ma interesez..., oricum, cred ca are mai mult decat un trocarici d-ala mic...

Vibe 15-12-06 11:18

eu am 3... trei :)

bogdan_wrc 15-12-06 11:36

eu am 2 bile...

Vibe 15-12-06 11:47

Albe ;).....

bogdan_wrc 15-12-06 12:09

si data viitoare cand mai parchezi in statia de autobuz, sun eu la 112 :P

momo 15-12-06 14:16

stele? eu am doua margarete, cred ;)

Bmw_E30dak 15-12-06 14:24

azi de dimineatza la ora 7 TAZ a plecat in franta si m-a rugat sa va transmit salutari din partea lui la toti ia ziceti diseara ce se aude????

DONU' 15-12-06 14:52

Pai tu o sa dormi dupa ce itzi mananci grishuletzul, iar noi o sa fim pe strazi pana tarziu, invatzatzi sa ambalam motorul... :p

Stim mah ca a plecat fiindca am vorbit cu el aseara...

platon911 15-12-06 14:59

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 660082)
stele? au luat 2 bile, si un tac....

da si vin io cu o Volga si o desfiintez dupa sosea sa-mi bag pl....

DONU' 15-12-06 15:23

Mai baietzi, a venit primavara sau mi se pare mie ca afara e supercald si o vreme numai buna de gratar???
Dar parca vad ca diseara e un cancer de crapa pietrele...

platon911 15-12-06 15:42

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 661947)
Mai baietzi, a venit primavara sau mi se pare mie ca afara e supercald si o vreme numai buna de gratar???
Dar parca vad ca diseara e un cancer de crapa pietrele...

nu e mai frate ...e cald cik no sa ninga iarna asta si d Craciun ploua....ghinion,,cik sa incalzit clima globala

platon911 15-12-06 22:33

mai baieti care aveti si voi 2 fast 4 hollywood sincronizat...frate k il am si io de vreun an si nu gasesc unu ca lumea sa se auda sunetu bine...vas fi recunoscator:sad:

dipsy_007 17-12-06 19:13

isi merita golfu asta banii????https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...i_xx39393.html

platon911 17-12-06 22:36

ziceti mah ....sa muriti voi...kre aveti filmu 2 fast 4 hollywood cu sunet bun..va rog io mult.....

bogdan_wrc 18-12-06 07:14

Quote:

Originally Posted by dipsy_007 (Post 664762)

2000 nu prea..dar 1500 mai merge...

bogdan_wrc 19-12-06 07:07

ce aveti frate, ati murit cu totii??

shantzu 19-12-06 16:16

ce parere aveti noua haina a forumului ?
mie imi place ... :)

platon911 19-12-06 16:20

frumoasa....da senzatia de iarna...desi vremea de afara e mai mult toamna decat iarna....:sad:

tng 19-12-06 22:53

Oferte de iarna https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=29500 :!:

tre 21-12-06 05:56

eu m-am intors, taz cand se-ntoarce?

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 665070)
ziceti mah ....sa muriti voi...kre aveti filmu 2 fast 4 hollywood cu sunet bun..va rog io mult.....

il am eu, cu tot cu sincronizare. :)

Vladz 21-12-06 14:59

Ce drepturi aveti in fata organului de prevenire si control rutier

1. Trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-I ceri legitimatia, sa ti-o arate. Pe care este inscris numarul sau… E foarte folositor acesta…).

2. Sa-ti spuna motivul opririi(care este motivul: filtru organizat si cauta ei, sa zicem, alcool, benzina sau dude).

3. Daca este filtru, ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele persoanelor care participa din echipaj.

4. Actele se cer pe un motiv(legea nu mai permite sa se opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda).

5. Deci, la oprire, se comunica soferului motivul si nu poti fi sanctionat decat pe acel motiv(asta daca nu cumva ai portbagajul plin cu arme si doua cadavre legate la spate). Hm… Logic!

6. La amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. Sooo… puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda… Dar sa nu recunasteti fapta, si sa-l convocati la Tribunal sub asistenta juridica pe dumnealui.

7. CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu politia, fie noapte, fie zi, puteti sa sunati la 112(Apel National de Urgenta) si sa spuneti ca sunteti <abuzat> de echipajul cutare. In maximum 10 minute( in Capitala) apare un echipaj de la “Capitala” si astia nu se uita ca sunt colegi de-ai lor, vor face imediat un raport. Care poate fi totusi util la Tribunal…

8. Fiti intelegatori cu politaiul… Totusi, sta pe strada de atata timp (asta daca nu incepe sa abereze), sunt, mai nou. Politistii de pe radqare nu mai au voie sa dea filmul inapoi. Deci, daca va opresc si stiti ca nu ati comis-o prea rau, le cereti ferm sa va arate:

A. Legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar… Sa aiba vizele la zi.

B. Copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modelul si seria aparatului.

C. Legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de Interne… Sa fie vizata.

D. Daca mai fac scandal, le cereti sa va arate “ordinul de serviciu”… Este un fel de foaie de parcurs in care scrie unde au voie sa isi desfasoare activitatea respectiva.

Aceste acte trebuie sa fie intotdeauna asupra agentului de pe radar… Dar faptul ca-I mai intrebi de ele de cele mai multe ori duce la un… simplu <Avertisment>… Pentru tine, pentru ca… Ghiciti?

De multe ori, aceste acte nu prea se gasesc la “Nea ECHIPAJ-ul”…

sursa: eliberadio.ro parca :D

DRooPY 21-12-06 21:35

merci de indicatie!

Vladz 21-12-06 21:44

cu placere :)

Vibe 21-12-06 23:03

Multe chestii interesante :)

DONU' 22-12-06 07:11

Quote:

Originally Posted by Proddigy (Post 670121)
Ce drepturi aveti in fata organului de prevenire si control rutier

Eu cred ca in fatza politziei avem dreptul sa facem ceva pe masinile lor, pe ei, pe legile lor si pe tupeul lor. :evil:

bogdan_wrc 22-12-06 08:09

sa stii ca un e chiar asa...

daca nu ar fi politie, inchipuie-ti cum s-ar circula. eu, sicer nici pe jos nu as mai avea curaj sa circul. iar masina, nici pe trotuar nu as avea curaj sa o las. iar sa circul cu ea? doar daca am tanc ! deci e bine ca politia sa isi faca datoria. asa cum scrie la lege! nici mai mult , nici mai putin! si noi sa respectam legea. nici mai mult, nici mai putin! asa e normal si asa imi doresc sa fie. mie, 90-100 pe posada cat e limita pe drum imi ajunge! :D de exemplu...

DONU' 22-12-06 08:54

Nu-si fac treaba cum trebuie..., asta ma enerveaza.
Sistemul e de tot rahatul...
Spre exemplu erau doi politzisti care dirijau circulatia la BCR si la intersectia de la Catedrala era omor si nu faceau nimic...
Si au fost si alte situatii in care n-au facut nimic!!!
Iti povestesc eu live daca ne intalnim diseara...

bogdan_wrc 22-12-06 09:06

si la fel erau 2 si la central si s eblocase ciruclatia... dar eu am zis ca tot sper... si sper... si stiu gluma cu sper...

DONU' 22-12-06 09:08

Sper maaaaaaaaaaaaaaa sa se indrepte si tzara asta... ca prea merge ca pishatu' boului...

DONU' 22-12-06 13:36

De multe ori ma-ntreb, oare cat o sa mai tzina,
Oare catzi or sa plece si-or sa vina,
Poate e un drum greshit,
E-o poveste fara sfarsit!

Cred ca asta este definitzia curselor de masini legale si ilegale, definitzia impatimitzilor vitezei pe drumurile vietii.
Nu cred c-o sa se incheie vreodata acest capitol nebunesc.
Mereu vor veni altii noi, altii mai mici, din spate... si tot asa...

bogdan_wrc 22-12-06 14:25

AMIN!

din putza gandirii ai zis-o!

tng 22-12-06 19:37

Prodigy
Chestiile alea de le-ai pus tu pe pagina anterioara, le-am pus si eu pe topicul "Politia motiv de sanctiune..." de cateva luni :D

Vladz 22-12-06 20:38

Quote:

Originally Posted by tng (Post 671711)
Prodigy
Chestiile alea de le-ai pus tu pe pagina anterioara, le-am pus si eu pe topicul "Politia motiv de sanctiune..." de cateva luni :D

pfffffff nu stiam ... le-am vazut pe undeva pe my-press.com si le-am postat aici oricum nu strica a fi amintite

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning