![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
acuma da...sa vad:D
|
Exact asa am si eu,jocul,si o copie a lui.
|
3 Attachment(s)
My 1st love :X
Mai puneti si voi poze cu masini, haideti, mai cu viata baietii si fetele :D (sa nu zica lumea ca am ceva impotriva lor) 8) Audi RS4 ABT Tuning : |
Pai hai ma postati voi, ca de la astia vechi aveti destule, sa va vedem voi cu ce veniti nou pe forum.. in afara de "furat" PJ`uri si alte cele... faceti o masina (cum va`ti laudat) incercati :) Noutati Noutati ! Eu unu nu mai am timp nici sa deshcid pc`ul, foarte rar si atunci intru pe forum sa vad ce se mai petrece, dar vad ca voi NIMIC (MORT) tot :)) Bafta!
Vad ca CrazyEyes e cel mai activ, mai apare asa cate unu de colo colo in rest :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Mr.Extasy: "Stickers aka Wannabe PJ puse de mine pe masina."
Scz man, dar nu am inteles partea asta:?: pe masina sunt 2 decaluri simple din joc :) unde-i wannabe-iul? :)) |
Mai baieti...mi-ati facut pofta iar de jocul asta...(eu urmaresc forumul asta din umbra :lol:) cred ca l-am avut anul asta de 3 ori instalat, dar diseara ma apuc iar de el :twisted:.....o sa revin cu primul auto :D
|
4 Attachment(s)
O masina de categorie grea :D
La cine nu ii place masina asta, inseamna ca nu are nici-o legatura cu masinile :D si ar trebuii sa isi caute alt hobby 8) (joking) Am si inscris-o :X Vw 124 AMG Brabus Tuning : |
4 Attachment(s)
toata masina ii super;) da jantele sunt minunate;)
da ce ziceti de galant-u meu:X |
Quote:
|
Quote:
|
@ jurec@d!xxl : frumos galantul, dar mie nu imi place la o masina sa aiba 2 genti 1 culoare si celelalte alta culoare, aici e vb de gusturi, e frumoasa, imbinata bine, presiunea in pneuri verificata, poti iesi cu ea la drum :D
Daca vrei pune eroarea pe forum, si o sa incerc sa vad ce si cum... Bafta la tuning in continuare 2 all ;) |
@CrazyEyes-imi plac masinile tale....dar un singur lucru-daca ai da rezolutia la joc mai mare ar fi perfect la calitate...in rest totul e ok....da, apucate si tu de ceva mai complex...ceva sa surprinda forumu(asa cum o faceam eu )..fa niste pj marfa si ai sa vezi... Bafta
|
Quote:
|
aa....mi se pare ca se putea mult mai bine la quality...eu aveam 1280x1024 si se vedea mult mai bn ca la tn...inseamna ca ai placa video naspa....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am revenit, dupa cum spuneam mai devreme...am stat sa caut parti, dar nu am mai gasit ce am avut odata:sad:....daca ma puteti ajuta sa-mi aduc aminte...scaune sport, jenti pe '15, '17 si cauciucuri cu talon jos, volane(pe unde gasesc?)...am ceva dar nu ma multumesc :twisted:
Daca doriti ajutor si de la mine va pot ajuta cu placere - cunosc si eu cam toate chestiile din acest joc...;) Pana una alta, un Focus si un Civic :lol: - |
Quote:
mersi |
Quote:
|
1 Attachment(s)
jurec@d!xxl uite garajul extragi ce-i in arhiva in Street Legal Racing(folderul jocului, cred k stii ;) ) \misc ....
Da la Focus nu am stat sa-i fac si suspensia i-am pus niste jante si atat...revin cu tunareli :lol: |
Quote:
|
Quote:
apropo...punto mk1 este? :(( |
5 Attachment(s)
O sa-mi manace noptile jocul asta :caffine:
Un Lancer de noapte buna :lol: |
@aleyx_oltcit: Din pacate nu e !! dar sunt sificiente masini care ies frumos ;)
@Cypos: da frumoase masini, da zik pt toti incercati cva mai complex cva diferit ca masini simple poate face oricine, nush incercati si voi un PJ incercati alt cva cva NOU ! bafta la tunarit ;) |
Sal Mikidude vreau sa fac niste paintjob-uri sau un stop un far colorat ajuta-ma cu niste tutoriale te rog ;)
|
Quote:
|
@Cypos: ca sa modifici faruri stopuri la unele masini e mai greu iti trb cva programe pt texture pt alea dar de ex la bmw e30 poti sa le faci doar din texture cva, sa le faci mai negre ma rog sti tu despre ce vb, si pt PJ ai nevoie de Photoshop si un tutorial pe care il gasesti pe GOM ! Unu uite`l aici http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2769 !!
@aleyx_oltcit: =)) da buna ideea :)) ai putea sa incerci :)) da si la SLRR iti trb banii =)) da ai cheats pt bani :)) |
ma duc langa masina spun begformoney ..si iau o surubelnita in mana sa vad daca functioneaza :))
|
salit tuturor userilor as vrea sa postez si eu nijte masini dar nu prea ma pricep cn ma poate ajuta ii multumesc
|
Quote:
@aleyx_oltcit: LooL =)))) Ia incearca poate merge, sa imi zici si mie ca ma duc si eu asa :!: |
da as vrea sa postez nijte poze
|
Quote:
|
Cypos ms pentru garaj sper sa mearga:D:D:DD:
|
deci cum fac pozele in afara de PrtScr! ca e folder cu screenshots in joc...akm reinstall totul de la 0 si si cu backup si sper sa nu mai am probl ca vreau sa fac si o cariera fara cheats! stie cineva sau o mai incercat daca nu mai folosesc slrr editoru' da mai putine (sa nu zic de loc) errori?
ms si bafta |
nu este adevarat...slrr editor nu da nici o eroare...erorile din joc sunt de la BUG-urile de la moduri(masini.jenti...etc)....si poze sa faci in joc ca sa se salveze in folderul screenshots tre sa apesi F12 si se salveaza .tga ceea ce inseamna ca iti trebuie ori photoshop ori dds convertor ca sa poti sa le faci .jpeg....
|
5 Attachment(s)
Acelasi Lancer - update 1 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning