![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si la golf 3 s-au mai facut urmatoarele modificari:
- Stopuri FK - 659 lei - Eleron - 150 lei - Praguri - 200 lei |
Azi la ora 12:00 s-a terminat de facut instalatia toata bine:D
Pana pe seara va fi pus in masina motorul:D |
3 Attachment(s)
Darius Alexandru-e abia astept sa o vad intreaga:D
cristy_dacia-merita inverstitiile, arata excelent in ceea ce ma priveste am vazut progrese si mai putin. Modificari: -vopsit jantele alea -indreptat bara. A fost mai usor decat credeam. Nu cred ca merit masina asta...i-am dat o zgarietura tare de tot pe aripa. O sa incerc azi s-o acopar. Am auzit ca in Autovit mergi si iti ia codul de culoare si iti face un marker personalizat pt masina dar problema e ca zgarietura e asa puternica incat a mancat bine din aripa adica trb umpluta cumva. Voi ce sugerati? P.S.-se parte sa motorul ajuta bine de tot oricum o dau:X |
Quote:
Si la loganul acela se merita investiti bani in el foarte multi ca e frumos rau |
3 Attachment(s)
Am revenit, am reusit sa gasesc un nou proiect al unei case din care o sa fac niste bani.
Asadar, o sa am bani de bagat, destui, in al meu Golf. Pana acum, am fost azi sa imi fac evacuare, full-inox, cap-coada, cu o finala normala si am dat comanda de consumabile, ma duc maine sa le schimb. |
Am vandut honda ce masina sa iau in schimb niste idei???:D
|
5 Attachment(s)
niste poze cand faceam fs-fs cu suspensia,si niste poze cu masina in toata splendoarea ei:lol: ,si o sa urmeze si niste stickere pe ea,o sa vedeti
|
2 Attachment(s)
Masina a intrat la vopsit...in sfarsit..am reusit..culoarea o sa fie ceva gen albastru OPC dar putin mai inchis...
Attachment 2473736Attachment 2473737 @KidForDrift-Nu pupi nici un ban pentru golf..eu iti dau doar pentru ae86:)) @radu_cainamisir-Arata chiar bine loganu..! @DariusAlexandru-De unde ai luat jante dublate ma?:)) @cristy_dacia-Frumos frumos @Tis-ul-Ce bine arata! @Cristi.megane-Vreau si eu!:)) |
1 Attachment(s)
AStazi mam apucat sa mai modific una alta la bmw lui tabokubmw.Am cumparat pentru E36 2 stopuri red crystal si leam si montat. Acum voi da comanda de 4 arcuri H&R iar arcurile HKS care sunt acum pe masina am vorbit cu taboku si le voi lua eu pentru golf.
|
1 Attachment(s)
ionut.alex63- iar placea ce iai facut la masina? :)
R.Equinox - lasa mosule ca o sa iasa bine ursu` Cristi.megane - frumoasa matza Tis-ul - bagi bani in ea dar o sa iasa bine La al meu , de inceput asa i-am schimbat toata evacuarea cu una full inox , se aude bestial , si nu a costat mult.. decat 1000 lei :)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
@Iulian şi eu sper că o să iasa bine.
cred că se aude evacuarea aia de la o poştă :oops:. nu îmi place culoarea la maşina ta, în rest e foarte ok. @ionut spor la lucru'. @equinox mersi, mersi. abia aştept să văd jafu' ăla pe patru roţi, voCSit. @cristi sunt mai jos cu e36-le meu :lol:. Mâine aştept curieru', să vină cu rezervoru' de N20. O fişa Dyno şi un mic test : |
@AnDy007: Văd că merge bine treaba.Baftă în continuare.
@cristy_dacia: Arată bine stopurile. @radu_cainamisir: Îmi pare rău de zgârietură.Dacă nu e prea adâncă recomand un polish,iar dacă şti pe cineva care a făcut un asemenea marker şi şti că a avut efect,fă marker,iar dacă nu revopseşte-o. @Tis-ul: Bine ai revenit. Îmi palc Orbital-urile de pe Golf. Din ce ai postat,trage bine de tot E36-le. :D @Cristi.megane: Lasă şi faţa mai mult.Arată urât cu spatele mai jos decât faţa. @R.Equinox: Nu uita să acoperi finala.Sau o vrei şi pe aia albastru OPC ? :lol: Tablele mele nu sunt alea mele defapt.Sunt de pe un alt Golf.O să le dau înapoi. :D @ionut.alex63: Îmi plac noile stopuri.Spor la treabă. @Iulianroscatu: Încearcă să îmbunătăţeşti puţin grafica. Azi aucm cumpărat: -instalaţia electrică -baterie -capac rezervor Urmează să ajungă pe la 16-17:00 aripile,uşile şi geamurile. Mâine dacă ne mişcăm la fel de repede ca şi la montarea şasiului,maşina v-a avea motorul sus. |
2 Attachment(s)
Dupa ce am terminat cu bmw lui taboku mam ocupat putin si de masinile mele:
la logan iam facut urmatoarele: -am trecut de la 5 prezoane inapoi la 4; -iam luat jante noi,4 OZ-uri rancing,La pretul de 400 euro toate 4,cauciucurile au ramas cele vechi. Pentru maine am vorbit cu un baiat sa mio lase mai jos.Bani de suspensie noua nam dar o sai mai taie din arcuri si cand o sa strang ceva bani o sai iau si suspensie noua. Azi verisoara mea care are 4 ani mia dat de munca la golf.Nu este ceva grav.Nustiu cum a reusit sami rupa manerul de la usa stang.Noroc ca mai aveam unu nou in garaj.Cel nou trebuie doar montat si vopsit deoarece este rosu.Pana acum am dat jos manerul vechi iar maine il pun pe cel nou si cand voi vopsi portbagaju voi vopsi si manerul. |
4 Attachment(s)
La gol-am vopsit astazi jantele,dar pe parcurs urmeaza altele.
La toyota-mai am stopurile de dezmembrat si luneta si va intra la vopsit. R.Equinox-Dai bataie ca vreau sa il vad gata... Radu_cainamisir-Frumos loganu.Bafta Cristi.megane-Frumos bmw ;) Tis-ul-Ce bine arata golful. |
Tis-ul-sa vedem ce poti scoate din el!
balint-depinde de bani...recomand o pisica pe care sa pui ulterior un kit de M Cristi.Megane-arata bestial! de abia astept sa fac si eu FSS FSS cu Loganul...apropo cat te-a scostat suspensia? ionut.alex63-buna idee cu stopurile! arata bine Iulianroscatu- 1000 LEI CA SA PARAIE! Te-au jegmanit:)) Tis-ul-e un scor foarte bune, sunt curios cum va fi cu NO2 ionut.alex63-dau chiar foarte bine jantele alea pe Logan...eu sunt mai sarac, am model mai vechi:( killer23-si al tn arata bine jantele, ce culoare vrei sa pui pe toyota? Equinox-cred ca va fi ok culoarea...Cat vrei sa-mi faci aripa? dar ca inainte. Daca trb revopsita ma gandesc sa vopsesc toata masina. Am achizitionat cauciucuri subtiri. Cost: 200€ per set |
Quote:
|
@tis: e mult mai joasa masina mea decat cotetu tau:lol:
@darius: masina e la fel de joasa ca pe spate,e egala,ti se pare de la unghiul pozei;) @radu: asa am cumparat masina,am dat la schimb pisica mea pe ea @killer: mersi :-P |
3 Attachment(s)
Si acu numai ce am adus masina la garaj dela tinichigiu.
De acuma incepe echiparea masinii. Eu sper ca a iesit bine caci a fost facuta la cuptor si am dat 15 milioane |
Maine am sa ma duc sa vad o pisica:D
|
2 Attachment(s)
Tis-ul -arata bine golful...spor la treaba
balint-pai zi si un buget care il ai pentru o masina noua sa iti dau eu idei:lol: R.Equinox- fitar jantele de pomana sa iti fie .... dule dupa bmw-ul ala...vino la mine sa iti dau eu jante adevarate nu farfuriile alea pe care le ai tu...te astept .... Jantele ti le dau asa gratis...pentru ca mai ajutat mult...;):-) balint - bmw-ul ala e mai mult de familie....decat de curse sau tuning... ionut.alex63-hai ca arata binisor bmw-ul lu taboku Iulianroscatu- c-am ieftina evacuarea...oricum...bafta la turat :D Tis-ul- ho ho destul de mare motor...cat consuma asa de curiozitate? la cati caluti ai akolo sigur consuma ceva... DariusAlexandru- baga dariuse ... vreau sa il vad si pe asta terminat :dance: killer23- imi plac jantele pe logan...chiar dau bine...bafta la cati mai multi kilometri fara accidente...ce sa zic de golf...na sunt copiii .. asa am fost si noi..mai stricam una alta pe la masinile tatilor nostri :lol: radu_cainamisir- radule lasa vorba si bagate pe treaba ca vreau sa vad loganul ala :shock: chiar imi place modelul mult prea mult ... il vinzi ?:lol: Si uite asa motanul se alege cu alte jante...de data asta sunt niste BBS LM *HQ* 17" si sa nu uitam de evacuarea noua care imi place la nebunie ... parca as fi intrun avion de vanatoare :D |
1 Attachment(s)
Masina a iesti de la vopsea..a iesit bine vopseaua..si acum e la cuptor la 35-40 grade...din fuga am reusit sa fac o poza
Attachment 2473987 @ionut.alex63-vreau sa o vad lowww @Iulianroscatu-Eu nu vreau bine..eu vreau foarte bine...si frumoasa evacuare.. @Tis-ul-Eu abia astept sa il vad gata:)) @killer23-Incearca un alb la jante;) @radu_cainamisir-Pentru o aripa sa vopsesti toata masina?...ti-o fac eu ..si ai sa vezi ca mana lui Equinox e sfanta..nu eu zic asta..zic altii:)) @cristy_dacia-Ma bucur ca iti place. @cristy_dacia-Aceeasi culoare?:( @Tomas_SlrR-Iti multumesc de oferta dar nu am nevoie..si frumoase jante pe pisica:) |
Quote:
bhei deci arata bine...dar daca nu vii sa iti alegi un set de jante calumea....ne suparam rau de tot ...:x |
cristy_dacia-arata ok ma!
Tomas_SlrR-nu se vinde! ! ! Equinox- fireste ca nu vreau sa vopsesc pt o aripa dar ma gandeam ca ar fi o ocazie buna daca tot am ajuns la partea asta. Ce zici te bagi? Vreau o vopsea alba si aripa ca noua am reusit sa montez cauciucele:D dar trb neaparat sa achizitionez o suspensie pt ca arata mult prea nasol asa. Mai bn mai astept sa strnag si iau una pe aer. Pe seara voi face niste poze cu noii "ciorapi" |
6 Attachment(s)
Oh sh*t ,nu posteaza omu' nimic cateva zile si gata sariti toti cu masini,din aceasta cauza nu o sa iau sa comentez fiecare masina in parte,de aceea va spun succes tuturor si spor la treaba.Ma scuzati ca fac acest lucru,dar de data asta am fost ocupat pana peste cap.
In primul rand scot Golfu la vanzare(motiv:ma apuc de Mx-5 pe AirRide).Pret Golf:5500E negociabil. Detalii: -caroserie impecabila ramforsata pentru a putea tine un motor TT(actualul) -interior schimbat (model G60) -kit exterior de G60 -grila cu suport de 4 faruri,ocupata cu 4 faruri galbene -kit suspensi AP -jante schimbate Zander 16" -radio CD cu suport iPod,Mp3,card. -inmatriculata RO,pe Calarasi,daca vreti sa cumparati si sa schimbati numarul,platesc eu taxele Daca vreti mai multe detalii vorbim pe messenger la sky_line995. In al doilea rand plec maine mai pe seara spre Germania,dar oricum masina este valabila si cat timp sunt eu plecat. |
R.Equinox Este tot rosu dar mai inchis decat cel care a fost inainte pe masina.
radu_cainamisir Ma bucur ca iti place. Tornado_90 Intra pe mess sa vb |
Din pacate(pentru cei interesati),am vandut masina lui cristy_dacia ,stiti vorba aceea "primul sosit primul servit".Asa ca acum ramane sa gasesc MX-5.
|
2 Attachment(s)
Si pana acuma golf 2-ul a fost echipat cu
- Interiorul - Toba Acu va trebui sa dezechipez si golf 3-ul pentru vopsit caci il voi face alb |
1 Attachment(s)
Vand jante Volk TE37 pe 17" x4 fara anvelope pret 450e fiecare
|
Azi am fost la ..::AnDy007::.. de l-am ajutat sa demonteze motorul depe masina.
Cand mai ai nevoie de ajutor ma anunti si vin la tine |
3 Attachment(s)
A iesit ursu de la cuptor..Sunt foarte multumit..maine incepe echiparea....
Attachment 2474227Attachment 2474228Attachment 2474229 @Tomas_SlrR-Mai vorbim noi.. @radu_cainamisir-Hai ca ma bag.. @Tornado_90-Pacat ca l-ai vandut..arata bestial! @cristy_dacia-Ma cate masini ai?:)) |
Quote:
|
Quote:
Oricum ce ai tu acolo iese bine,deci nici nu stii cat pot sa ador cum ii vine cu noua "haina".Bafta in continuare! Tomas Gata,nici nu le-ai luat bine ca le si vinzi?:lol: |
Tin sa va anunt ca Dms a ajuns in tara si ca este pe la Sibiu
|
cristy_dacia-te invidiez! ti-ai luat un super golf:(
Tornado_90-este "primul venit, primul servit" ca sa iasa rima, nu cum ai zis tu:)) Tomas_SlrR-fraticule merita toti banii! se potrivesc excelent R.Equinox-il prinde culoarea pe micut:P Ma scuzati ca nu am mai facut poze daca mi-a luat R.Equinox masina sa-i repare aripa si s-o vopseasca in Alb. A zis ca mi-o tine pana marti dar il strang eu cu usa cumva sa mi-o dea mai rpd:lol: R.Equinox-ne intelegem noi la pret;) |
2 Attachment(s)
@ionut.alex63: Frumos Logan-ul.
@killer23: Aştept să văd Toyota gata. :D @cristy_dacia: A ieşit bine Golf-ul. @Tomas_SlrR: Arată mai bine pisica cu noile jante. @R.Equinox: Îmi place.Bravo. :D Aşadar am pus uşile + macara pt. ambele uşi,oglinzi şi feţele de uşi Am montat şi aripile. Am pus şi geamurile,în afară de lunetă,care o voi monta deseară după ce pun portbagaj-ul. Am rezolvat şi instalaţia electrică. La ora 7:00 a ajuns motorul.Ne-am apucat deja de treabă. Era să uit,am montat şi capacul de la rezervor. :D Urmează să iau azi un alt Golf de la dezmembrări de pe care voi lua: -interiorul -portbagajul -capota -faruri/stopuri/semnalizări laterale pt. aripi -bandouri Aşa arată Golf-ul în momentul de faţă: |
3 Attachment(s)
Salut baieti! Superbe masini...tineti-o asa in continuare!;)
De dimineata am inceput prost:sadblinky, am luat o groapa...mama. Era plina de apa si am evitat eu alte gropi mai mici...si am intrat fix in ditamai groapa, mo*tii m*tii de groapa:anger:. Desigur, exista si pagube tot bratul stanga indoit. Acum am ajuns acasa, am lasat masina la un service si poate pana diseara o rezolva, sa speram.:sniff: |
Quote:
KidForDrift Pacat ,zi mersi ca nu a fost mai rau. DariusAlexandru Prinde forma,imi place cum sta asa joasa:)Spor la treaba. |
1 Attachment(s)
Job DONE!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning