![]() |
Re: Constanta - Accidente
Un accident urat cred imediat dupa miezul noptii la icil un logan si un ursulet. Loganul are partea stanga fata distrusa complet, cred ca a vrut sa intoarca inainte de semafor, iar ursuletul venea cu viteza pe linia de tramvai si cred ca a incercat sa evite coliziunea dar nu a mai avut timp si a lovit loganul apoi invartindu-se pana dupa intersectie trecand la un metru de bordura si stalp. A fost o victima care a fost transportata la spital. Am poze dar momentan nu am cum sa le scot. Revin
|
eu cred ca loganul venea dinspre trompi iar ursul dinspre casa de cultura ,nu s-a respectat semaforul .parerea mea acum.sigur va iesii ursul de vina ,viteza clar
|
Ai fost si tu acolo Gabby? Eu am vorbit cu cei de fata si asa au zis. Daca sti tu alta varianta asa o fi
|
un pic de atentie si cred ca putea fi evitat ,atat zic.acum nu mai conteaza cine a fost .
|
2 Attachment(s)
poze :-P oricum este de apreciat ca la logan usile fata se inchideau si se deschideau perfect.
|
care cum de unde venea?
|
Quote:
|
aman2 veneau dinspre casa de cultura!
|
Quote:
|
logan cred ca a vrut sa intoarca sau mama lor de table :) imp e viteza trebuia combinata cu un pic de atentie
|
Deci...
Bmw`u venea TARE pe a2a linie de tramvai(pe aia de pe contrasens... cum ar venii) iar Loganul a vrut sa faca stanga la semafor spre Repr. Audi sau sa intoarca... si BMW`u a depasit prin stanga.. sia sta a fost... ce`i asa greu? |
acum vreo luna jumate se dadea unu cu un tico la liniutze in port : s-a dat cu dacie a facut s-a dat cu cielo a facut s-a dat cu a4 a facut cu clio 2 s-a dat de 3 ori si a treia oara a fost fatitica pt el a ramas fara frane si s-a infipt in bariera mare pakt de ticolino ala fugea tare bine
:)) acum am vazut ce am scris cu a4 nu a facut da s-a tinut in portiera din fata pana la sfarsit :)) |
am vazut si eu la stiri....asteaptam poze daca are cineva :)
|
zi doamne fereste,nu ii face prosti ,maine poti fi in locul lor.la faze din astea cand nu exista figuri si terbilism ...zi doamne fereste
|
acum cateva luni a fost un caz similar la interectie la casa de cultura numa ca erau 2 salvari :))))!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning