Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

sageata 14-11-09 16:31

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

durerea in c... tot de la gripa e?:lol:

VaLeX 14-11-09 16:32

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2807140)
Poate suna ca o gluma.. dar nu e..
S-ar putea sa am si eu gripa porcina... am racit deodata rau de tot, in ultimele 3 zile am dormit doar 7 ore... si nu prea mai am pofta de mancare... iar aseara mi-a fost rau vreo 2 ore... si am o super-lene.. mi-e lene sa ma duc sa-mi iau tigari sau suc..
Stie careva daca astea sunt efectele gripei porcine ?
Luni am sa ma duc sa-mi fac niste analize... ca is speriat...sincer.

Iesi de pe net, ca am inteles ca se transmite si prin cablu , sau ai "cablu wireless" ? :D

Lenea e ceva normal la poporul roman , se transmite din generatie in generatie, cred ca de abia acum s-a dezvoltat la tine. Sper sa nu ai nimic, oricum un control la doctor e binevenit.

Sanatate :D

scturoag 14-11-09 16:42

Lenea ca lenea, dar niciodata nu am fost asaa de lenes, cine ma cunoaste stie cat de energetic sunt, si am uitat sa precizez, ma arde si gatu uneori...

Da valex, din fericire pentru voi, ca nu v-a "impartasesc" gripa mea guitz-guitz(cum zice askhy), am net prin vodafone... wireless :D

@sageata: posibil... dar de ce? ai dureri mari ?:lol:

buddy_lexx 14-11-09 17:19

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2807194)
Lenea ca lenea, dar niciodata nu am fost asaa de lenes, cine ma cunoaste stie cat de energetic sunt, si am uitat sa precizez, ma arde si gatu uneori...

Da valex, din fericire pentru voi, ca nu v-a "impartasesc" gripa mea guitz-guitz(cum zice askhy), am net prin vodafone... wireless :D

@sageata: posibil... dar de ce? ai dureri mari ?:lol:

daca esti lenes inseamna ca esti sanatos!!!
lasand gluma la o parte ... da fuga repede la un control ca nu te joci cu sanatatea..indiferent ce boala e... ca`i gripa ca-i nu stiu ce boala,toate trebuiesc tratate cu atentie!

AnDrEiCa 15-11-09 09:38

Inca un giratoriu se face la intersectia de la Spital :D:D ...pe de o parte e bine ca se face sens giratoriu ,se elimina semafoarele si nu mai trec dimineata pe rosu ca sa prind troleu cand ma duc la scoala:))

DarkNight_Racer 15-11-09 09:55

Sensurile giratorii is bune, dar nu prea.....macar la semafor nu se aglomereaza intersectia, asa la giratoriu fiecare se baga si....

mcornel 15-11-09 10:37

Sensurile giratorii sunt un mare k_kat in oras pt ca intersectiile in care sunt amplasate sunt mici si masinile nu au spatiu suficient de manevra,plus ca toti se grabesc care si cum sa intre primul.Trebuiau sa lase semafoarele,era muuuult mai bine.

ThunderRa 15-11-09 11:36

Mie unul imi plac giratoriile si cred ca circulatia e mult mai fluenta. Problema e cu cei care nu-s in stare sa le foloseasca...

DarkNight_Racer 15-11-09 11:50

Din niste surse de pe la Primarie, cica au facut astia sensurile giratorii care sunt provizorii, ca sa faca o perioada economie de curent si un experiment asupra traficului fara semafoare...
P.S.Eu cred ca singura intersectie unde chiar e nevoie de sens giratoriu, e intersectia de la podul spre strand..

stefan_88 15-11-09 12:04

Nu ati vazut cumva niste marcaje pe asfalt in intersectia de la spital ?:))... Ma gandesc ca vor face si acolo un "mare" sens giratoriu .

Scarto 15-11-09 12:31

Da.. se va face si acolo :) Sensurile sunt utile ... si vor fi si mai utile daca vor invata si soferii sa le foloseasca si sa invete ca nu trebuie sa dea prioritate de dreapta si ca prioritate au cei din sens (aviz celor care dau prioritate de dreapta alora de vin din dreapta la sensul de langa casa armatei... de la turn la stefan)

... ah si ...

Mosnegilor stati acasa! Nu va mai incapatanati sa conduceti chiar de nu vedeti bine si nu mai stiti regulile de circulatie! Masina are mai mult de 2 viteze! Zi de zi dau peste 'ghiuji' care abia se taraie si nu stiu regulile de circulatie...

buddy_lexx 15-11-09 14:29

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 2809191)
Da.. se va face si acolo :) Sensurile sunt utile ... si vor fi si mai utile daca vor invata si soferii sa le foloseasca si sa invete ca nu trebuie sa dea prioritate de dreapta si ca prioritate au cei din sens (aviz celor care dau prioritate de dreapta alora de vin din dreapta la sensul de langa casa armatei... de la turn la stefan)

... ah si ...

Mosnegilor stati acasa! Nu va mai incapatanati sa conduceti chiar de nu vedeti bine si nu mai stiti regulile de circulatie! Masina are mai mult de 2 viteze! Zi de zi dau peste 'ghiuji' care abia se taraie si nu stiu regulile de circulatie...

acu serios..nu te gandesti ca ai sa ajungi si tu asa?

FLAME 15-11-09 14:39

sa lasam un pic sensurile giratorii....alt subiect:am voie sa circul cu copie dupa certificatul de inmatriculare si asigurare RCA?ca de multe ori se intampla sa iau actele la mine,iar cand ajung acasa uit sa le las la locul lor si pleaca(sau uneori nu pleaca tocmai ca nu are actele) taicamiu cu masina si viceversa...deci?

26WRC 15-11-09 14:57

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2809558)
sa lasam un pic sensurile giratorii....alt subiect:am voie sa circul cu copie dupa certificatul de inmatriculare si asigurare RCA?ca de multe ori se intampla sa iau actele la mine,iar cand ajung acasa uit sa le las la locul lor si pleaca(sau uneori nu pleaca tocmai ca nu are actele) taicamiu cu masina si viceversa...deci?

ai voie,doar sa fie copii legalizate;)

sageata 15-11-09 15:05

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2809523)

in cazul asta ma las de sofat, joc sah in parc, imi angajez sofer dar NU MAI CONDUC decat daca vreau neaparat sa mor cu volanul in mana.:twisted:

DarkNight_Racer 15-11-09 15:07

Stai linistit ca si cu copii legalizate poti k sa iei amenda......depinde cine te opreste si cand sunt legalizate acele copii....
Legal scrie ca tre sa ai diocumentele originele, nu altceva...deci..

Jok3r K10 15-11-09 15:21

Eu circul numai cu copiile...:))

Scarto 15-11-09 16:14

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2809523)

Cum spune si sageata ... imi vad de alte treburi ... decat sa incurc pe altii.

DarkNight_Racer 15-11-09 18:51

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2809716)
Eu circul numai cu copiile...:))

Si nu te-a oprit nimeni pana acum k sa-ti dea amenda?:D
Daca ai scapat inseamna ca esti norocos

Jok3r K10 15-11-09 20:39

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2810357)
Si nu te-a oprit nimeni pana acum k sa-ti dea amenda?:D
Daca ai scapat inseamna ca esti norocos

Az am luat originalul ....ca am discutat cu cineva si mia zis ca nui de gluma....:o

buddy_lexx 15-11-09 22:23

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2810671)
Az am luat originalul ....ca am discutat cu cineva si mia zis ca nui de gluma....:o

nu`i de gluma in cazul infaptuirii de catre tine a unei abateri a codului rutier... in rest... nu`i bai. Sunt multe persoane care circula cu copii..din acelasi motiv(conduc aceasi masina mai multe persoane). Si vba lui darknight depinde f mult si de cine te opreste pentru ca si legile astea is cu taisuri.

Ali_ump 15-11-09 23:43

1 Attachment(s)
promovare turistica in Neamt :peace::tenisclap:giggle:

sageata 16-11-09 00:13

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2811311)
promovare turistica in Neamt :peace::tenisclap:giggle:

vrand sa insemne ce? veniti la piatra ca aveti ce f...?:lol:
aiurea promovare.

scturoag 16-11-09 00:21

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2811379)
vrand sa insemne ce? veniti la piatra ca aveti ce f...?:lol:
aiurea promovare.

:lol::lol::lol::lol:
Buna promovare...
Hai la piatra ca avem ce f.... :lol:

sageata 16-11-09 00:23

mi-a fost rusine sa zic altfel. am multi prieteni acolo. oricum e o idee proasta.

Ali_ump 16-11-09 02:07

era in spirit de gluma:) bineinteles:)poza e reala , ma asigura cineva:)

scturoag 16-11-09 02:40

Stiu ca nu e zona comerciala, dar scriu aici pentru ca:
1. E valabil numai pentru cunostinte/prieteni... nu fac asta pentru oricine.
2. Numai pentru cei din Neamt,Bacau sau Iasi(orasele din aproprierea Romanului)
3. Cine vrea sa le retapiteze, vine personal cu ele(scaune,fete de usi..etc) in Roman, la fel le ia inapoi, eventual daca am drum in orasul respectiv le voi aduce/returna eu.
4. Si.. off-topicul este permis.
Deci, cine doreste retapitare la scaune, banchete, fete usi, piele schimbator, piele frana de mana...etc(in afara de invelit volan in piele) si nu numai elemente de masini... va pot oferi o MARE reducere !
Materiale disponibile:
-Piele, foarte multe culori, diferite grosimi.
-Musama, foarte multe culori, diferite grosimi.
-Material textil, dar foarte subtire, recomandat doar pentru fete de usi ca ii cam subtire.
Iar daca vreti se pot face alte cusaturi(mai mari,mai mici, duble,triple..etc), modele facute din cusaturi, scris-uri, combinatie de culori, combintie de materiale...etc.

Alte detalii vorbim in P.M: Pret, culoare..etc.

ghici_robert 16-11-09 09:39

1 Attachment(s)
Eheehe de cand nu am mai intrat io pi aici :) vad ca nu se mai cearta nimeni .... asta e semn ca nu se mai intampla nimik :)
Si cum spunea marele rapsod popular adrian copilu minune " sa moara dusmanii mei " :))

26WRC 16-11-09 10:24

photoshopul asta face minuni:lol::P

Jok3r K10 16-11-09 12:23

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 2811877)
Eheehe de cand nu am mai intrat io pi aici :) vad ca nu se mai cearta nimeni .... asta e semn ca nu se mai intampla nimik :)
Si cum spunea marele rapsod popular adrian copilu minune " sa moara dusmanii mei " :))

ehh erai si tu prin zona si acum te dai mare.....:lol::lol:

glumeam....faina poza .....:-P

RyaN- 16-11-09 12:27

sageata e invidios:rolleyes2

ghici_robert 16-11-09 14:43

http://www.piatra-neamt.info/turism%20neamt1.jpg
http://www.piatra-neamt.info/turism%20neamt2.jpg

:)

D@N_NSL 16-11-09 15:06

:lol::lol:mai trebuiau lucrate...

sageata 16-11-09 17:56

Quote:

Originally Posted by RyaN- (Post 2812290)
sageata e invidios:rolleyes2

am pentru ce?

ghici_robert 16-11-09 18:13

Sageata tu nu ai voie esti om la casa ta :))

VladM 16-11-09 21:30

Calca apa sageata :) Pozele alea cu fetele pe strada is clar photoshop :)

sageata 16-11-09 21:33

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 2813249)
Sageata tu nu ai voie esti om la casa ta :))

...si armasar in pat.:lol: aviz amatoarelor.

aleks 17-11-09 00:34

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2813883)
...si armasar in pat.:lol: aviz amatoarelor.

Eu aş fi amator, am de cărat nişte fân şi n-am o mârţoagă la căruţă, te bagi la jug? :lol:

sageata 17-11-09 23:28

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2814379)
Eu aş fi amator, am de cărat nişte fân şi n-am o mârţoagă la căruţă, te bagi la jug? :lol:

vrei sa-ti fac si salteaua? costa.:lol: si o facem si cu fan, si in fan... te tine?:lol:

DarkNight_Racer 18-11-09 16:41

:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning