![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
durerea in c... tot de la gripa e?:lol:
|
Quote:
Lenea e ceva normal la poporul roman , se transmite din generatie in generatie, cred ca de abia acum s-a dezvoltat la tine. Sper sa nu ai nimic, oricum un control la doctor e binevenit. Sanatate :D |
Lenea ca lenea, dar niciodata nu am fost asaa de lenes, cine ma cunoaste stie cat de energetic sunt, si am uitat sa precizez, ma arde si gatu uneori...
Da valex, din fericire pentru voi, ca nu v-a "impartasesc" gripa mea guitz-guitz(cum zice askhy), am net prin vodafone... wireless :D @sageata: posibil... dar de ce? ai dureri mari ?:lol: |
Quote:
lasand gluma la o parte ... da fuga repede la un control ca nu te joci cu sanatatea..indiferent ce boala e... ca`i gripa ca-i nu stiu ce boala,toate trebuiesc tratate cu atentie! |
Inca un giratoriu se face la intersectia de la Spital :D:D ...pe de o parte e bine ca se face sens giratoriu ,se elimina semafoarele si nu mai trec dimineata pe rosu ca sa prind troleu cand ma duc la scoala:))
|
Sensurile giratorii is bune, dar nu prea.....macar la semafor nu se aglomereaza intersectia, asa la giratoriu fiecare se baga si....
|
Sensurile giratorii sunt un mare k_kat in oras pt ca intersectiile in care sunt amplasate sunt mici si masinile nu au spatiu suficient de manevra,plus ca toti se grabesc care si cum sa intre primul.Trebuiau sa lase semafoarele,era muuuult mai bine.
|
Mie unul imi plac giratoriile si cred ca circulatia e mult mai fluenta. Problema e cu cei care nu-s in stare sa le foloseasca...
|
Din niste surse de pe la Primarie, cica au facut astia sensurile giratorii care sunt provizorii, ca sa faca o perioada economie de curent si un experiment asupra traficului fara semafoare...
P.S.Eu cred ca singura intersectie unde chiar e nevoie de sens giratoriu, e intersectia de la podul spre strand.. |
Nu ati vazut cumva niste marcaje pe asfalt in intersectia de la spital ?:))... Ma gandesc ca vor face si acolo un "mare" sens giratoriu .
|
Da.. se va face si acolo :) Sensurile sunt utile ... si vor fi si mai utile daca vor invata si soferii sa le foloseasca si sa invete ca nu trebuie sa dea prioritate de dreapta si ca prioritate au cei din sens (aviz celor care dau prioritate de dreapta alora de vin din dreapta la sensul de langa casa armatei... de la turn la stefan)
... ah si ... Mosnegilor stati acasa! Nu va mai incapatanati sa conduceti chiar de nu vedeti bine si nu mai stiti regulile de circulatie! Masina are mai mult de 2 viteze! Zi de zi dau peste 'ghiuji' care abia se taraie si nu stiu regulile de circulatie... |
Quote:
|
sa lasam un pic sensurile giratorii....alt subiect:am voie sa circul cu copie dupa certificatul de inmatriculare si asigurare RCA?ca de multe ori se intampla sa iau actele la mine,iar cand ajung acasa uit sa le las la locul lor si pleaca(sau uneori nu pleaca tocmai ca nu are actele) taicamiu cu masina si viceversa...deci?
|
Quote:
|
Quote:
|
Stai linistit ca si cu copii legalizate poti k sa iei amenda......depinde cine te opreste si cand sunt legalizate acele copii....
Legal scrie ca tre sa ai diocumentele originele, nu altceva...deci.. |
Eu circul numai cu copiile...:))
|
Quote:
|
Quote:
Daca ai scapat inseamna ca esti norocos |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
promovare turistica in Neamt :peace::tenisclap:giggle:
|
Quote:
aiurea promovare. |
Quote:
Buna promovare... Hai la piatra ca avem ce f.... :lol: |
mi-a fost rusine sa zic altfel. am multi prieteni acolo. oricum e o idee proasta.
|
era in spirit de gluma:) bineinteles:)poza e reala , ma asigura cineva:)
|
Stiu ca nu e zona comerciala, dar scriu aici pentru ca:
1. E valabil numai pentru cunostinte/prieteni... nu fac asta pentru oricine. 2. Numai pentru cei din Neamt,Bacau sau Iasi(orasele din aproprierea Romanului) 3. Cine vrea sa le retapiteze, vine personal cu ele(scaune,fete de usi..etc) in Roman, la fel le ia inapoi, eventual daca am drum in orasul respectiv le voi aduce/returna eu. 4. Si.. off-topicul este permis. Deci, cine doreste retapitare la scaune, banchete, fete usi, piele schimbator, piele frana de mana...etc(in afara de invelit volan in piele) si nu numai elemente de masini... va pot oferi o MARE reducere ! Materiale disponibile: -Piele, foarte multe culori, diferite grosimi. -Musama, foarte multe culori, diferite grosimi. -Material textil, dar foarte subtire, recomandat doar pentru fete de usi ca ii cam subtire. Iar daca vreti se pot face alte cusaturi(mai mari,mai mici, duble,triple..etc), modele facute din cusaturi, scris-uri, combinatie de culori, combintie de materiale...etc. Alte detalii vorbim in P.M: Pret, culoare..etc. |
1 Attachment(s)
Eheehe de cand nu am mai intrat io pi aici :) vad ca nu se mai cearta nimeni .... asta e semn ca nu se mai intampla nimik :)
Si cum spunea marele rapsod popular adrian copilu minune " sa moara dusmanii mei " :)) |
photoshopul asta face minuni:lol::P
|
Quote:
glumeam....faina poza .....:-P |
sageata e invidios:rolleyes2
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Sageata tu nu ai voie esti om la casa ta :))
|
Calca apa sageata :) Pozele alea cu fetele pe strada is clar photoshop :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D:D:D