![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
salutare colegi. am probleme cu farurile unu e matuit si unu se abureste in continuu la un astra h. cine ma poate ajuta cu un service sau vreun meserias care sa ma scape de probleme
|
Cel care se abureste are capacele?
Pt polish faruri incearca 0761902902, Claudiu (LCF) |
Quote:
Si eu tot astra H am , farurile mi leam polisat pe interioara la Iulius ,35ron/far , si problema cu aburirea o am si eu pe stanga cand ploua , am vro ciupitura pe undeva , poti sa demontezi farul sa cauti si sa astupi ;) |
baieti am si eu nevoie sa inchiriez o platforma sa aduc o masina din germania la bacau/constanta ... sau pe trailer daca stiti unde am si eu loc...as fi recunascator pt un numar de tel si un pret
|
SaLut o īntrebare care știe pe careva cu desene aerograf mersi
|
Incearca la baiatul cu tatuaje de la Dacia.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un service care curata bine injectoarele common rail? |
Are cineva din īntāmplare sau ştie unde găsesc un capac pentru lampa de la parasolar ? (Golf4)
Geva gen http://i40.tinypic.com/540o5.jpg ? |
la dezmebrari!!
|
Care mai sunt preturile la echilibrat jante tabla 15 de iarna si montat pe masina?
|
Quote:
|
Quote:
|
cu tot cu schimb
el vrea doar sa le monteze+echilibreze |
Am rezolvat cu 35lei, echilibrat si pus pe masina
|
un garaj de inchiriat stie cineva ?
de la cea mai scurta perioada 2 zile ...la cea mai lunga 3 luni ? si un pret daca se poate si pt 2 zile si pt 3 luni |
La tomis in parcare, 100-130lei ptr motor si ~200lei pentru masini pe luna.
|
Quote:
|
stie cineva cum se circula spre bucuresti zilele astea ? ce-i mai recomandat autostrada sau drumul vechi?
|
Quote:
Foarte prost maxim 100 pe autostrada la aceasta ora si pe portiuni foarte mici! |
aveti idee unde gasesc si eu covoras antiderapant pentru bordul masinii ?
|
la orice hypermarket din Constanta
|
n-am gasit
|
Cauta pe okazii covoras antiderapant auto
|
stiu ca sunt. deasemenea am gasit si pe alte site-uri de piese auto, dar ma gandeam ca gasesc undeva mai la indemana in oras, sa nu astept curier si sa platesc transportul mai mult decat produsul.
ma gandeam ca poate stie cineva vre-un magazin in oras, ca nu imi convine sa bat orasul aiurea pe vremea asta |
Quote:
|
covoras antiderapant pentru bord ( pe care pui telefon, acareturi, etc. ) nu covorase auto
|
Quote:
|
asa am sa fac. sper ca au program de Apocalipsa
|
Quote:
|
Cum a ajuns topicu asta, sa se intrebe de unde se iau covorase pentru bord. :lol:
|
S-a deschis si anul acesta patinuarul auto de la aqua magic va asteptam!! :D:D:))
|
Quote:
|
am gasit la auchan. multumesc de raspunsuri
|
feriti-va de un logan albastru inchis cu CT XX MAF la numar. se pare ca umbla cu bujia pe langa masini, in special prin Mamaia
|
Are cineva prin debara 2 capace de boxe ovale 6*9? Cam asa ceva http://www.global-electronic.ro/imag...15/GRL6900.jpg ?
|
Salutari si La multi ani !!!
stie cineva pe unde pot gasi carbuni pt. motorul de stergator spate golf 4 SDI hatchback din 1999 ??? am tot intrebat/cautat pe la magazinele de piese si nu au asa ceva...:cry: ... si costa cam multicel ca sa'l cumpar de nou...:sad:...Multumesc |
hellp me
am si eu o intrebare daca nu mai am baterie la masina are ceva daca o las pe masina??
|
3 Attachment(s)
Ar fi mai bine sa o dai jos si sa o pui pe un redresor sa o incarci, poate o salvezi si o mai folosesti ceva timp.
Aveti idee dragi colegi unde gasesc si eu asa ceva prin C-ta? (magazinele de bricolat le-am luat la rand, mai putin bricostore, si nu am gasit ce imi trebuia): |
pana mea o am de 6 ani si nam redresor!! daca are cineva sa imi imprumute
|
E de preferat sa o dai jos de pe masina. Dupa 6 ani, probabil ca nu o ajuta nici redresorul. Te sfatuiesc sa NU o arunci pentru ca atunci cand iei una noua, vei primi reducere pentru cea veche, si din cate stiu, trebuie sa o duci pe cea veche obligatoriu (sper sa nu ma insel.)
|
Multumesc de informatie!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning