Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii.html)

02PSR 05-12-11 23:46

Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii

intrebare: unde pot posta sa cer ajutor de la cineva sa imi faca un VT la masina mea ? multumesc si ....scuze de offtopic

R.Equinox 06-12-11 16:12

5 Attachment(s)
Salut la toata lumea....de 2 sapt am instalat si eu 3d si ma tot chinui cu el..am invatat cat de cat....dar nu e destul...Nimeni nu sa nascut invatat...

Am inceput cu o mica toba..nu a iesit perfect dar totusi..si daca se poate..un id ceva pe Pm sa ma mai ajute..cineva priceput...Multumesc...

andreysc7 06-12-11 16:38

tutorialul cu toba este de pe tutorial-z.com :) ? (ti-a iesit bine)

R.Equinox 06-12-11 16:49

Quote:

Originally Posted by andreysc7 (Post 4762568)
tutorialul cu toba este de pe tutorial-z.com :) ? (ti-a iesit bine)

Da de acolo este...Sunt destul de bune..Am sa incerc sa fac o toba cu doua iesiri..Chiar va rog sa ma ajute cineva...am vazut ca unii se pricep pe aici...si daca poate sa imi deie un pm cu id lui si sa ma ajute ...Multumesc inca odata

andreysc7 06-12-11 16:50

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4762585)
Da de acolo este...Sunt destul de bune..Am sa incerc sa fac o toba cu doua iesiri..Chiar va rog sa ma ajute cineva...am vazut ca unii se pricep pe aici...si daca poate sa imi deie un pm cu id lui si sa ma ajute ...Multumesc inca odata

E site-ul meu ala :D 80% din tutoriale sunt facute de mine :) Poti cere ajutor si acolo :)

valy1233 06-12-11 17:51

Quote:

Originally Posted by andreysc7 (Post 4762590)
E site-ul meu ala :D 80% din tutoriale sunt facute de mine :) Poti cere ajutor si acolo :)

cu exceptia acestuia,facut de mine :D

faith 05-02-12 15:06

3 Attachment(s)
am si eu o problema si sper sa ma poata ajuta cineva,am incercat sa pun o textura cu UNWRAP dar se intampla ceva ciudat in material editor imi vede textura dar in EDIT UVW nu ,exista cumva vreo setare care rezolva problema?am pus niste print screen-uri sa se inteleaga mai bine problema

andy design x 23-03-12 17:09

2 Attachment(s)
Am încercat şi eu să fac un etrier şi jante.Cum vi se par?

frost_dani 18-07-12 23:53

putem canta vesnica pomenire pe aici...oricum nu se uita nimeni:D:rolleyes2

adi19 24-07-12 21:06

1 Attachment(s)
Salut,sunt nou pe aici,lucrez in 3d max cam de vreun an,recent am terminat o janta,ce ziceti?

andreysc7 24-07-12 21:09

Quote:

Originally Posted by adi19 (Post 5114168)
Salut,sunt nou pe aici,lucrez in 3d max cam de vreun an,recent am terminat o janta,ce ziceti?

Arata ok, desi intr-un an jumate nu cred ca ai fost foarte motivat :). Sau na, poate nu ai avut timp sa te ocupi toata ziua de 3D. Daca ai nevoie de ajutor, sau tutoriale foarte detaliate care explica totul, poti sa arunci o privire pe tutorial-z.com . Daca ai nevoie de ajutor ma gasesti aici pe 4tuning sau pe tutorial-z.com pe forum :) .

TAZ 25-07-12 10:30

1 Attachment(s)
Salutare

Nu stiu daca este locul potrivit dar totusi va intreb :)
Imi poate face cineva din PDF-ul atasat un DXF? trebuie date si cotele pt DXF?

multumesc

andreysc7 25-07-12 10:33

Quote:

Originally Posted by TAZ (Post 5114667)
Salutare

Nu stiu daca este locul potrivit dar totusi va intreb :)
Imi poate face cineva din PDF-ul atasat un DXF? trebuie date si cotele pt DXF?

multumesc

verifica din nou pdf-ul. Ca nu e decat AlpineF'1Status. DXF se face in autocad ? nu ?

verifica si link-ul asta >>> http://anydwg.com/pdf-to-dxf.html

TAZ 25-07-12 11:59

Quote:

Originally Posted by andreysc7 (Post 5114671)
verifica din nou pdf-ul. Ca nu e decat AlpineF'1Status. DXF se face in autocad ? nu ?

verifica si link-ul asta >>> http://anydwg.com/pdf-to-dxf.html

Exact atat trebuie sa fie. Acel text il vreau in DXF. DXF se face in autcat, corect.
Am incercat zeci de conversii cu programele mici si se pierde enorm din calitate. Tot ce inseamna forma rotunda se converteste in linii si nu vreau asta.

Va zic si la ce imi trebuie, cu acest dxf se poate taia la router. In final vreau sa tai dupa acest DXF in plexiglass si in mdf iar literele din plexi sa fie introduse in gaurile din mdf ;)

ma poate ajuta cineva? daca este nevoie de cote le pot da

merci
Taz

andreysc7 25-07-12 12:01

Quote:

Originally Posted by TAZ (Post 5114780)
Exact atat trebuie sa fie. Acel text il vreau in DXF. DXF se face in autcat, corect.
Am incercat zeci de conversii cu programele mici si se pierde enorm din calitate. Tot ce inseamna forma rotunda se converteste in linii si nu vreau asta

Spune-mi cu ce font e scris, ca ti-l fac putin mai tarziu

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning