Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-07-APV 21-01-07 01:21

Re: Constanta - Accidente

Un accident urat cred imediat dupa miezul noptii la icil un logan si un ursulet. Loganul are partea stanga fata distrusa complet, cred ca a vrut sa intoarca inainte de semafor, iar ursuletul venea cu viteza pe linia de tramvai si cred ca a incercat sa evite coliziunea dar nu a mai avut timp si a lovit loganul apoi invartindu-se pana dupa intersectie trecand la un metru de bordura si stalp. A fost o victima care a fost transportata la spital. Am poze dar momentan nu am cum sa le scot. Revin

GABBY_ 21-01-07 01:33

eu cred ca loganul venea dinspre trompi iar ursul dinspre casa de cultura ,nu s-a respectat semaforul .parerea mea acum.sigur va iesii ursul de vina ,viteza clar

CT-07-APV 21-01-07 01:35

Ai fost si tu acolo Gabby? Eu am vorbit cu cei de fata si asa au zis. Daca sti tu alta varianta asa o fi

GABBY_ 21-01-07 01:53

un pic de atentie si cred ca putea fi evitat ,atat zic.acum nu mai conteaza cine a fost .

ct03nut 21-01-07 03:19

2 Attachment(s)
poze :-P oricum este de apreciat ca la logan usile fata se inchideau si se deschideau perfect.

lolek 21-01-07 09:11

care cum de unde venea?

ct03nut 21-01-07 10:07

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 707601)
eu cred ca loganul venea dinspre trompi iar ursul dinspre casa de cultura ,nu s-a respectat semaforul .parerea mea acum.sigur va iesii ursul de vina ,viteza clar

nu ai vazut franele de 20 de metri pe banda cu bmwu? versiunea ta nu e buna :)

CT-87-ADY 21-01-07 11:34

aman2 veneau dinspre casa de cultura!

sonykel 21-01-07 12:44

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 707913)
aman2 veneau dinspre casa de cultura!

pai si cum sau lovit???

GABBY_ 21-01-07 12:54

logan cred ca a vrut sa intoarca sau mama lor de table :) imp e viteza trebuia combinata cu un pic de atentie

CT-87-ADY 21-01-07 13:15

Deci...
Bmw`u venea TARE pe a2a linie de tramvai(pe aia de pe contrasens... cum ar venii) iar Loganul a vrut sa faca stanga la semafor spre Repr. Audi sau sa intoarca... si BMW`u a depasit prin stanga.. sia sta a fost...
ce`i asa greu?

CT-05-UST 22-01-07 09:46

acum vreo luna jumate se dadea unu cu un tico la liniutze in port : s-a dat cu dacie a facut s-a dat cu cielo a facut s-a dat cu a4 a facut cu clio 2 s-a dat de 3 ori si a treia oara a fost fatitica pt el a ramas fara frane si s-a infipt in bariera mare pakt de ticolino ala fugea tare bine

:)) acum am vazut ce am scris cu a4 nu a facut da s-a tinut in portiera din fata pana la sfarsit :))

omarica 24-01-07 17:33

am vazut si eu la stiri....asteaptam poze daca are cineva :)

GABBY_ 24-01-07 18:16

zi doamne fereste,nu ii face prosti ,maine poti fi in locul lor.la faze din astea cand nu exista figuri si terbilism ...zi doamne fereste

BuGyy 24-01-07 18:59

acum cateva luni a fost un caz similar la interectie la casa de cultura numa ca erau 2 salvari :))))!!!

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning