![]() |
Re: Club Renault 5
am mare mare nevoie de sinele pt scaunele fata!!!sau de scaune rabatabile....
|
Chiar nu are nimeni polita din spate de la luneta .. ?
sau unde gasesc sa cumpar una ... ? ? sau pe unde sunt dezmembrari de 5-uri .. :?: |
un carburator bun de ren 5 turbo gasesc?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
question... mi-am tras bara noua si cum diferenta de la bara simpla la bara cu locuri de proiectoare + proiectoare era de peste 100 eur (fara tva:D) am ales bara simpla... de proiectoare am totusi nevoie, si am facut un virtual tuning... astept pareri pozitive, negative, agresive etc.
|
Dak o sa iasa k in poza e chiar OK,dar parerea mea e sa nu-ti bati capul si energia,putem trai si fara proiectoare :P:D
|
am vreo 3 luni de cand nu mai merg cu proiectoare, ce-i drept, dar sa stii ca ma ajutau destul de mult seara in bucuresti la gropi, desi le aveam puse destul de sus, aproape de numar. oricum, inca ma gandesc intre varianta asta si cea cu ele dreptunghiulare in locurile originale... daca iese bine dai o bere si te ajut sa-ti montezi si tu
|
stie cineva de unde pot sa iau si io o nuca de la cutia de viteze?
|
Quote:
referitor la masina nu mi-am adus dar intentionez sigur prin august ca o sa fac o iesire , problema e ca este si sotia cu mine care imi baga bete in roate oricum ms. mult bafta |
Deci nu imi vine sa cred.... persoana care a cumparat R5 cu numere HIE l-a cumparat si pe ala gri al lui Dni.... are acum un R5 alb, unu Tungsten Grey si un Corrado (sau Scirocco) nu stiu diferenta si nu m-a interesat. F tare... daca as avea bani mi-as lua si eu cateva R5-uri :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning