![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Duminica viitoare...pe 9.12....la 12.30 pe B1Tv...Anonymous Constanta
|
abea astept sa vad emisiunea ..............sa vad ce intrebari mai pune Laura :lol: ......
|
Lasa intrebarile. Sa vezi ce raspunsuri dam noi...
|
hehe treaba treaba ... sunt curios ...
|
Quote:
daca e curat ..poate poate ;) |
Au fost deja filmarile....masina mea si a lui Ceres vor fii prezentate in emisiuni diferite la Rubrica "Masina Saptamanii"...iar duminica va fii prezentarea clubului (membrii si masini)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un mic "preview"...:)
|
Quote:
|
vin mah, daca insisti tu :D:D:D
numai sa nu ma lasi cu padurea pe drum pe undeva, ca o dau la facut focul pe urma :):):) |
Continuati pe mess va rog...:)
|
Atentie mare ziua cand mergeti pe Tomis inspre port aproape de intersectia de la Miga politia sta ascunsa intr-un Aveo negru pe partea stanga. Nu am vazut daca e si radar
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
si eu am vazut aveo ala negru .. nu e radar .. stau prostii in el si din cand in cand mai ies si trag pe dreapta
|
mai e un vento gri metalizat cu radar xx-09-RDR , eu nu il mai vazusem inainte , aveti grija ca e activ acum
|
vento are si radar pe el dar pleaca insotit de loganul rosu cu folii .se gasesc de obicei pe lapusneanu intre dacia si bulevard la trecerea de pietoni sau la cea de la rustic pe tomis
|
Mai este si un logan galben cu numar de bucuresti care sta la arsura pe 1mai !!!
|
exact cum fac gaborii ....vb de cate unii cu ceilalti colegi ...."vezi ca ala umbla pe acolo ,in seara asta era pe dincolo" asa vb si noi de ei acum ......mai ca era la gara ...mai ca aia se intalnesc ...mai ca unii sta pe nush unde ....:D:D:D:D 2 gasti :D :D:D:D
|
vineri seara erau cu radaru inainte de podul din 5 cum te duci spre iesirea din ct si opreau dupa pod.Au inceput sa-l bage si acolo cel putin 1 data pe sapt...asa ca nu o mai arde-ti golaneste in zona ca nu se stie.
|
AZI LA B1 TV...ora 12.30...Anonymous MotorSport Constanta !
|
Dogarel .... ;) bravo .... stie sa vorbeasca ;)
|
super emisiunea .. nus ce prezentare v-a facut .. in afara de 2 - 3 masini .... bine .. e tipic pentru ei .. si nu sunt la prima buleala .. au mai facut-o si cu alte cluburi ...
|
Cam putin, despre ce TT era vorba ca nu au aratat decat putin din interior. Eu asteptam sa prezinte coupe-ul, cu care dadusera atatea cadre, bertonele de care nu stiu nimic, si mai erau cateva masini interesante. Oricum e un inceput :)
|
Quote:
Se poate vedea undeva online emisiunea? Sau a inregistrat cineva? |
vezi ca este in reluare luni .. da nu stiu pe la ce ora .. vezi si tu pe site la ei .. la bt1 ( ne scuzati ) .. ca trebuie sa aiba program .. si uite-te luni pe la pranz parca
|
Nu a fost tot...va continua si duminica viitoare cu masina lui Ceres si cealalta (inainte de Craciun ca e rosie) cu a mea..:)
|
Am si eu o curiozitate...cum se fac treburile astea ...se face vreun contract cu respectiva televiziune ?
|
Cica maine la 15:40 o sa fie reluarea, bagati in agenda la tel :D
|
tipic lor ... habar nu au sa prezinte masinile ..... andresanca nu mai spun .... nu are nici o treaba ....
|
Sa vedem emisiunea viitoare...dc vor prezenta varianta "detaliata" :)
|
daca era vorba sa faca altceva pun pariu ca reusea mai bine ... indiferent de cati erati acolo :))
|
care a fost rpima intrebare ? cumva ....""AI MOTORU CURAT ?"" sau va zis ceva de genu ...deschide capota sa vad daca ai motoru curat .......
astia de la emisune credea ca daca o baga pe andresan sa prezinte vor da lovitura ....eh draq......ca daca ar fii ea mare striptelnitza stie sa si prezinte o emisiune auto .... nu am apucat sa vad emisiunea ....ma uit si eu al reluare |
E pe undeva pe net emisiunea?
|
Au aparut Brazii ... in tomis 3 ;) ..
intre 500 si 800 molizi frumosi intre 800 - 1500 brazi .. spor la cumparaturi ;) |
2 Attachment(s)
offf,
amintiri de asta vara,... ne plimbam cu cabrio si acuma cumparam deja brazi,... Attachment 406195Attachment 406196 :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Tu te plimbai cu cabrio :D io cu geamu lasat. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning