Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse poze/filme (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7038-diverse-poze-filme.html)

Co5m1n eXtreme 23-10-06 22:51

Re: Diverse poze/filme

hai k ies pa all

Iricsa 23-10-06 23:00

nb, vise placute...;)

DJ e-Jay 23-10-06 23:14

Ce ai facut DONULE ? parca o facai albestru deschis ?

bogdan_wrc 24-10-06 08:36

asa a vrut, dar i-a scapat un pic de ulei (stii ca pierde...pe sub motor) in vopsea si cum uleiul e asa negru rau de tot (deh..."forjata la maxim") asa a iesit vopseaua!... se mai intampla!
donule, cat scoti tu pana la 100 ?

DONU' 24-10-06 13:46

0-100 km/h cronometrat, cu benzina OMV Super 100 sau cu MOL Euro 5, scot 7,5 secunde.
Am vrut un albastru cat mai deschis care sa bata in argintiu insa omu' n-a reusit sa faca rost de culoare si mi-a facut-o asa.
Oricum noaptea masina pare neagra iar ziua are albastrul asta shmeker rau de tot. Imi place mult cum a iesit.
Vad ca deja stie tot orasul ca am scos-o pe strazi.
Ieri cel putin... m-am jucat cu ea la toate semafoarele, limitari, ambalari, plecari spectaculoase cu rotile pe spate blocate in timpul mersului... ;), nebunie curata, ca sa nu mai zic ca seara am facut in derapaj tot rondul de la gara de sud si cand ma intorceam pe bulevard in fatza mea era un logan si n-aveam loc de el. L-am depasit pe contrasens ca sa vad apoi ca erau 2 gabori in masina. Logan albastru cu folie (o fi omologata?) :lol:
Asa ca dragilor, ne vedem pe strazi!

bogdan_wrc 24-10-06 14:30

si cum...
???
nu comentezi nimic despre ce am scris eu ? :D :D :))

ps: mult noroc cu ea ;)

tre 25-10-06 03:54

pai sa te dai cu kostas atunci ma nu cu mine, ca a lui ar trebui cam 7,2 sa scoata pan la 100. in ce treapta esti cand atingi 100?

DONU' 25-10-06 17:00

Intr-a doua (ca ma duce pana la 110) dar la 110 e sarita din cuplu...; eu schimb a treia cam pe la 95-100 km/h

tre 29-10-06 00:12

din ce e sarita ma?! :D

in fine, zi-mi si mie, treptele 1, 2 si 3 la cati km/h ajung si la cate ture schimbi.

DRooPY 29-10-06 15:31

DONule si cutia ce zice frate!

DONU' 30-10-06 01:20

Cutia este praf in momentul de fatza. Ca sa mai mearga ar trebui schimbati doi rulmenti.
Am cumparat alta cutie, un F20 (de SFI) pe care o voi monta saptamana asta sper pe masina.
F13-le n-a rezistat prea mult fiind cutie de motor de 1.6.

T@zMania 30-10-06 10:37

2 Attachment(s)
doua poze cu bestia.....inca nefinisata mai am de lucru....

T@zMania 30-10-06 12:43

1 Attachment(s)
multzumesc.....nu sunt leduri sunt neoane si nu stiu de ce draq nu mai merg....am facut legaturile prost....la sarsitul saptamanii se fac ultimele finisaje,se pun neoanele sub praguri,se poliseaza...etc...etc....si in 2 saptamani incepe lucrul la interior;)imbracat in piele,ecrane lcd in tetiere,un dvd incastrat in bord....ca in imagine si multe altele,sunt deschis la idei,sfaturi si critici....
ecranul in bord ceva de genul....;)

T@zMania 30-10-06 12:47

sa-mi bag picioarele am scris un post si a aparut pe o pagina in urma in loc sa apara ultimul.....cel cu poza cu dvd-ul in bord trebuia sa apara ianintea postului asta si a aparut cu o pagina in urma....la draq:D

T@zMania 30-10-06 12:50

ma ce draq are saitu' asta ?am facut doua posturi si in loc sa apara pe ultima pagina au aparut pe o pagina in urma?!

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning