![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Macar astea tinele:))
|
nu cred ca nu o sa dea bine pe masina ca sunt prea marfa rotile :X bafta cu ele si chiar ca ar fi timpul sa te opresti la o pereche :))
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ai spus stop de vreo 20 de ori pana acum:))au iesit blana rau buzele...astept sa le vad pe masina dupa ce trece zapada asta imputita:lol:
|
Parca am fi toti copii de 10 ani si asteptam vacanta de vara ... asa suntem noi cu caldura :)) majoritate de pe forumul asta vrem varaaaaa :lalala:
|
Quote:
Quote:
PS. iar am ramas suspendat astazi , de 2 ori in 10 minute. :| Doamne fereste |
Quote:
In primavara o vedem pe bara ... :) In rest , nimic la masina. Schimbat mp3-ul , re-cumparat bara stabilizatoare , si prelungirea de la muntiu si cam atat. Urmeaza cauciucuri 195 45 sau 205 40 ..sa vedem ce gasim :) |
Quote:
multumesc si eu pentru lampi |
Quote:
Bafta |
1 Attachment(s)
S-a montat prelungirea de la muntiu , s-au achizitionat 4x 195 45 r16 si au ajuns si jantele acasaaaa ...Multumiri inca o data lui Detman pentru polisarea buzelor , au iesit fantastic dupa parerea mea.
Astazi sper sa urc jantele sus ...momentan o poza cu-o janta. to be continued .... |
Wei daca vrei sa vinzi jantele (ca nu sunt sigur pe tine ca le pastrezi) sa ma suni si pe mine poate sunt in bani atunci :-). Bafta!
P.S. Super tari... |
7 Attachment(s)
Inca echipata de iarna , urmeaza saptamana asta sa montez bara fata si daca`mi permite garda la sol , sa-o mai cobor 1 - 1.5cm pe fata.
Sunt foarte incantat de strech-ul optinut si de cum dau pe masina. @ Claus - cred ca ai de asteptat , am renuntat la sportul de schimbat jante. |
Quote:
Is mortale jantele,acuma numai sa se mai indrepte vremea sa dai un jet pe masina sa pui niste poze mai faine:-) Cnad ai timp da o tura pe la Asachi sa le vada si ochiul meu :lol::lol: |
Super frumoasa:shock: parca jantele astea sunt de la mama lor:-P
|
Criminale !!! bafta in continuare !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning