![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
da, nu merita sa iei din Italia, Franta, Ausitria, Elvetia daca n`ai pe cineva de incredere sau daca n`ai destui bani in plus pt un golf 3 nici nu merita efortul din Italia..incearca Bulgaria, Germania...sunt acceptabile
|
kestia e ca la vara o sa stau 1 sapt sau 2 in italia k e acolo mama....si a zis k sunt multe parcuri auto ..si o sa imi iau de acolo daia ziceam...k pana la urma tot acolo ajung...ca daca ma duc in germania...numai drumu ...ca eu daca nu am maisna o sa trebuiasca sa ma duc cu cineva..si imi ia pe putin 700-800 euro...si nu e tot aia?
|
daca ai pe cineva acolo e mult mai usor....am crezut ca te duci de capul tau...in cazul asta roaga`l pe RainMan sa iti explice cum sta treaba ca el a avut golf din italia :)
|
sa vedem ...ca am citi pe un forum si cica sa caut in italia de la proprietar nu d ela targuri sau alte prostii...si ma uitai si sunt cam scumpe....golf 3 nu gasui sub 1500...pe cand in germ vazui ceva super frumos,jenti,badboylook,la 900
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...Name=WDVW&rd=1 oricum pana nu aflu toate detaliile...nu ma bag sa iau masina... osa vb si cu rainman...ai id lui? |
Quote:
|
:) gasesti o groaza. Depinde ce te intereseaza.
|
pai ceva are sa consume putin...4-5% si sa fie pana in 1000 euro :D
|
nu cred ca mai exista nr de tzoll in italia...am intrebat pe cineva si au zis ca nu mai sunt demult. Cat despre masini in germania la 900 euro e plin mobile.de sau alte site`uri si crede-ma ca nu sunt adevarate sau sunt praf, n`au motor , etc
|
Eu am zis cum am procedat eu, iar la momentul respectiv (acum 2-3ani) dupa ce am radiat masina te asigur ca existau, doar nu-s nebun sa inventez pe aici doar de dragul de a face pe interesantul. Noua ne-au dat niste numere de carton cu ajutorul carora am mers pana in tara fara probleme ;)
|
Quote:
|
cine s`ar duce in germania sa cumpere daewoo cand preturile lor sunt foarte accesibile si aici ?
@ Cipi- nu m`am referit mai demult. Am zis in momentul de fata ca nu cred ca mai exista nr tzoll, daca au existat nu am de unde sa stiu....si nici ca mai exista nu sunt sigur, eu am intrebat pe cineva care a adus recent o masina din italia |
cat de accesibil;a e o nexia aici?sub 3000 nu am gasit...si nu mai zic cum arata...ca doar de ,masina de romania ;)
|
Exista numere provizorii si in italia.....numai ca sunt o gramada de bani! 180 euro pe 2 zile(daca nu ma insel) si e alergatura multa pt ele! Ai 2 variante....ori vb cu propietarul sa aiba incredere in tine si sa iti faca procura sa vi cu ea in tara pe numele lui! Dupa care ii trimiti numerele mamei tale in italia sa i le dea inapoi! Sau 2 ....o radieze...si iei numere din germania..bine ar mai fi si 3...dar aia e platforma...si nu cred ca iti convine! Dar la sub 1000 golf 3 sa fie si ok....nu prea cred ca o sa gasesti pe acolo! si consum de 4-5% wow....si nu imi spune ca ai vrea sa mai si fuga :D
|
nu frate...dai am zis maisna mica care sa consume putin...nu mai vreau curse,liniute si viteza....
|
cunosc eu o nexia inscrisa , geamuri electrice, ac,jante,proiectoare la 1800 euro, arata si merge beton
|
naiba sa le ia de masini...pna in iulie mai e,oricum ms frumos celor care mi`au raspuns..sunteti de treaba..!
|
are careva machete de vanzare?:D...
|
Quote:
Ce jmecher esti tu ! :)) iar pe tine o sa te imbracam in ingerash...si o sa`ti punem cerc dala deasupra keliei` si haripi` de carton ca tot zici ca iti iei zboru mai tare ca ingeru pazitor` |
Quote:
|
mi a placut despre tine laure....ai un suc de la mine pentru treaba asta ( bere ti as da, da` esti inca minor....inca pentru mult timp)
mEMO, io imi pun aripioare daca te filmezi odata cand te tai ....sau daca ma lasi pe mine sa te tai.... Stiu ca esti fanul reclamei la cosmote.... asa ca nu vrei sa vi pana la mine sa te pun intr-un colt pe intuneric ?? |
lol...citisem ce a scris lupalb mai sus in ultimul rand: " asa ca nu vrei sa vi pana la mine sa te pun intr`un colt pe intuneric?? " , eu citisem: asa ca nu vrei sa vi pana la mine sa ti`o pun intr`un colt pe intuneric:)))))
cee? o sa filmezi finding nEMO ?:))) |
Quote:
si nu`mi place reclama aia de la cosmote...e UGLY Quote:
|
Nu ma, vreau sa-l vad pe mEMO cum il imita pe "Captain nEMO" ....ala cu submarinu (cititi cartile lu` Jules Verne) ....
Ah stai, mi-am adus aminte.... mEMO nu stie sa citeasca....deh mEMO, daca nu e tokio hotel....da` poate le zici tu sa faca un videoclip pe tema asta, si uite-asa intelegi si tu despre ce e vorba ... Ah si inca ceva, sa le zici sa bage si niste "emoticoane" ca daca nu, nu mai are farmec videoclipu`. @Trafy : tu lasa prostiile si mai bine zi cand ajungi pe aici pe zona. |
nu stiu,...zilele astea sunt cam ocupat cu bara la masina:))))
|
hahahahahaha, cumpara-ti tir...ca poate asa te poti inscrie si tu cu el in curbe:lol:
|
hai hai :D nu radea ca...:D abia ti`ai vopsit masina:))
|
Sa-mi dai si mie buzz cei care ma aveti in lista de messenger...mi s-au sters toate idurile
:( |
Quote:
Quote:
Quote:
Cucule....eu la inceput de tot..atunci prin februarie nu va cunosteam, nu stiam ce si cum e cu voi....ce faceti la intalniri..etc....poate ca unii din voi aveti dreptate, pentru ca stiu ca am gresit atunci de mult cand am spus..hai nu va dati..sau care mai faceti liniute..ca nu mai stiu cum am zis....dar ..mi`a trecut nebunia aia :))) acu....m`am mai schimbat si eu. Cu asta le dau dreptate..dar pana mea..ce a fost a fost..nu stiam ce si cum...acuma...nush de ce se mai face misto..:( dar na..aia e :-j. |
Da hai nu facem o intalnire cu liniuteeeeeeeeee sau ceva actiune ca data trecuta:dribble::dribble: ?:))):poke:
|
@djrainman : Frate, eu glumesc ... si faza e ca ei ar trebui sa stie treaba asta, ca ma cunosc... Si mie imi e dor sa vin la VL sa organizam ceva, sincer ... aici e plictiseala maxima ... si macar asa mai reusesc si eu sa vorbesc cu voi, pe forum, la o gluma.
@mEMO : Te-ai schimbat, felicitari, ce sa zic... chestia e ca pentru noi tot coinacu` ala de ii toaca maica-sa telefonu` o sa ramai... ca asa te am cunoscut, ca fiind copilu` ala de venea la intalniri sa se "dea" cu baietii cu masinile.. nu o zic ca pe un lucru rau @Laur : De tine se ia lumea ca esti din aceeasi "generatie" cu mEMO, dar stai linistit ca nu are nimeni nimic personal cu voi. @GPL: Vezi ca mi lasi "bale" prin calculator...stapaneste-te.... @restu` poate cand ajung si eu prin VL dau niste telefoane si ne intalnim pe undeva... Si daca se mai face ceva cu oamenii aia ma anuntati si pe mine. |
ne imparti telefoane ? eu vreau dala Nokia e71:))
|
iti dau ma nokia e71, ca doar mi am umplut cartusele la imprimanta, si nu ma doare mana sa trag un e71 pe ea... vrei telefonu` color sau alb-negru? daca-l vrei color te costa mai scump...auzi...da abonamentu` nu-l vrei cu telefonu`?? Hai sa ti faci un abonament...nu vrei?? Da halatu`, cat e halatu`?
|
nu am inteles nimic....:D
|
1 Attachment(s)
OZN undercover, in el erau 2 extraterestrii care supravegheau, nu stiu daca avea si radar sau ceva, au stat mult timp pe o alee intre niste blocuri dupa care s`au mutat unde e poza facuta....
|
ar trebui sa fie 3 "ozn"uri....unu alb, unu galben si unu rosu. Si da, au si radar pe ele.
|
mai e unu albastru inchis, si mai e unu alb de il conduce o blonda:)
|
LAPD = LOGAN AL POLITIEI DUBIOASE :d
|
Daca va trebuie Fibra de sticla + rasina + intaritor , call me sau buzz me !
|
:drunk:Happy Birthday TIR ! :workout:
|
HPB TIR:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning