Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

Alex30 24-05-10 22:40

Re: My KYS !!

Si care e stresul la bara ?

B-61-KYS 24-05-10 22:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3387073)
Si care e stresul la bara ?

bara spate nu imi vine cum trebuie... Am reusit sa o ridic perfect insa in partea stanga, spre roata tot mai am un loc care ma streseaza si nu sh cum sa fac ptr ca prinderea barii de caroserie este ruginita si stricata si nu mai am in ce prinde!
ma gandesc la alte variante..

golidix 24-05-10 23:06

culoarea asta are priza prin brasov un rover si un pegeot 206 au adoptat colatarea masini.

Tazmaniak 24-05-10 23:06

Im place mult loganul asta :) Bravo!

Alex30 24-05-10 23:08

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3387138)
bara spate nu imi vine cum trebuie... Am reusit sa o ridic perfect insa in partea stanga, spre roata tot mai am un loc care ma streseaza si nu sh cum sa fac ptr ca prinderea barii de caroserie este ruginita si stricata si nu mai am in ce prinde!
ma gandesc la alte variante..

Exact la aia ma gandeam si eu dar am zis ca poate mesteresti la altceva :-). Asa sta si la mine si am vazut la mai multi...si pe mine ma enerveaza ca sunt tipicar :D

B-61-KYS 24-05-10 23:37

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3387195)
Exact la aia ma gandeam si eu dar am zis ca poate mesteresti la altceva :-). Asa sta si la mine si am vazut la mai multi...si pe mine ma enerveaza ca sunt tipicar :D

@golidix - mi-ai dat cea mai proasta veste :)) ma asteptam sa deschid noi "orizonturi" dar nici asa rpd :) asta e...gasesc la anu alta culoare unicat :-P
@Tazmaniak - Multumesc ptr apreciere...incerc sa-l fac frumos ptr mine, iar daca place si altora cu atat mai bine :)
@alex30 - tre sa recunoastem - nu e decat un Logan...Ptr cei tipicari e cam greu sa-l duci unde trebuie. La bara fata, treaba e rezolvata...

golidix 25-05-10 09:40

daca tot ti-am dat o veste proasta.... macar sa iti spun ca pe loganu tau vine mai bine decat pe celalalte masini vazute cu nuanta asta :D viitoarea optiune dupa mine flacara violet...
Apropo cum de ai ales culoarea asta ? ca eu am un nokia e 65 si are aceeasi culoare :shock:

https://www.samstores.com/_images/pr...okia%20E65.jpg

B-61-KYS 25-05-10 10:45

[QUOTE=golidix;3387722]daca tot ti-am dat o veste proasta.... macar sa iti spun ca pe loganu tau vine mai bine decat pe celalalte masini vazute cu nuanta asta :D viitoarea optiune dupa mine flacara violet...
Apropo cum de ai ales culoarea asta ? ca eu am un nokia e 65 si are aceeasi culoare :shock:

Oleeeeee :) asta da veste buna ! Cum am ales ?? Simplu ! Eram in fata culorilor si am intrebat : ce culoare nu s-a facut EVER in Romania ? :) si din cele expuse asta mi-a facut cu ochiul..

Alex30 25-05-10 13:32

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3387265)
@golidix - mi-ai dat cea mai proasta veste :)) ma asteptam sa deschid noi "orizonturi" dar nici asa rpd :) asta e...gasesc la anu alta culoare unicat :-P
@Tazmaniak - Multumesc ptr apreciere...incerc sa-l fac frumos ptr mine, iar daca place si altora cu atat mai bine :)
@alex30 - tre sa recunoastem - nu e decat un Logan...Ptr cei tipicari e cam greu sa-l duci unde trebuie. La bara fata, treaba e rezolvata...

Corect e Logan,e Dacia...nu toate sunt la fix dar oricum chestia aia nu o sa strice o masina :-). Deci in concluzie si cu bara aia putin mai jos, KYS-ul tot ramane un logan frumos si cu bun gust

Vorba aia...Altii mor si asa n-au :lol:

B-99-SAA 25-05-10 13:42

mda... cam naspa luftu ala la bara spate, dar se rezolva. cat despre difuser, asa cum zise geo, merge oricare... dar daca ar fi dupa mine as alege negru mat, parca face un contrast mai frumos.

nrgia 25-05-10 15:20

Frumos loganu',l'am admirat si la romexpo,am poze prin telefon cu el :-) , chiar e unikt ;) ,tine'o tot asa!

B-61-KYS 29-05-10 00:34

21 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nrgia (Post 3388636)
Frumos loganu',l'am admirat si la romexpo,am poze prin telefon cu el :-) , chiar e unikt ;) ,tine'o tot asa!

Multumesc Nrgia :)
Azi i-am facut baita...am scuipat-o de deochi si am iesit la o f scurta sesiune foto cu noul eleron de luneta in prim-plan.

Danutz Bratosin 29-05-10 00:38

Chiar ca merita o baitza:D ieri statea saraca in soare si cu ditamai stratu de praf pe ea:???:
Pe unde o plimbasi? gara de est? (ultimele poze)

Tis-ul 29-05-10 08:13

Salut! am vazut masina la romexpo dar eu de abia ieri mi-am dat seama ca este aceasi masina :lol: :D Nu prea imi plac mie loganele astea(pentru ca vezi la tot coltu...Nu le-ar place sa aiba alta masina fata de ceilalti 200000 de romani cu logan??)...Dar al tau e chiar deosebit!

Alex30 29-05-10 11:10

Bravo KYS sesiunea foto cu noul eleron :-). Ce pacat ca i-ai facut baita la Bucuresti...credeam ca il faci si pe el fericit (si pe noi altii :-)) si o faci la Constanta :lol:.

https://www.4tuning.ro/tuning-4/cars-...anta-6149.html

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning